Yeme & İçme Mantıyı sarımsaklı mı seversin sarımsaksız mı? aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 85 Yapay Zekaya Sor Şu yoğurdu sarımsaklasak da mı saklasak , sarımsaklamasak da mı saklasak spaödiwçxlsmlxmsld Mantıyı sarımsaklı mı seversin sarımsaksız mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Sarımsaksız 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Mantı dediğin sarımsaklı yoğurtlu ve soslu olur ağzın kokmalı jwjsje 1 7 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Ekmeğe ban bide dksmdkd Yorumla Boavistaa +1 yıl O kadar değil jwjdjdi Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Idjsodjsjfjsnff Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Canim cektii Yorumla Boavistaa +1 yıl Oh canıma değsin Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Üzüyon Yorumla Boavistaa +1 yıl 🙄 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Mantı sevmem. 😂Bir gün bu cevabım yüzünden siteden atılacağım. 😂 1 2 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Yalnız değilsin, beraber gideriz 😄 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Sarımsaklı olanı daha çok seviyorum mantı dediğin zaten sarımsaklı olur 0 0 Yorumla
SanaNeDerGibi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Manti sarimsak siz olmaz fakat ben suda haşlama manti sevmiyorum. tereyağ ile kavurup öyle sosla bol sarimsakli tüketmeyi seviyorum 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Sarımsaklı severim, sarımsaksız mantı mı olurmuş 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sarımsak zaten Çok Sevdiğim Yiyecek favorim 😋 Sarımsaklı tercih ederim 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sarimsaksiz. Bunu bile bir annem hep sarımsaklı yapar 0 0 Yorumla
alfakadını_61 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 55% +1 yıl Tabiki de Sarımsak lı 😍. Date ler İptal Haydi Manti yemeye 😅 0 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sarımsaklı mantı (peynirli) yemeyeli yıllar oldu. Bu akşam kendime bi güzellik yapayım 0 0 Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sarımsak sevmiyorum maalesef, sarımsaksız yoğurtla yiyorum. 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sarımsak olmadan bir şeye benzemez. Tuzsuz turşuya benzer. 0 0 Yorumla
TAPASYA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Benim babam sarımsaktan nefret eder o yüzden hiç sarimsakli mantı yememiş olabilirim🙄 0 0 Yorumla
porchakal Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Evliysen sarımsaksız :) öpüşürken sıkıntı. Hele sevgiliyken 0 0 Yorumla
Alp3461 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yarın evdeysem sarımsak li olur yoksa mecburen sarımsaksiz 0 0 Yorumla
23gazipolis46 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl İllaki sarımsaklı tabi her ne olursa olsun nereye gidersek gidelim ne işimiz olursa olsun 🤣 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sarımsaksız yiyenin yiyecek içecek yüksek mahkemelerinde yargılanması lazım :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tadını vermesi için sarımsak şart. Bir yemek lezzetsiz olacaksa yapmaya ve yemeye gerek yok benim gözümde. 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Mantı ve sarımsaklı yoğurt bir bütündür 0 0 Yorumla
ksdesoruyanitlicam Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Ben bu hesabı görünce acıkıyorum 2 1 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
Gülçin03 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Yaaa mantı sarımsaklı yoğurtla güzel ama olmasa da güzel bir yemek yine... 0 0 Yorumla
azgındeli03 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl akşam yiyeceksem karanfil varsa kesinlikle sarımsaklı 0 0 Yorumla
biriistenapıcan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl dışarıdaysam sarımsaksız evdeysem sarımsaklı tabi 1 2 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl güzel taktik Yorumla biriistenapıcan +1 yıl e yani dışarıda önemli bir yere gidecek olabiliyorsun Yorumla
cambardakolsunlütfen Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tekerleme müqqqq 1 1 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Aynen knkndjdjfjf Yorumla
Herkestenefretediyor Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sarımsaksız mantıya mantı demem 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. Mantı olsun da fark etmez 0 0 Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 701 cevap paylaştı. Sarımsaklı severim 0 0 Yorumla
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Bi gyserili olarak tabikide bol sarmısaklı 😁😁 0 0 Yorumla
MavimsiTurnusol Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Sarımsaklı sarımsaksız mantımı olur ya 🤷♀️ 0 0 Yorumla
sexmagician Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Sarımsaklı yoğurtsuz mantı mantı değildir 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Sarımsaklı diğer türlü makarna ye aynı 0 0 Yorumla
dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hiç farketmez mantı olsun yeter dhhdhd 0 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 309 cevap paylaştı. Sarımsaksız mantı mı olur 😄 tabii ki sarımsaklı 0 0 Yorumla
jazz-yapma Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sarımsaklı severim. Sarımsak faydalıdır. 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 345 cevap paylaştı. Sarımsaksız mantı yenir mi beee 0 1 Yorumla HardFastFierY +1 yıl Ekmeğide banıcan üfff canım çekti zaten seni görünce aklıma önce yemek geliyo 😂 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 501 cevap paylaştı. Sarımsaklı elbette. 0 0 Yorumla
aaaa222223333 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl salça soslu severim arkadaşım çok güzel yapar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Sarımsaksız
Mantı dediğin sarımsaklı yoğurtlu ve soslu olur ağzın kokmalı jwjsje
Ekmeğe ban bide dksmdkd
O kadar değil jwjdjdi
Idjsodjsjfjsnff
Canim cektii
Oh canıma değsin
Üzüyon
🙄
Mantı sevmem. 😂
Bir gün bu cevabım yüzünden siteden atılacağım. 😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Yalnız değilsin, beraber gideriz 😄
Sarımsaklı olanı daha çok seviyorum mantı dediğin zaten sarımsaklı olur
Manti sarimsak siz olmaz fakat ben suda haşlama manti sevmiyorum. tereyağ ile kavurup öyle sosla bol sarimsakli tüketmeyi seviyorum
Sarımsaklı severim, sarımsaksız mantı mı olurmuş
Sarımsak zaten Çok Sevdiğim Yiyecek favorim 😋 Sarımsaklı tercih ederim
Sarimsaksiz. Bunu bile bir annem hep sarımsaklı yapar
Tabiki de Sarımsak lı 😍. Date ler İptal Haydi Manti yemeye 😅
Sarımsaklı mantı (peynirli) yemeyeli yıllar oldu. Bu akşam kendime bi güzellik yapayım
Sarımsak sevmiyorum maalesef, sarımsaksız yoğurtla yiyorum.
Sarımsak olmadan bir şeye benzemez. Tuzsuz turşuya benzer.
Benim babam sarımsaktan nefret eder o yüzden hiç sarimsakli mantı yememiş olabilirim🙄
Evliysen sarımsaksız :) öpüşürken sıkıntı. Hele sevgiliyken
Yarın evdeysem sarımsak li olur yoksa mecburen sarımsaksiz
İllaki sarımsaklı tabi her ne olursa olsun nereye gidersek gidelim ne işimiz olursa olsun 🤣
Sarımsaksız yiyenin yiyecek içecek yüksek mahkemelerinde yargılanması lazım :D
Tadını vermesi için sarımsak şart. Bir yemek lezzetsiz olacaksa yapmaya ve yemeye gerek yok benim gözümde.
Mantı ve sarımsaklı yoğurt bir bütündür
Sarımsak çok yakışıyor gerçekten de
Ben bu hesabı görünce acıkıyorum
😂😂😂😂
Yaaa mantı sarımsaklı yoğurtla güzel ama olmasa da güzel bir yemek yine...
akşam yiyeceksem karanfil varsa kesinlikle sarımsaklı
dışarıdaysam sarımsaksız evdeysem sarımsaklı tabi
güzel taktik
e yani dışarıda önemli bir yere gidecek olabiliyorsun
Tekerleme müqqqq
Aynen knkndjdjfjf
Sarımsaksız mantıya mantı demem
Sarımsaklı tabi ki miss. 😋
Mantı olsun da fark etmez
Mantı buldum sarımsak aramam
Sarımsaklı elbette...
Sarımsaklı severim
Bi gyserili olarak tabikide bol sarmısaklı 😁😁
Bir Kayserili olarak sarmısaklı
Sarımsaklı mantı olur mu laaa
Sarımsaklı sarımsaksız mantımı olur ya 🤷♀️
Sarımsak sevmem
Sarımsaklı yoğurtsuz mantı mantı değildir
Sarımsaklı diğer türlü makarna ye aynı
Hiç farketmez mantı olsun yeter dhhdhd
Sarımsaklı olur mantı ya of canım çekti
Sarımsaksız mantı mı olur 😄 tabii ki sarımsaklı
Sarimsaksiz mantı mi olur
Sarımsaklı severim. Sarımsak faydalıdır.
Ayy canim cekti sarimsakli
Bol sarımsakli ve soslu tabikide
Sarımsaksız mantı yenir mi beee
Ekmeğide banıcan üfff canım çekti zaten seni görünce aklıma önce yemek geliyo 😂
Sarımsaksz mantı olmaz
Sarımsaklı 😍🧄
Sarımsaksız
Sarımsaklı
İki türlü de severim
Sarımsaksız mantı mı olur ya 😊
Sarımsaklı...
Sarımsaklı elbette.