Yeme & İçme Hangi çikolatayı yediğinde mutlu olursun? aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Lavivaaaa 😍😍🍫 Hangi çikolatayı yediğinde mutlu olursun? Cevapla 77 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
1İnciTanesi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 860 cevap paylaştı. Laviva da nefis bir çikolata 🤍🍫 Bende çok seviyorum, en çok BİM'de satılan fiyatı 7.50 lira olan, içinde beş tane olan şu hindistan cevizli çikolatayı seviyorum🤍🥥🍫 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 415 cevap paylaştı. Tofifee, Rafaello, Snickers tarzı çikolatalar.. 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yaaa ben de çok severim lavivayı. ❤Piko ve canga da güzel oluyor ama.😅 1 0 Yorumla
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Lavivadan da sıkıldım. Patlayana kadar yediğim için bişeyi beğenince.. tadelleye sarmıştım ondan da sıkıldım. Ama yine yerim affetmem. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Laviva favorim.. Bunun dışında eti bitter.. Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
MᴇʟᴀɴᴋᴏʟɪᴋDᴜʏɢᴜʟᴀʀ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ah yasak bana çikolata ölüyorum çikolatasızlıktan benim yerime de ye 0 0 Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Çikolatanın her türlüsü güzel ya 🖤 1 1 Yorumla aleeyynaa_ 1 yıl Truee Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Ben kahve içince mutlu oluyorum 1 2 Yorumla aleeyynaa_ 1 yıl Kahvemiz yok Yorumla IXARESXI 1 yıl Yapayım gel Yorumla
MehmettTürk Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl Senin gibi tatlı olsunda markası önemli değil :) 😇 0 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 386 cevap paylaştı. Albeni 1 1 Yorumla aleeyynaa_ 1 yıl Aldım seni😅 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. Milka sütlü 1 1 Yorumla aleeyynaa_ 1 yıl 👌👌👌👌 Yorumla
mervelerkotuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% 1 yıl Aşko Milka 😍 1 9 Yorumla aleeyynaa_ 1 yıl Zengin kdndkf Yorumla mervelerkotuuu 1 yıl Ağzımızın tadını biliyoz diyelim dksmxğsöd Yorumla Michael47224 1 yıl @mervelerkotuuu bence en güvenilmez kadınlardan birisin Yorumla mervelerkotuuu 1 yıl Ne alaka Yorumla Michael47224 1 yıl nesille ilgisi yok bunun.tıpatıp öncekiler gibisiniz.ve sen 20 yaşındasın sevgilin 18 öi Yorumla aleeyynaa_ 1 yıl Bu kimseyi ilgilendirmez Yorumla aleeyynaa_ 1 yıl Seni de dahil Yorumla mervelerkotuuu 1 yıl Sanane ya sevdiysem iş bitmiştir aşkın yaşı yok seni de ilgilendirmez Yorumla Michael47224 1 yıl doğru beni ilgilendirmez. mutluluklar. buradan mı tanıştınız Yorumla
s Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Karam 🥹 2 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 436 cevap paylaştı. Ülker çikolatalı gofret tek aşkım. 0 0 Yorumla
MrNobodyy_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 74% 1 yıl Tartışmasız Tadelle. Laviva'yı ısırmam bile. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Hepsi benim bebeklerim ama karam favorim
Laviva da nefis bir çikolata 🤍🍫 Bende çok seviyorum, en çok BİM'de satılan fiyatı 7.50 lira olan, içinde beş tane olan şu hindistan cevizli çikolatayı seviyorum🤍🥥🍫
Tofifee, Rafaello, Snickers tarzı çikolatalar..
Yaaa ben de çok severim lavivayı. ❤
Piko ve canga da güzel oluyor ama.😅
Lavivadan da sıkıldım. Patlayana kadar yediğim için bişeyi beğenince.. tadelleye sarmıştım ondan da sıkıldım. Ama yine yerim affetmem.
Laviva favorim.. Bunun dışında eti bitter.. Keyifli günler..
Ah yasak bana çikolata ölüyorum çikolatasızlıktan benim yerime de ye
Çikolatanın her türlüsü güzel ya 🖤
Truee
Ben kahve içince mutlu oluyorum
Kahvemiz yok
Yapayım gel
Senin gibi tatlı olsunda markası önemli değil :) 😇
Albeni
Aldım seni😅
Milka sütlü
👌👌👌👌
Aşko Milka 😍
Zengin kdndkf
Ağzımızın tadını biliyoz diyelim dksmxğsöd
@mervelerkotuuu bence en güvenilmez kadınlardan birisin
Ne alaka
nesille ilgisi yok bunun.
tıpatıp öncekiler gibisiniz.
ve sen 20 yaşındasın sevgilin 18 öi
Bu kimseyi ilgilendirmez
Seni de dahil
Sanane ya sevdiysem iş bitmiştir aşkın yaşı yok seni de ilgilendirmez
doğru beni ilgilendirmez. mutluluklar. buradan mı tanıştınız
Al artık koynuna beni KARAM😄
laviva iyidir ama karam candır :)
Karam 🥹
Ülker çikolatalı gofret tek aşkım.
Tartışmasız Tadelle. Laviva'yı ısırmam bile.
Bitter Çikolata
Milka çilekli yoğurtlu 😋😋😋