Yeme & İçme Çayı şekerli mi içersiniz şekersiz mi? yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çayı şekerli mi içersiniz şekersiz mi? Şekerli Şekersiz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Oo güzel çogu kişi Şekersiz içiyor :) Çayı şekerli mi içersiniz şekersiz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kahve içiyorum 1 0 Yorumla
Kara__Dayı Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl tatlı biri yaptıysa şekere gerek yok, anne ve sevgili veya eş gibi.kendim yaptıysam şekerli içiyorum elimin tadı yok çünkü 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. 3 tane şeker atıp içiyorum 2 0 Yorumla
Kkırrrpapatyası Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Şekersiz önceden çok şekerli içerdim 1 0 Yorumla
pollypockets Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Şekerli çay mı olur ya şekersiz tabiki 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sekerli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kahve içiyorum
tatlı biri yaptıysa şekere gerek yok, anne ve sevgili veya eş gibi.
kendim yaptıysam şekerli içiyorum elimin tadı yok çünkü
Birkaç senedir şekersiz içiyorum
3 tane şeker atıp içiyorum
Şekersiz. ❌
İkı türlü de uyar bana
Şekersiz önceden çok şekerli içerdim
Şekerli çay mı olur ya şekersiz tabiki
Şekersiz
Şekersiz içiyorum
Şekersiz
Şekerli içiyorum
Sekersiz