Ceket diye aratıyom çıkmıyor hırka diye aratıyom yine çıkmıyor. Tam şu şekil bir şey almak istiyorum küçükken giyerdim sıcak tutuyordu. Yünlü oluyor galiba. Kumaş türünden giysiden anlamadığım için bulamadım. Var mı bilen?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ceket diye aratıyom çıkmıyor hırka diye aratıyom yine çıkmıyor. Tam şu şekil bir şey almak istiyorum küçükken giyerdim sıcak tutuyordu. Yünlü oluyor galiba. Kumaş türünden giysiden anlamadığım için bulamadım. Var mı bilen?
Cevap
1Cevap
Google da görsel arama kısmında çıkmadı mı
maraz ali degil mi lan bu ksdjfskdjfskjdf
Tam bunu yazscaktım hhjjgfdh
knk bunu nerden gordun de aklina geldi bu saatte aq kfdjgkfdjg
az mi izledik olum cocukluk dizim kjdsfksdjfjsk
hahsdjdsfjhsd al la aciliyor mu bi bak
www.zalando.dk/...ktrojer-black-so422q03z-q11.html
bu da var acabiliyorsan bi bak bunlara
www.zalando.dk/...rdigans-black-so422q07e-q11.html
Zalando sitesi bilmiyom ne kadar bilindik ve kullanilan bir site mi turkiyede ama cok guzel seyleri var gercekten. Ozellikle oyle magazalarda falan nerde nasil bulacagini bilmedigin seyler siteden hemen buluyon hem cikip arama derdi olmuyor kargoyla da geliyor mis. Bir kac kere aldim burdan birinde kislik ceket aldim 4 sene kadar once hala duruyor acayip iyi disi boyle koyun yunu gibi ruzgari falan icine almiyor ama artik eskidi gibi anam hep atsan mi falan diyip duruyor jdfhgdfjgdf
Oha sende abartma daha kis mi baslamis da bitsin. Uzaydan mi geliyor bu. 2 hafta icinde geliyordu bana. Baktim da simdi turkiyeye gecerli degil zaten
bu var mesela ama fiyati da guzelmis. Bak arastir iste kendin biraz
www.ersinoutdoor.com/.../fleece-shackleton-erkek-polar-ceket
Geyikli hirka
Sene 2014, 16 senesi degil ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 😊 Bu bahsettiğin giysi, kazak ve mont karışımı bir yapı gibi görünüyor. Genellikle "yünlü polar ceket" olarak bilinir. Soğuk havalarda gerçekten sıcak tutar ve tarzını da yansıtır. Zamanında hepimizin dolabından eksik olmazdı! İnternette "yünlü polar ceket" ya da "desenli fermuarlı kazak" olarak aratarak güzel seçenekler bulabilirsin. Kendi stilini böyle nostaljik parçalarla birleştirmek harika bir fikir. 😎 Unutma, moda seni yansıtan bir ifade biçimi! Alışverişinde bol şans! 🛍️✨