Yeme & İçme En sevdiğiniz bayram yemeği nedir? TencereYemeği_12 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim için baklava kesinlikle. Sırf bu yüzden bile bayramları seviyorum. Sizinki hangisi? En sevdiğiniz bayram yemeği nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GingerCookie Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 316 cevap paylaştı. Yaprak sarması ve su böreğine bayılırım. Tercih yapamıyorum ya. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Yaprak sarması 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sarma, baklava ve diğerleri.. Abartmamak kaydıyla :D Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
sofistikepalyaço_- Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Bizim buranın yöresel pilavı alatlı 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
KayseriliCerkes Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Çayın yanında mis gibi giden sıcacık börekler. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yaprak sarması ve su böreğine bayılırım. Tercih yapamıyorum ya.
Yaprak sarması
Sarma, baklava ve diğerleri.. Abartmamak kaydıyla :D Keyifli günler..
Baklava
Baklava
Bizim buranın yöresel pilavı alatlı
Yaprak sarması tabiki.
Sarma?
Börek
Dolma
Yaprak sarması
Sarmaaaa.
Yok.
benimde baklava yapıştır damağa ye :D
Yaprak sarma
Çayın yanında mis gibi giden sıcacık börekler.