Yeme & İçme 1 ay Çoğu kişinin sevip sizin sevmediginiz yemek var mı? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 01 Benim lahana sarmasi. Cogu kisi seviyor ama ben hic yememGörselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin.. Güncellemeler: 1 ay Bi de tarhana çorbası sevmem Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Çoğu kişinin sevip sizin sevmediginiz yemek var mı? 715 Görüşünü yaz
LezzetPerisi | Yeme & İçme konusunda 208 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Noodle ve waffle sanırım. Hani mecbur kalırsam yerim ama herkesin bayıla bayıla canının çektiği şekilde asla canım istemez mesela Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BirAnanasAldirdim | Yeme & İçme konusunda 2,4b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Çğköfteyi hiç sevmem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sedomania Master 1 ay lahana sarmasını herkes güzel yapamıyor zaten. annem diye demiyorum çok güzel yapar lahana sarmasını. ben her yemeği seviyorum ya. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sessiz_insan | Yeme & İçme konusunda 479 görüş paylaştı. Guru 1 ay Sen şimdi niye bu görseli koydun buraya, canım çekti. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Soran 1 ay Pardon😂😂 Yorumla
Gizli Üye 1 ay En iyi sos açlıktır bu yüzden yemek seçmem ne bulursam onu yerim seçme hakkı yok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye 1 ay Menemen, sucuklu yumurta, lahmacun, kuru fasulye ilk aklıma gelenler Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Senaaaay | Yeme & İçme konusunda 1,8b görüş paylaştı. Yoda 1 ay Yeşil fasulye yiyemem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kumralbirisi Xper 6 1 ay Lahana sarmasını ve sakatat yemeklerini hiç sevmem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
öğrenimelemanı | Yeme & İçme konusunda 1,5b görüş paylaştı. Yoda 1 ay Ben de eskiden yemezdim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
vesvesex Xper 6 1 ay Brokoli ve karnıbahar 😋🤤 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
merakettimmişte | Yeme & İçme konusunda 3,4b görüş paylaştı. Master 1 ay yemek değil ama kahve Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ferno Xper 6 1 ay lahana sarması. nefret ederim. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Agzi gicir gicir ediyor ben o yuzden sevmiyorum Yorumla ferno 1 ay çok yumuşak aşırı hem de. bende o yüzden sevmiyorum. Yorumla
BilgisayarTeknikeri | Yeme & İçme konusunda 158 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Tamam da şu görseldekini yiyemiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Gicir gicir ettigi icin mi tadindan dolayi mi Yorumla BilgisayarTeknikeri 1 ay Bilmiyorum ama genel olarak sevmiyorum. Annem şu an yine yaptı bunun üstüne yine yemeyecem :D Yorumla
sordumsoruyu4520 | Yeme & İçme konusunda 74 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Sarmalar genel olarak hafif oluyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Alaçatı_mavisi | Yeme & İçme konusunda 2,7b görüş paylaştı. Master 1 ay Yemediğim yemek yok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
değişiklikolsunn Xper 6 1 ay Iskembe çorbası Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
thecutewitch | Yeme & İçme konusunda 2b görüş paylaştı. Guru 1 ay çiğköfte Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
157Noodle ve waffle sanırım. Hani mecbur kalırsam yerim ama herkesin bayıla bayıla canının çektiği şekilde asla canım istemez mesela
Çğköfteyi hiç sevmem
lahana sarmasını herkes güzel yapamıyor zaten. annem diye demiyorum çok güzel yapar lahana sarmasını. ben her yemeği seviyorum ya.
Sen şimdi niye bu görseli koydun buraya, canım çekti.
Pardon😂😂
En iyi sos açlıktır bu yüzden yemek seçmem ne bulursam onu yerim seçme hakkı yok
Menemen, sucuklu yumurta, lahmacun, kuru fasulye ilk aklıma gelenler
Yeşil fasulye yiyemem
Lahana sarmasını ve sakatat yemeklerini hiç sevmem
Ben de eskiden yemezdim
Brokoli ve karnıbahar 😋🤤
yemek değil ama kahve
lahana sarması. nefret ederim.
Agzi gicir gicir ediyor ben o yuzden sevmiyorum
çok yumuşak aşırı hem de. bende o yüzden sevmiyorum.
Tamam da şu görseldekini yiyemiyorum
Gicir gicir ettigi icin mi tadindan dolayi mi
Bilmiyorum ama genel olarak sevmiyorum. Annem şu an yine yaptı bunun üstüne yine yemeyecem :D
Sarmalar genel olarak hafif oluyor
Yemediğim yemek yok
Iskembe çorbası
çiğköfte
Yeşil Fasulye
Mercimek çorbası
Mantar yemeği