Hoo selam KScanlar, her şeye zam geldiği gibi pizza fiyatları da uçmuş 🚀 Lüks oldu kimse aksini iddia etmesin efenim..Yeni bir pizzacı açılmış. Deneyeyim dedim, malzemesiz pizza yapmışlar. :/ Neyse, herkesin bir kotası vardır. Sen bir oturuşta kaç dilim pizza yiyebilirsin? ya da yiyordun? 🤤😋
Pizzanın lüks olduğu ülkemizde, bir oturuşta kaç dilim pizza yiyebilirsin?
Her gün kahvaltı akşam yemeği masrafı 100 TL'yi geçiyor. Ben artık sucuklu söylemiyorum. Hem kalitesiz sucuk kullanıyorlar. Peynirli söylüyorum. Üstüne biraz domates attırıyorum. Hafif zeytinyağı ve fesleğen. Efsane oluyor. Orta boyu 55 TL :D
eski dönemde paketçiliğim ustalığım var. Daha paketçi iken o gün yemek yemediğimizi fark ettik gece 11 oldu bir büyük boy yaptık tam 1 kilo net. tek başıma gömdüm
Değişiyor. Şu an miğdem pizzanın tadını ve de yağ oranını unuttuğu için muhtemelen yarım yiyebilirim. Hele dominos veya pizza hut gibi yerlerin o yağ akan pizzalarından asla iki dilimden fazla yiyemiyorum. Sağlıksız zaten, yemesekte olur.
Pizza Hut'un sınırsız olanı vardı ben Unideyken cevahirde, profiloda ve beşiktaş çarşıdan barbaros yokuşunun başında ah oraların dili olsada anlatsa yeminle kenarlarından kule yapardım
şu an trendyoldan söyledim 5 dk önce geldi. Evet tam 5 dk önce ve bitirdim. Orta boy pizzaymış birde bu 7-8 dilim falan. Eğer böyleyse orta dilim ben en az 30 dilim maksimum 70-80 dilim yerim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Akşam anam katikli çorba koymuş yine yok ki pare pizza nedir bilmiyoz hiç kazandığımız kiraya gidiyor