Hafta sonu canımız buz parmak çekti ama hiç bir yerde bulamadık. Ucuz olduğu için mi satmıyorsunuz diye markettekilere, kuruyemişcilere, tekellere söylendim 😤 Algida nerede buz parmaklar nerede? Peki siz buz parmak sever misiniz?Orijinal foto bulamadım idare edin😁 #DeliMavi 23 HAZİRAN 2022
Karsambaç severim ben dağlarda obruklarda kalan karları bizim çarşıya ısı ve tozdan yalıtımış şekilde kamyonla getirirler karın içine pekmez karıştırırlar adına Karsambaç deniyor severek yerim
Ayrıca boğazı indirmez hem sağlıklı doğal kar ve üzüm pekmezi 😋
eskiden severdik.. lezzeti vardı şimdi ise işin sahtekarlığı ön planda.. ingilterede algidanın içinde %40 meyve varken bize %9 aynı marka aynı ürün ama farka bak
Sevmek değil de 2017 de Arnavutköy de viyadükte çalışırken çöl gibi yerdi Ramazanlık oruç tutuyordum inan Allah a eve gelip sadece limonata ve buz parmak yerdim.
Ben pek sevmiyorum çünkü gıda boyası ziyanı resmen! bi ton tatlandırıcı içermesi de cabası onun yerine Maraş usulü daha besleyici dondurmalar tercih etmek en mantıklısı en azından miğde dostu bir yiyecek olmuş olur 😊
Şu algida max gökkuşağı patlayan şekerli dondurmada buz parmağa benziyor ondan alabilirsin benimde canım çok çekiyor uzun zamandır evimizin yanında çok popüler bir dondurmacı olduğu için oradan yiyoruz ama canım çekmiyor değil