Yeme & İçme Makarna mı mantı mı? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 makarna mı mantımı 2 sınden bırini seçecek olsanız hangisi olurdu hangisini daha fazla seviyorsunuz Güncellemeler+1 yıl size hangisi yanına yakışır demedım onun yanına bu kıyaslama olur mu demeyın 2 sınden bırını seçin ve yazın görüşte Makarna mı mantı mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
İrşii Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 +1 yıl Makarna. Güzel sebzeli bol soslu yağlı bir makarna.. 0 0 Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl Mantı da severim ama makarnayı sayısız çeşitlendirebilme imkanı olduğu için çoğu zaman makarnayı tercih ederim. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,9b cevap paylaştı. o halde makarna dedim ama mantıyı da güzel yaparım 😀 0 0 Yorumla
Ayazbelınay Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl ikiside iyi ama mantı bir tık önde tabi güzel yapılırsa 0 0 Yorumla
Hopenowselvi Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl bence hem mantı hem makarna. tamam tamam bi tanesini seçicektim dimi. makarna olsun benim seçimim 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Manti kesinlikle 0 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 915 cevap paylaştı. Mantı canım çekti şimdi ımm 0 0 Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Makarnayı çok sevsem de mantı sollar.. 0 0 Yorumla
TheTurkishMan Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Yoğurt oldunda :))) gerisi teferruat 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. makarna tercihim 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. makarna bu karşılaşmada rakip dahi olamaz 1 0 Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 700 cevap paylaştı. Makarna 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Mantı 😋 0 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Manti 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Mantı 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Mantı 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 42 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Makarna 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Makarna. Güzel sebzeli bol soslu yağlı bir makarna..
Mantı da severim ama makarnayı sayısız çeşitlendirebilme imkanı olduğu için çoğu zaman makarnayı tercih ederim.
o halde makarna dedim ama mantıyı da güzel yaparım 😀
ikiside iyi ama mantı bir tık önde tabi güzel yapılırsa
bence hem mantı hem makarna. tamam tamam bi tanesini seçicektim dimi. makarna olsun benim seçimim
Mantı Tabiikide
Manti kesinlikle
İkisi de olmasın ahshshs.
Mantı canım çekti şimdi ımm
Makarnayı çok sevsem de mantı sollar..
Yoğurt oldunda :))) gerisi teferruat
Et yok mu et 😂😂
makarna tercihim
Mantı hemde sarımsaklı
makarna bu karşılaşmada rakip dahi olamaz
Tabii ki de mantı
Mantı