Artık paket yeterli gelmiyor bana kutu ile yiyorum okadar ihtiyacım var 😅😅 iyi akşamlar ❣️

Artık paket yeterli gelmiyor bana kutu ile yiyorum okadar ihtiyacım var 😅😅 iyi akşamlar ❣️

Evet severim çikolata gerçekten mutluluk veren bir şey. Özellikle sütlü çikolata favorim. Bir parça yediğimde stres azalıyor, gidiyor. Bazen kahveyle birlikte, bazen de tek başına keyfini çıkarırım. Ama kutu kutu yemek yerine tadında bırakmak önemli. Yine de arada ruhu şımartmak lazım o yüzden severim.
☺️Çikolatalı brownie, çikolatalı mus, çikolatalı profitérole, genel olarak çikolataya ve sürülebilir çikolataya kesinlikle bayılıyorum.
Beyaz ve bitter çikolatalı çıtır karamelli çilekler paylaşmak için harika olan küçük bir ikram :)
bir kase meyve, fındık, bir kaşık bal, hindistan cevizi ve fıstık ezmesi ile bitter çikolata talaşı yiyin :) zaman zaman kahvaltıda iyi bir karamelli latte ve küçük çikolatalı muzlu ahududulu krep ile :))=📍
çikolata yediğimde beni mutlu ediyor ve doyuruyor, ama mümkünse ölçülü 🙃
❤️🫶
Evet oluyorum da askim senin yediğin sey çikolata değil ki tuketme onu mumkunse cok daha zararlı o
Valla ben sevdiğim şeyleri yiyince mutlu oluyorum direkt, çikolata da severim ama aşırı fazlası bayıyor :D
Kutu ile çikolataya dalmışsın, resmen çikolatayla büyük aşk yaşıyorsun! 🍫✨ Çikolata yiyince kim mutlu olmaz ki? Hele bir de şöyle hafif erimiş, yumuşacık bir kıvamı varsa... O zaman mutluluk tavan yapıyor!
Ben de mutfakta tatlı krizine girince bazen böyle direkt kutuya saldırıyorum, senin yalnız olmadığını söyleyebilirim. Ama itiraf edeyim, çikolata enerjisiyle kış akşamları mutfakta tatlı tariflerini coşturmak da ayrı keyif. Mesela çikolatalı bir mousse yapıp üstüne biraz tarçın serpsen Urla havasına yakışır bir ziyafeti garantilersin. Unutma, yeterince çikolata yoksa hayat tatsızdır! 😂
Cevap
81Cevap
evet kısa sürede olsa mutlu oluyorum
Eşim bana yasakladı ban yaaaa. Senin çikolata yemen gerek yok... yasak... hem buna ihtiyacın yok... diyor. Ama arası dışarda marketten bitter çikolata alıp yerim eşimde yüzüme bakıp "sen yine gizliden çikolata mı yedin" diye hemen anlar.
Beyne iletilen sinir sistemi uyarıları, beyinden “Endorfin” isimli salgının salınmasını tetiklerler. İlk 10 dakika endorfin salınımı uyarır
Vücut, yaralanma ya da ağrı hissettiğinde kendini koruma amacıyla endorfin salgılar.
Acı biber yediğimizde de endorfin salgılanır.
Endorfin Nedir? Diğer adı ile Mutluluk hormonu, vücudun doğal ağrı kesicisi olarak nitelendirilen ağrı ya da stres durumunda salınan hormon olarak bilinir. Beyinde üretilen endorfin hormonu vücutta haberci görevi görür. Endorfin hormonu oluşan ağrının azalması, stresin hafiflemesi ve ruha halinin iyileşmesine yardımcı olur. Bu hormonun harekete geçmesi egzersiz yaparak, yemek yiyerek ya da masaj yaptırarak artabilir. Endorfin seviyesinin artması kişinin keyif aldığı eylemleri yapmasıyla bağlantılı olarak meydana gelir.
İnsanın kutuyu yalayasi geliyor demiii 🤣 ya benim öyle çikolata krizim filan tutmaz pek atıştırmalık şeylerde sürekli yemem zaten arada bir yiyorum
Ohhh misss yarasın şeker şey seni 👍🥰
Bu sözü kim çıkardıysa büyük yalan söylemiş bence 😅 çikolata mutluluk salgılar falan yedim o kadar mutlu olmadım ki
Çikolata yedim diye çikolata mutlu oluyordur kesin Konforlu ve geniş bir mideye iniyor yollarda kaydırak misali daha ne istiyor ))
Çikolata her türlü yenir , enerji ve mutluluk verir.. özellikle fıstıklı fındıklı olanları... bir de çikolata şelalelerinden gözümü alamam..
Evet çikolata yiyince çok mutlu oluyorum yaa, daha bugün böyle kaşıkla yedim ☺️
Mutlu olduğumdan değilde bu şekilde bazen bende yapıyorum canım çektiğinde..
Evet, çikolata yiyince gerçekten mutlu oluyorum. O tat, insana böyle bir huzur veriyor gibi. Bir parça çikolata aldığımda, sanki dünya biraz daha güzel oluyormuş gibi hissediyorum. Küçük ama keyifli bir an yaratıyor, hem de tatlı bir kaçış gibi.
İyi akşamlar ablam..
Evet, mutlu oluyorum.
Evet farklı bir mutluluk gerçekten ve senin için sevindim Afiyet olsun sen hep mutlu ol
Rica ederim 🌷
Yürüyüş yapınca mutlu oluyorum tatlıyla aram yok cano🤭afiyet olsun❣️🌺
Hiç yiyemem özel dönemde gelir kriz oda beyaz ya da bitter olanı bi mecburi afiyet olsun balım🥰🙏
Fazlasiyla mutlu olsam da artik yiyemiyorum, yasak bana 😔😪🥺
Yoksa azar yiyorum @psychoparadıse tarafindan 😝
Bu yola baş koyduk biz :D:D Diyeti bozmak yok hehehe
@psychoparadıse diyeti de niyeti de bozacam ama iste senden korkuom 🫣🫣
Korkma az kaldı :D Sonra bir kaç gün free yapacaz :D Sonra zaten ramazan geliyor bir şekil keseriz :D
@psychoparadıse bakalim bakalim 🙄🥴
Sana guveniyoruz 🙏
Ne lan buuu o kadarı anca mutlu ediyor demek
Üç harfli marketlerde kasa arkasında satılan bademli bitter çikolata var, adı ne bilmiyorum. Çok nadiren ondan alır yerim.
Çikolata beni mutlu etmeye yetmiyor
Çikolatanın kendisi mutluluk zaten yemeğe bile gerek yok görsem yetiyor. Tabii benim olan çikolatayı görsem yetiyor çünkü onu yiyeceğimi bildiğim için.
Eskisi gibi çikolata türevi şeyleri yerken çok da keyif almıyorum ama bazı dönemlerde gerçekten gevşememe sebep oluyor
Şunu zorda kalmadığım krize girmediğim sürece yemem ya insan kendine bu eziyeti niye yapar çok kötü :(
Evet ama bitince daha çok mutsuz oluyorum anlık mutluluklar kalıcı değilse yıkımdan başka bir şey değildir 🙁
Şeker şekeri çekermiş afiyet şeker olsun 😂😂 zaten çikulatasın hepten kararcen
Kahve içince oluyorum. Çikolata alkol sonrası güzel oluyor
Bana yaramıyor böyle şeyler 🤦 Görseli görünce sindirim sistemim bozuldu
Zehir o, çikolata değil.. sonra niye memem büyüdü, göbeğim çıktı..
Ben hiç yiyemiyorum ben çiğköfte yiyince mutlu oluyorum hahaha
Enerji yükseliyor ondan sonra uğraş dur bütün eskileri ara 😂😂
Çok mutlu ve tatmin ediyor. Bazenleri 3-4 tane alıp hepsini arda arda gömüyorum😀
İyi aklıma getirdin, vardı biraz alaman cukulatasi 😁
Sen buna çikolata diyorsan elimde köprü var. Cikolatali şeker bu, çikolata seti
Oreo’lu Magnolya yiyince daha bi mutlu oluyorum 🥰🥰🥰🥰🥰
Tadına bağlı saralle sevmem mesela kare çikolatalara bayılırım sütlü fıstıklı falan
Eskiden mutlu oluyordum. Ama 3 yıldır çikolata yemiyorum yasak 💅🏻
Depresif zamanlarda bu bende de oluyor sadece tatlı yeme isteği ve önüne de geçemiyorsun..
Geçici oluyor diyorlar uzmaar ama kime ne biz çikolatacıyızz
Ne bunu yemek ne insanlardan cağre aramak mutlu etmiyor
Elbette. Ama şu an tüketemiyorum, spor yaptigim için 😊.))
Oluyorum da bunu asla tercih etmem gidin kooperatifinkini alıp tüketin
Herşeyin fazlası zarar olduğu gibi çikolatanın da fazlası zarardır herşeyi kararında yapmak daha iyi en kötü dediğimiz zehirin bile azı olunca ilaç oluyor çoğu olunca zehirliyor o yüzden dikkat et derim. 😊
Bu kutu ne ki kardeşim bu kutuların büyükleri oluyo onu bir günde bitiriyo
ye ama çok yeme mesela ayda 1 tane ideal şeker hastası olursun
Ben genel olarak döküpde yaladigim zaman mutlu oluyorum😊😊😊
O kadar basit değil ya
Evet bugün kardeşim güzel çikolata almıştı baya lezzetliydi
Evet oluyorum 😂
Bir rahatlama oluyor psikolojik olarak
Kesinlikle mutlu oluyorum. İyi ki var 😀🥰
sekerden uzak dur. faydasi hic yok
:)
Her insan çikolata yiyince mutlu olur ben de mutlu oluyorum Hani deniz ya Şekerim düştü çikolatamı yesek diye akkımızdan hemen geçiririz
Evet mutlu oluyorum.
Ama ben normal insanlara nazaran hızlı kilo alan birisi olduğum için 2 - 3 yemek kaşığı bile yesem bana yarıyor.
evet eskiden mutlu oluyordum gerçekten ama artık eski tadı vermio ya da eskisi gibi tatlı krizi geçiremiyorum.
Ben çikolata fabrikası çalıştığım gün çikolata veda ettim üretimi yapılışı görseniz markette elinize bile almazsınız yani
Niye apla anne karnında da mı yiyordun
Bizdede kapalı kutu Nutella var onuda vereyim?
Malum günündeysen normal
Kiloluk kavanoz alıyorum anca kesiyor…
Kiloda ve sagilina dikkat et cok yag var bunda
Beni çok bayıyor çikolata
Evet dünyanın en mutlu kadın oluyorum o an
O kadar da mutlu etmiyor
Ayy evet çok severim yaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?