Kişilik & Karakter Canınız sıkıldıkça yemek yer misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Tatlı mı yapsam poğaça mı yapsam bilemedim ya da kısır yapayım Bayadır yemiyordum😒😀 Canınız sıkıldıkça yemek yer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Hayır aman aman zaten iri yarıyım yeter daa 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. yerim tabi ki de :D 0 0 Yorumla
u Adeliina Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 565 cevap paylaştı. Asla, kilo alma fobim var. Eşek gibi her gün spor yapıyorum. Onu yalan edersem psikolojim bozulur kdsd 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Amannnnn sen de xjsjs u Adeliina 1 yıl Ergenlikte obezdim ben bacım. Neler çektim bi Allah bilir. Ben fobi oldu o yüzden sjdskd Soran 1 yıl Şu an gayet iyisin shsjsYa sen eski üye misin kimsin kız sen u Adeliina 1 yıl Alfia ben hsdhshdTeşekkür ederim <3 Soran 1 yıl Aaaa doğru ya evet agsgshRica ederim🌸
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Yok öyle yağma sdfsdfdf bu fitliğin bi bedeli var sadece kaçamak günlerim olur ayda üç gün o kadar 😅👌 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben mütemadiyen diyette olduğm için ksjxjd öyle rafine lükslerim yok 😅 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yemek değil de cips çikileta yiyorum 1 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet sürekli yıyen biriyim 😋 1 0 Yorumla
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 692 cevap paylaştı. Bu aralar evet 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Yok yemem ben 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır yemem 0 0 Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hepsini yap😂 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yermem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır aman aman zaten iri yarıyım yeter daa
yerim tabi ki de :D
Asla, kilo alma fobim var. Eşek gibi her gün spor yapıyorum. Onu yalan edersem psikolojim bozulur kdsd
Amannnnn sen de xjsjs
Ergenlikte obezdim ben bacım. Neler çektim bi Allah bilir. Ben fobi oldu o yüzden sjdskd
Şu an gayet iyisin shsjs
Ya sen eski üye misin kimsin kız sen
Alfia ben hsdhshd
Teşekkür ederim <3
Aaaa doğru ya evet agsgsh
Rica ederim🌸
Yok öyle yağma sdfsdfdf bu fitliğin bi bedeli var sadece kaçamak günlerim olur ayda üç gün o kadar 😅👌
Ben mütemadiyen diyette olduğm için ksjxjd öyle rafine lükslerim yok 😅
Yemek değil de cips çikileta yiyorum
Evet sürekli yıyen biriyim 😋
Yapasım geliyor ama üşeniyorum
Sen bu gidişle obez olacaksın : ))
evde olunca öyle oluyor
Bu aralar evet
Yok yemem ben
Hayır yemem
Hepsini yap😂
Ben hep açım zaten
Yermem