Yeme & İçme En son yediğiniz yemek burcunuz olsaydı ne olurdu? aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 64 Me ; Menemen 😂😂 En son yediğiniz yemek burcunuz olsaydı ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
kirlisakal008 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 81% +1 yıl Şalgam çorbası , taze fasulya, yoğurt , tavuk acaba hangisi burcum olsun diye düşünmek yorucu geldi bana 1 4 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Taze fasulya niye buna güldüm 😆😂😂😆😆 Yorumla kirlisakal008 +1 yıl Allah gülmekten ayırmasın telofon klavye hatası arada okuyor yapacak bişiy yok Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl 😆😆 Yorumla kirlisakal008 +1 yıl Sen de fasülye çalısı ol artık Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. bulgur pilavı tam kişisini bulmuş ikimizde turuncu ldmkfgdf :D 1 1 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Hahahahahahahaa Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Daha bugün bir şey yemedim ama bolca kahve içtim sayılır mı? 1 2 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Sayılır tatlım Yorumla BayanOlric +1 yıl Teşekkür ederim 🤗🤗🤗 Yorumla
Bisorrumvar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Patates kızartması ile menemen yedim, yükselenim menemen olsun o halde ahshhs 1 1 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Ahahahahahhah Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Patatesli yumurta shsjs 1 1 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
cambardakolsunlütfen Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Tavuk burcu xjsncşsicmskfn 1 1 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Fırında olanından mı djsndkssmf Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Erik burcu sjfdjgs 1 1 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Hahahahaa Yorumla
StigmaStyle Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl En son yediğim yemek burcum olsaydı burcum 3 çeyrek tavuk döner soğansız olurdu."Me" ne be? 1 5 Yorumla ksdesoruyanitlicam +1 yıl Ben demek djsnfjsf Yorumla StigmaStyle +1 yıl Bir daha "me" değil "ben" yazacaksın. Yorumla duygusalkiz_3434 +1 yıl Sanane ya Yorumla StigmaStyle +1 yıl Azınızı yırtarım haa. Yorumla StigmaStyle +1 yıl :D Yorumla
mervelerkotuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Çay burcu djwkpclaşcmsşcmshc 1 1 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Şekerli mi şekersiz mi? Dkskdjsd Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,9b cevap paylaştı. kahvaltı da simit yedim o zaman burcum simit 😂 1 1 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl 😆👌 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Dolma burcu hoş durmadı 1 1 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl 😆😆😆😆 Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Lanet olsun yine balık 1 1 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla
Oguz036 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Makarna ve dana rosto 1 2 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl İkisinden biri😆 Yorumla Oguz036 +1 yıl O öyle olmaz öyle.Burcum makarna, yükselenim dana rosto 😛 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Patates kızartması. 😍E ben tamamım? 😂 1 0 Yorumla
hemvarhemyok Takip Et Xper 7 Yaş: 101 , eic 98% +1 yıl Benim de menemen 😅 1 4 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Aynı burcuz ne tesadüf oxkspcöelff Yorumla hemvarhemyok +1 yıl Ama ben akrebim😂 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Ben oğlak 😆 Yorumla hemvarhemyok +1 yıl Tanıştığıma memnun oldum 🤣 Yorumla
alsevgilimkırkalbimi Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Limonata sayılır mı? 1 1 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Sayılır 🙃 Yorumla
Balloons Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Börek 1 1 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Peynirli patatesli de yükseleni olsun 😂😂😱 Yorumla
23gazipolis46 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Ciğer burcu 🤣🤣 1 1 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Hahahahahaa Yorumla
hayatcokbosaga Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Yumurta xjsnxpşakcnsocms 1 1 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Sarısı mı? Beyazı mı? Kdmsjcjsnf Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mumbar❤️❤️ 1 2 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Uuuuu👌 Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Aa en sevdiğiniz okumuştum ben soruyu şimdi fark ettim 😄 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Adana kebap olurdu 1 2 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Zengin burç jdjjfr Yorumla Adanaaşk +1 yıl öyle derler, mutlu günler dilerim. Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20b cevap paylaştı. Menemen yedim öğlen 1 2 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Aaa ne tesadüf aynı burcuz xlaöğxösjcnwpcösğfne Yorumla emre00 +1 yıl Ahah ne güzel 😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 46,8b cevap paylaştı. Pizza olurdu 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 33 , eic 45% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nohut, pilav, cacık 1 0 Yorumla
fisfisgayikci Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl domuz 1 1 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Jdajpdlaocaıfjsjf Yorumla
sendahaguzel Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Mantı burcu 1 1 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Dhsjfjsufjjfjsjdjd Yorumla
duygusalkiz_3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Zeytin burcu 1 1 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Psğwödğwçdpwmd Yorumla
ksdesoruyanitlicam Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Salatalık burcu 1 1 Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Ahahahahaha Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çikolatalı pasta.. 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. Börek. Anne böreği. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 555 cevap paylaştı. Karnıyarik 0 0 Yorumla
omerfarukkuckk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bomba 😂 0 1 Yorumla omerfarukkuckk35 +1 yıl Yani Çelebi bomba, namı diğer İzmir bomba Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. patates 0 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Özbek pilavı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Şalgam çorbası , taze fasulya, yoğurt , tavuk acaba hangisi burcum olsun diye düşünmek yorucu geldi bana
Taze fasulya niye buna güldüm 😆😂😂😆😆
Allah gülmekten ayırmasın telofon klavye hatası arada okuyor yapacak bişiy yok
😆😆
Sen de fasülye çalısı ol artık
bulgur pilavı
tam kişisini bulmuş ikimizde turuncu ldmkfgdf :D
Hahahahahahahaa
Daha bugün bir şey yemedim ama bolca kahve içtim sayılır mı?
Sayılır tatlım
Teşekkür ederim 🤗🤗🤗
Patates kızartması ile menemen yedim, yükselenim menemen olsun o halde ahshhs
Ahahahahahhah
Patatesli yumurta shsjs
😂😂😂😂
Tavuk burcu xjsncşsicmskfn
Fırında olanından mı djsndkssmf
Erik burcu sjfdjgs
Hahahahaa
En son yediğim yemek burcum olsaydı burcum 3 çeyrek tavuk döner soğansız olurdu.
"Me" ne be?
Ben demek djsnfjsf
Bir daha "me" değil "ben" yazacaksın.
Sanane ya
Azınızı yırtarım haa.
:D
Çay burcu djwkpclaşcmsşcmshc
Şekerli mi şekersiz mi? Dkskdjsd
kahvaltı da simit yedim o zaman burcum simit 😂
😆👌
Dolma burcu hoş durmadı
😆😆😆😆