Yeme & İçme Şu an nerede ve kimle kahvaltı etmek isterdiniz? Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Şöyle deniz manzaralı bir terasta tek başıma kahvaltı güzel olurdu 🙃 Şu an nerede ve kimle kahvaltı etmek isterdiniz? Cevapla Deniz Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Evcil köpeğimle birlikte sahilde 1 3 Yorumla Minikbalkız +1 yıl Çok güzel u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler Minikbalkız +1 yıl Ricalar
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Plaj beach te kahvaltıdayım. 1 1 Yorumla Minikbalkız +1 yıl Harika Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Tüm sevdiğim insanları bir masa etrafına toplamak isterdim yeşilliklerin arasında güzel bir kahvaltı yapılabilirdi 1 1 Yorumla Minikbalkız +1 yıl Güzel 🌸 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Görseldeki bir manzarada ailemle kahvaltı etmek güzel olurdu... 2 1 Yorumla Minikbalkız +1 yıl 😊🌸 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. tek başıma dağ yeşillik manzaralı bir yerde güzel olurdu 2 2 Yorumla Minikbalkız +1 yıl Miss Yorumla thecutewitch +1 yıl aynen Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kahvaltı etmeyi hiç ama hiç sevmiyorum. Çay içebilirim ama arkadaşlarımla 1 1 Yorumla Minikbalkız +1 yıl Güzel Yorumla
deneme112 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl kendimle kahvaltimi yapiyorum.. baskasine gerek yok 1 1 Yorumla Minikbalkız +1 yıl En iyisi Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaptım. Aile ortamı bir şirkette çalışıyorum. Sükür 1 2 Yorumla Minikbalkız +1 yıl Çok iyi Yorumla Eğitilme +1 yıl Öyle Yorumla
İrşii Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 +1 yıl Cancağzımla sahilde olabilirdik :D 2 1 Yorumla Minikbalkız +1 yıl 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yengenle Emirgan korusunda baş başa piknik yapmak>>>>> diğer her şeyyy 1 2 Yorumla Minikbalkız +1 yıl İyi eğlenceler yengemle 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağ ol Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Görseldeki gibi yerde olsun kimseye gerek yok 1 1 Yorumla Minikbalkız +1 yıl Ayneen Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 765 cevap paylaştı. Cok uzaklarda tek kendim 1 1 Yorumla Minikbalkız +1 yıl En iyisi Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 362 cevap paylaştı. Balkonda hamak da varsa mikemmel olurdu. 😊 1 1 Yorumla Minikbalkız +1 yıl Evet bence de 😄 Yorumla
darendenintüccarı Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Beşiktaş'taki kahvaltıyı hiçbir yerde bulamadım. 1 4 Yorumla Minikbalkız +1 yıl Tekrar git 😊 Yorumla darendenintüccarı +1 yıl belki Eylül ay'ı içerisinde gidebilme imkanım olur da gezerim, doyamasam da. Yorumla Minikbalkız +1 yıl İnşallah o zaman Yorumla darendenintüccarı +1 yıl inşallah kısmet 🙂 Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl evimde evimde 1 4 Yorumla Minikbalkız +1 yıl Ev gibisi yok bence de Yorumla nullmosaic +1 yıl sen nerde tapmak isterdin Yorumla Minikbalkız +1 yıl Yukarıda yazdım Yorumla nullmosaic +1 yıl neden tek başına Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evcil köpeğimle birlikte sahilde
Çok güzel
Teşekkürler
Ricalar
Plaj beach te kahvaltıdayım.
Harika
Tüm sevdiğim insanları bir masa etrafına toplamak isterdim yeşilliklerin arasında güzel bir kahvaltı yapılabilirdi
Güzel 🌸
Görseldeki bir manzarada ailemle kahvaltı etmek güzel olurdu...
😊🌸
tek başıma dağ yeşillik manzaralı bir yerde güzel olurdu
Miss
aynen
Kahvaltı etmeyi hiç ama hiç sevmiyorum. Çay içebilirim ama arkadaşlarımla
Güzel
kendimle kahvaltimi yapiyorum.. baskasine gerek yok
En iyisi
Yaptım. Aile ortamı bir şirkette çalışıyorum. Sükür
Çok iyi
Öyle
Cancağzımla sahilde olabilirdik :D
😄
Yengenle Emirgan korusunda baş başa piknik yapmak>>>>> diğer her şeyyy
İyi eğlenceler yengemle 😄
Sağ ol
Görseldeki gibi yerde olsun kimseye gerek yok
Ayneen
Cok uzaklarda tek kendim
En iyisi
Balkonda hamak da varsa mikemmel olurdu. 😊
Evet bence de 😄
Beşiktaş'taki kahvaltıyı hiçbir yerde bulamadım.
Tekrar git 😊
belki Eylül ay'ı içerisinde gidebilme imkanım olur da gezerim, doyamasam da.
İnşallah o zaman
inşallah kısmet 🙂
evimde evimde
Ev gibisi yok bence de
sen nerde tapmak isterdin
Yukarıda yazdım
neden tek başına
eşimle, zanzibar adasında..
Ağva da tek başına