Yeme & İçme Bunun adını bilen var mı? serhatsas Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İstanbul'da bunun en güzel yapıldığı yeri söyleyene ısmarlıcam😀 Bunun adını bilen var mı? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sedeeffss Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl bu böyle tiramisu gibi oluyo yaa özel bi adı yok diye biliyorum iş çıkışı alayım bari 0 8 Yorumla serhatsas +1 yıl Yoo var ismi Yorumla sedeeffss +1 yıl varsa ben bilmiyorumm Yorumla serhatsas +1 yıl Alırken ne diyeceksin adama😀 Yorumla sedeeffss +1 yıl tiramisumsu şey 😅 Yorumla serhatsas +1 yıl Aldın mı😀 Yorumla sedeeffss +1 yıl aldım 😊 Yorumla serhatsas +1 yıl Söyleseydin ısmarlardık ya ayıpsın Yorumla sedeeffss +1 yıl yaa teşekkür ederim bi dahakine artık Yorumla
BiRMeraklıGenç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Sabah sabah gördüğüm şeye bak sağ ol ya canım çekti 0 5 Yorumla serhatsas +1 yıl Oo ısmarlayım ayıpsın Yorumla BiRMeraklıGenç +1 yıl Ahah teşekkürler yemiş kadar oldum 😂 bunları kendime yasakladım Yorumla serhatsas +1 yıl Dönercinin önünden geçip yine kilo alanlardansın sende galiba 😂 Yorumla BiRMeraklıGenç +1 yıl Oooo hemde nasıl su bile yarıyor Yorumla serhatsas +1 yıl Keşke bana da yarasa sjsnsjs Yorumla
_betz_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tek kişilik pasta. Kreması bol olanından. Severim. Yenir. 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Makarna bu nerede görsem tanırım 0 1 Yorumla serhatsas +1 yıl Gerçekten helal olsun tecrübe konuşuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bu böyle tiramisu gibi oluyo yaa özel bi adı yok diye biliyorum iş çıkışı alayım bari
Yoo var ismi
varsa ben bilmiyorumm
Alırken ne diyeceksin adama😀
tiramisumsu şey 😅
Aldın mı😀
aldım 😊
Söyleseydin ısmarlardık ya ayıpsın
yaa teşekkür ederim bi dahakine artık
Sabah sabah gördüğüm şeye bak sağ ol ya canım çekti
Oo ısmarlayım ayıpsın
Ahah teşekkürler yemiş kadar oldum 😂 bunları kendime yasakladım
Dönercinin önünden geçip yine kilo alanlardansın sende galiba 😂
Oooo hemde nasıl su bile yarıyor
Keşke bana da yarasa sjsnsjs
Tek kişilik pasta. Kreması bol olanından. Severim. Yenir.
Negrolu mini pasta
Makarna bu nerede görsem tanırım
Gerçekten helal olsun tecrübe konuşuyor
Canım çekti🥲
Pasta
Kiraz