Güncellemeler
+1 yıl
Tam bir hayal kırıklığıydı hamburger ekmeği bayattı ufalandı resmen kanat zaten tam pişmemiş bi daha almam
Kfc den iki menü aldık 150 tl tuttu şaka gibi uzun zamandır yemedigim için aldım yoksa o paraya imkansızdı almam canım çekti siz en fazla ne kadar verirsiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir ara dışarıdan sürekli yemek söylüyordum tek başıma 150 vermişliğim var
150 çok ama normal olmaya başladı galiba. 20 tl falan veriyordum hamburgere 😄 İskender alıyordum 35 tl falandı. 150 vermem
bugun bende bı nıyetlendım de vazgectım 😊 ama nedenı para degıl 4 haftdır saglıklı beslenıyorum bı degısıklık olsun dedım de pek canım da cekmedı ama asırı pahalı en az 70 falan
150 tl ne kladı ki 🥴😒 Dışarda 1 porisyon minnik yemekler kebpaplar dönerler vs. 60-70-80-100 tl başlıyor içeriğin boyut ve kalitesine göre.
En kötü 50 tl.
En fazla 80 lira oda lahmacundur iskenderdir kebapdır falan
Burger King en sevdiğim küçük boy ikili menü 38 lira 😂
Burger King e gitmiştim uzun süredir yemiyorum diye canım çekmişti 70 lira mı ney tuttu. 😑
Kfc den geçen ay indirimli kuponlu 55 tl ye aldım. Bu ay canım çekiyor fiyatlara bakıyorum iştahım kaçıyor 😔
Açlıktan başım döndü geçen gün yinede almadım su içtim. Ah keşke milli içecegimiz ayran olsaydı buz gibi
Milli içeceğimiz ayran içsen
Tüm paramı herşeyimi fast fooda veririm 😃
Her şey bahalandı guzummm
ne yedin
Xtreme menü
afiyet olsun
tek kişiye mi 150 tl ödedin..
İki ama rezaletti zaten pişman oldum
bazen pişmanlık iyi tecrübe oluyor
Bayadır vermiyorum
Ismarlayan var mı?