Elimle şipşak yapsam da önüme gelse keşke diyorum ama emeksiz olmuyor hiçbir şey. 🙄
Sanırım yemeyi, yapmaktan daha çok seviyorum. 😂
Siz? 👇

Yapmayı çok seviyorum. Aşçı olmak isterdim.
Yeni tarifler denemeyi çok seviyorum. Fırın yemekleri, sarmalar, dolmalar yapmak çok çok güzel. Poğaça yapmak bir terapi gibi benim için. Yemekten çok yapmayı seviyorum. Beni bir mutfağa kapatsınlar her malzemem olsun pastalar, börekler, yemekler yapayım. Büyük büyük mutfaklar çok hoşuma gidiyor. Sanırım önce ki hayatımda aşçıydım ben. 😂
Daha yazacak çok şey var da kısa keseyim... 😄
Yapmak eziyetli ya yapıp yiyene kadar iştahım kapanıyor. Yemeyi daha çok severim😂
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Özellikle şu sıralar yemek yemekle pek aram yok, yaparken uğraşmayı o an da geçen zamanı seviyorum sadece. Tepsilerce tatlı yapıp sadece şekeri vs nasıl olmuş diye bir çatal alıp bırakırım
Yapmayı severim, yaparken kokusuyla doyarım :D
Yemek yemeyi seviyorum hazırlayamam edemem
Yemeyi tabiki.. 😂 yemek yemek bir sanattır bence 😂😂
Ancak evlendiğimde eşimle beraber mutfağa girip yemek yapmak istiyorum ya 😂 ben yapmayı bilmem ama ona çıraklık yaparım işte, bence eğlenceli olur arada sırada beraber yemek yapmak 😂
Ben yapmayı daha çok seviyorum özellikle tatlı ve pasta börek çörek bunları çok severek yapıyorum çok da güzel hani yakın olsak sana bol bol yapardım🙂
Ay ben ikisini de severim ama yapmaktan daha çok zevk aliyorum. 20 li yaşlarımda olsaydım kesin gastronomu okurdum hobi niyetine
*gastronomi
Vay beee...😃
Yemek yemeyi de çok severim ama yapıp yedirmek daha bir keyifli. Bir yandan da gurur veriyor beğenilecek yemekler yapmak.
Evet öyle bir his oluyor, insana gurur veriyor😂 Ama yemesi hâlâ daha keyifli benim için.😂
Yapmayı bilmiyorum makarnadan ötesi yok, hal böyle olunca yemeyi seviyorum. Gerçi yapsam da yemek gibisi yok eminim
https://youtube.com/shorts/bsmGZN-woQU?feature=share
Yemek yemeye bayılırım, yemek yerken kendinden geçenlerdenim.
Yemek yapmayı sevmiyorum ama Künefe yemeği seviyorum
Yemeyi severim tabi ki ama kendi yaptığını yemenin tadı da başka oluyor
Yemek yapmayı daha çok seviyorum terapi gibi geliyor.
İkisini de çok seviyorum. Yemek yapmak dünyanın en güzel şeylerinden biri uğraşıp ortaya bir ürün çıkarmak insanların tatması beni mutlu ediyor aynı şekilde yemek yemeyi de çok seviyorum.
Kendi yaptığım yemeği yemeyi sevmiyorum. Yemeği kime ikram etsem bayıla bayıla yese de :D ben yerken zevk almıyorum. Ama yemek yapmayı severim, annemin elinin değdiği her şeyi yemeyi de.
Yemek yapması zor geliyor, yemesi daha iyi oluyor. 😂
Ben yiyici tayfadanım. Çok şükür getir var, siparişi veriyorum; dakikalar içinde ne istersem geliyor.. 😂😅
Yemek yemeği sevmem aram yoktur tatlı ve tuzlu abur cubur vs dışında ama yemek yapmak dersen de bazen kafam estiğinde onunla bile aram yok
Yemekten çok keyif alan biriyim bu yüzden yapmayı da öğrenmem gerekti. Dışarıda artık yiyemiyorum illa kendim yapmalıyım.😊
benimde canım bir tatlı çekti, yapan olsada yesem ya 🤣
Ah keşke...😂
Yemek daha zevkli bence keşke hamarat bir erkek olsada yesek 😄
En İyi Kız Görüşleri