Büyükada'ya gelipte balık yemeden asla dönmem 🤤 kızlar kalamar midye yiyelim dediler 😝 asla yemem dedim 😁 Onlar midye ve kalamar patates kızartması yerken ben yemedim tabii ki😅 Peki senin tercihin kalamar tava mı, midye dolma mı?

30 HAZİRAN 2022
Büyükada'ya gelipte balık yemeden asla dönmem 🤤 kızlar kalamar midye yiyelim dediler 😝 asla yemem dedim 😁 Onlar midye ve kalamar patates kızartması yerken ben yemedim tabii ki😅 Peki senin tercihin kalamar tava mı, midye dolma mı?

30 HAZİRAN 2022
kardeşim boyle soru olmaz , ne demek ıkısınden biri?
ikiside olacak masada , yemeyen ağız büken olursada terlikle ağzına, ağzına vurup kalk git len masadan denecek !
bira ile tavsiye edilir.
ayran içmeyin zehirlenirsiniz.
Zaten bira ile yediler içtiler. Ben yiyemiyorum mümkün değil 🤣🤣
onlar biliyor ağzının tadını , norm insanlar . peki yiyemiyorsun , psikiyatriste gittin mi hiç?
:) :)
Ne alaka? Sen yemedigin yemek için psikiyatriste mi gidiyorsun?
sakin ! ironi var.
izmirli olarak deniz mahsülleri ıyykkk diyenleri anlamlandıramıyoruz ve takılıyoruz.
Balık ve çeşitlerini severim yerim et tavuk yemeyen biriyim ve günün 3 öğünü balik yerim sadece midye, ahtapot, kalamar ve böcek türevlerini yiyemiyorum.
böcek deme şimdi elin ağzın yamulur ayıp o arkadaşlara .
et tavuk pek sevmem istememde türevleri sucuk doner ya da şinitzel olarak tuketımı daha cok .
hayatında kırsaldan Ankara ıc anadolu vs. gelenler olmustu karıdes kalamar sonrası midyeye gectık soyledıklerı guzelmıs bıra ıle ya da rakı ıle bılhassa orgazmın nirvanası , neden yemedık dedıler .
belkıde yapılan yerlerden kaynaklı sevmedın . böcek sıfatlandırdın ya onyargı irrite ile bakıyorsun .
bu arkadaslar karasal hayvan degıl denız urunu ve balık sınıfında gecmekte ama . midyede kendı halınde kayalara yapısıp durur .
Renkler ve zevkler işte...
belkide .
nasıl endonezya mutfagını ıgrenc buluyorsak , monitor kertenkele ayı maymun fare kedı kopek yarasa yılan titresen nefes alan hareket eden hersyeı yıyorlar ve onların onu yemesı ıcın yaratıldgını dusunuyorlar .
Sevmiyorum
Bende..
Midye
Ben de kesinlikle sana katılıyorum abla ya😅
İkisini de Allah mecbur bırakmasın ama hiç yemem yani. Bir süre aç kalmayı tercih edebilirim
Cevap
29Cevap
Et tüketmiyorum ama seçmek zorunda kalsaydım midye
Kalamar tava hiç denemedim ama güzel bir şeye benziyor aklıma soğan halkası geliyor midye ise eh işte pek sevmem
Marmara bölgesinde tadını çok sevdiğim halde asla midye yemem. Hatta artık marmaradan çıkan balığı bile yemek istemiyorum. Sağlığım, damak tadimdan daha önemli.
Midyeyi pek temiz bulmuyorum öyle de diyor o yüzden kalamar bence hem midyeden daha sağlıklı ve lezzetli görünüyor kesinlikle tercihim kalamardan yanadır.
Höğğğğk kabuklular deniz böcekleridir iğrenç yemem sağlıklıda değil, mis gibi ızgara ya da fırın balık yemek varken.
ayrıca kalamar ahtapot mürekkepliler vs de sümüklü böcek gibidir onlarda yenilmez. Höğkkkl
İkisini de sevmem ama ikisini de yemedim yiyen arkadaşlarım beğenmediklerini söylüyorlar zaten görüntüsü benim yiyebileceğim tarz da değil
İkisini de yerim ama midye bir kaç adım önde lezzet olarak.
Kalamar yemedim hiç. Midye benim bebeğim gibi, 🥳
Kalamar varken midye yenir mi kalamara midye tercih edenin damak zevki yoktur.
ikisi de , midye dolma yerine midye tava da güzel olabilir hatta.
Denizden babam çıksa geri ittiririm.. O derece sevmem hiçbirini..
Kalamar tava tabi ki.
acıktım zaten deme böyle
Dedim bile..
canım çekti
Kalamar varken midyenin esamesi okunmaz yapma 😃
Midye dolma ama çok temiz bulmuyorum açıkçası
İstanbul'u bagislasalar ağzıma sürmem ikisinide
Ah midye benim bebeğim
Midye daha çok severim
Ben bu soruya pek cevap veremem hepsini seviyorum
İkisiide değil hiç tercih etmem.
İkisi de güzel yapılırsa yerim severim.