Yeme & İçme @GaradenizliGız23 İle sevdiğiniz tatlıyı tahmin edelim mi? Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 83 Yapay Zekaya Sor @GaradenizliGız23 Israr etti, sorayım bari 😂 Tahmin soruları sevdiğinizi biliyorum. @GaradenizliGız23 İle sevdiğiniz tatlıyı tahmin edelim mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Tahmin edebilirsin 1 4 Yorumla Boavistaa +1 yıl Triliçe u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet Boavistaa +1 yıl Cansın ☺ u Barış_LonelyForever +1 yıl Saol bro :)
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 341 cevap paylaştı. Güzel tahmin edersen bulursun sadece odaklan😉Benimkini de lütfen 1 28 Yorumla Boavistaa +1 yıl Çikolata Yorumla dikenliyıl +1 yıl Severim yerimde tatlı olsun yeter🥳🥳 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Seninki pasta mı? Yorumla Boavistaa +1 yıl Tatlıların çoğunu severim 🥳 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Tüh bilemedim neyse bende tatlı seviyorum Yorumla dikenliyıl +1 yıl Burcun ne Yorumla Boavistaa +1 yıl Bildin sayıyorum olsun 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Aslan Yorumla dikenliyıl +1 yıl Hm iyiymiş beklemiyordum🤐 Yorumla Boavistaa +1 yıl Neden şfgşlsgs Yorumla dikenliyıl +1 yıl Kardeş misiniz diğer kızla Yorumla dikenliyıl +1 yıl Bilmem o kadar detaylı düşünmedim Yorumla Boavistaa +1 yıl Kardeş gibi mi gözüküyoruz :D Arkadaşım sadece Yorumla dikenliyıl +1 yıl Samimî görünüyorsunuz ondan dedim Yorumla Boavistaa +1 yıl Uzun zamandır tanışıyoruz ondandır belki Yorumla dikenliyıl +1 yıl Iyi iyi ne güzel Yorumla Boavistaa +1 yıl Hıhı Yorumla dikenliyıl +1 yıl Beğenmemiş gibisin😐 Yorumla Boavistaa +1 yıl Seni mi 😏 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Hayır ya gicikligin tutuyor gibi Yorumla Boavistaa +1 yıl Yok ya bir şey yapmadım 😂 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Yukarıyı oku anlarsın hihi diyon onu dedim Yorumla Boavistaa +1 yıl Lafın gelişi diyorum onu seninle alakası yok yani ☺ Yorumla dikenliyıl +1 yıl Kendime alınmadım zaten sordum sadece gibi diyince de arkadaşını beğenmemiş gibisin dedim Yorumla Boavistaa +1 yıl Yanlış anlaşılma olmuş o zaman Yorumla dikenliyıl +1 yıl Aynen 😊 Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Evet biz boavista ile kardeşiz sjsj uzun zamandır da tanışıyoruzFakat şu da var ben onun sadece arkadaşı olduğuma göre beğenmesi ne alaka sjsj manitayı beğensin snsndn Yorumla dikenliyıl +1 yıl 😂😂 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur tabikide tahmin edin bakalım doğru bilicek misiniz 1 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Baklava Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Hayır maalesefki Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Fırında bir şey dfsdfsf Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Hadi tahmin edin bakalım 1 6 Yorumla Boavistaa +1 yıl Browni Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Ananas pastası kshdjshsh Yorumla Boavistaa +1 yıl Kdjcjdkdk Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Ahssj ikisi de harikulade tahminler Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ksjdjd Yorumla
İrşii Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 +1 yıl Olurr 1 8 Yorumla Boavistaa +1 yıl Soğuk baklava Yorumla İrşii +1 yıl Hiç sevmem :D Yorumla Boavistaa +1 yıl Tüh :D Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Fırında sütlaç djdj Yorumla İrşii +1 yıl @GaradenizliGız23 teşekkürler, daha iyi :D Yorumla Boavistaa +1 yıl @irsii Ayıp ediyorsun :D Yorumla İrşii +1 yıl Kusura bakma kötü atıştı :D Yorumla Boavistaa +1 yıl 😒 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hadi et 2 15 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ben? Yorumla dynamiteee +1 yıl Yanlış çikolatalı tüm tatlılar sjsjsjs Yorumla Boavistaa +1 yıl Bilmiş oluyorum ama kxjsjdjs Yorumla dynamiteee +1 yıl Yiohh Yorumla dynamiteee +1 yıl Skskskx Yorumla Boavistaa +1 yıl Küstüm ağlayıp gidiyorum jasjsjsj Yorumla dynamiteee +1 yıl Qıyamam Yorumla dynamiteee +1 yıl Gerçekten küsüp ağlamaya mı gittin sjsjsjsj Yorumla Boavistaa +1 yıl Kıyamadın dimi kwbxjdidi Yorumla dynamiteee +1 yıl Yok merak ettim sjskdkd Yorumla Boavistaa +1 yıl Gittim tabii ki 😑 Yorumla dynamiteee +1 yıl Ahahahhaah Yorumla Boavistaa +1 yıl Kwjdkdoe Yorumla dynamiteee +1 yıl Skssjsjdjs Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Bir dakika ben derken sjsjsj Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Olurss 2 4 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sufle Yorumla Balhaatunn +1 yıl Yeriss🤤ya aslında benim 1 tane sevdiğim tatlı yok çok var😒 Yorumla Boavistaa +1 yıl Benim de öyle 😂 Yorumla Balhaatunn +1 yıl 😄😄 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Olur 2 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Çikolata Yorumla
Akınalp_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Edin bakalım 😂 2 9 Yorumla Boavistaa +1 yıl Künefe seversin sen 😂 Yorumla Akınalp_ +1 yıl Yok valla sevmem peynirli felan 😂 Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Peynir ekmekvfhcfhh Yorumla Boavistaa +1 yıl Jvgjjbh Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl @Barış_LonelyForever yorumları kapatmış dtdgddg Yorumla Boavistaa +1 yıl Ksjdjdosks Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @GaradenizliGız23 Alışkanlık :D ama tahmin yapıldı zaten teşekkürler Yorumla Akınalp_ +1 yıl Hamsi köy sütlacı severim üstü hafif kızarmış pirinç az olcak 😅 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sütlaç olsa da gömsek 😂 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olur et 1 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Çikolata Yorumla porifldekibendeğilim +1 yıl Evet doğru bildin Yorumla Boavistaa +1 yıl Biliriz Yorumla
YLTGöksu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Olur. 😅😅😅 1 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Supangle Yorumla YLTGöksu +1 yıl Aslında her tatlıya bayılıyorum ama baklava ve sütlaç ve profiterol baya güzel. 😋😅😋 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ben de hepsini severim 😂 Yorumla YLTGöksu +1 yıl Ben yemek canavarıyım ya. Herşeyi yerim. 😂😂😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Jwndjddk Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl tabi 1 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Kadayıf Yorumla Kahraman1022185 +1 yıl onuda çok severim en çok sütlaç ama Yorumla Boavistaa +1 yıl Sütlaç ben de severim Yorumla
Moledro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Olur 1 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Krem karamel seversin bence Yorumla Moledro +1 yıl Fena değil Yorumla Boavistaa +1 yıl Bir zahmet, ben söyledim çünkü 😂 Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Vövövö herkese yorum yapcam sjsj Yorumla Boavistaa +1 yıl İşin ne xd Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Tabi olur (: 1 10 Yorumla Boavistaa +1 yıl Şekerpare seversin bence Yorumla NevHa +1 yıl Ay yook🥲 ipucu verebilirim ama. Yorumla Boavistaa +1 yıl Olur Yorumla NevHa +1 yıl Sütlü tatlılar... Yorumla Boavistaa +1 yıl Sütlaç 😂 Yorumla NevHa +1 yıl Fazla verilen ipucu 😂😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Nasıl bildim ama 😂 Yorumla NevHa +1 yıl Valla imkansızı başardınız😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sayende 😂 Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl İpucu verilmez ama Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hemen 1 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Narcos baklava sever ya Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Bayılır Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Abim @Neveaşıkbiri sever sjsj Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Üff nasilda biliyor😎😙 Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl @Neveaşıkbiri 😘sjsjs Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. olur 1 12 Yorumla Boavistaa +1 yıl Kazandibi Yorumla thecutewitch +1 yıl hayır Yorumla Boavistaa +1 yıl Tüh Yorumla thecutewitch +1 yıl diğer kız bakalım nediycek onu bekliyorum o diyene kadar bende demiycemama kazandibi severim ama en sevdiğim değil Yorumla Boavistaa +1 yıl Uyuyordur o :D Yorumla thecutewitch +1 yıl olsun yarın derim Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Jsjs uyudum bugün düğüne gittim ve geldim kesin dondurmasir sjsj Yorumla thecutewitch +1 yıl @GaradenizliGız23 aga be bilemedinizbu arada kutlarım ALLAH bir astıkta kocatsın bacım :) bu arada bende karadenizliyim Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Arkadaşın düğünüydü sjjs amin 🙏😂😂 Yorumla thecutewitch +1 yıl @GaradenizliGız23 sizin sanmıştım pardon dmgf :Dneyse ona da aynı dilekleri diliyorum Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Yok ben bekarım sjaj Yorumla thecutewitch +1 yıl @GaradenizliGız23 hayırlısı diyelim o zaman bacım :)bu arada en sevdiğim tatlı elmalı kurabiye ve kadayıftı Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Oluur. 🍬 1 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Muhallebi Yorumla padisahinkizi +1 yıl Olmasa da olur. 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Seversin sen ya :D Yorumla padisahinkizi +1 yıl Çok aramam diyeyim. Ondan daha fazla sevdiğim şeyler var. 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Demek öyle :D Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur bakalım 1 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Kadayıf Yorumla Mario45 +1 yıl Severim, teşekkürler Yorumla Boavistaa +1 yıl Ricalar Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Güllaç Yorumla Mario45 +1 yıl @GaradenizliGız23 Teşekkürler bu da güzel 😊 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. Edin. 1 4 Yorumla Boavistaa +1 yıl Güllaç Yorumla Lobellia +1 yıl Tadını bile bilmiyorum Yorumla Boavistaa +1 yıl Bkclvbkjc Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Cikolata Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Söyleyiniz 1 35 Yorumla Boavistaa +1 yıl Keşkül Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Linzer Torte sjsjjs Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @GaradenizliGız23 hıı Oma’s orginal Rp :D hahaha dondurma seviyorum dondurma… Yorumla Boavistaa +1 yıl Dondurma pek sevmem 😏 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Sen sevme :D Yorumla Boavistaa +1 yıl Şşş 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ne şşş? Yorumla Boavistaa +1 yıl Hiç Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Sjdkdk 😅 Yorumla Boavistaa +1 yıl Jejdjf Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Bir dk ya djjd bir saat gittim ortama bak sjsj ayrıca dondurma tatlı değ sjsj Yorumla Boavistaa +1 yıl Tatlıya giriyor lksşdfkls Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Girmezzz girmeeezzz sjsj Yorumla Boavistaa +1 yıl Sosyetic 2 :D Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Hemserim tabiii یا 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl İkinizi aynı anda çekemem :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl :D dondurma tatlı hemde sütlüsüü Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Çekersin boavista çekersin merak etme ben varsam mümkün 😂 @Sosyetic_SheqiiL değil dedim değil ben sözümün arkasındayım 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Güvenme bana :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl “ Dondurma, içine şeker katılmış çeşitli meyve suları ya da sütten soğutmak suretiyle elde edilen soğuk bir tatlıdır.” diyor vikipedyy 😃 Yorumla Boavistaa +1 yıl Tatlı zaten ama kabullenemiyor hanımefendi :D Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl @Sosyetic_SheqiiL vikipedi yalan da söylüyor 😂😂Ben ondan daha çok biliyorum sjsjs Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @GaradenizliGız23 nau nau :D Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Vövövö 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Şımarık ya 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @GaradenizliGız23 sjsjdka ne saçmalıyo bunlar diyecekler ya :D kafamız her zaman güzel Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Ben bir şey içmedim 😂😂isteyen istediğini sanabilir valla zerre umrumda değil ben sadece anı düşünüyorum gül eğlen geç 😂😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sosyetic bir şey içmeden de kafa buluyor 😂 Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl @boavista İsmail yk şımarık şarkısı sana gelsin djdjdjd Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Benim çok şeyimde mi bakayım; aa valla değilmiş 😅 Yorumla Boavistaa +1 yıl Kdjdkskdk Şanslı kişi ben miyim Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Ben erkek olsam şimdi s* değil dicektim 😂ama değilim cinsiyeti me uygun konuşuyorum sjsjs @boavista ben çay içince sarhoş oluyorum biri morfin katıyor sanki 😂😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Tuhaf 😂😂 Şaşırmadım ama sizden beklerim Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bizde, bizde olana göre konuşuruz :D anladın sen onu. İki dene at ağızlı ne düşünür diye hareket etmiyoruz :D Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Anladım 😂😂 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Buyurun. 1 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Baklava sever Onur abi 😂 Yorumla onur26vw +1 yıl Bayramlarda çok yerim. Yorumla Boavistaa +1 yıl Yenir tabii Yorumla
GaradenizliGız23 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bana et shsg 1 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Puding Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Severuk jdjx Yorumla Boavistaa +1 yıl Wjjdjd Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl evett 1 8 Yorumla Boavistaa +1 yıl Çikolata Yorumla YalvarBarışalımp +1 yıl nayir 🥺 Yorumla Boavistaa +1 yıl Yalan 😏 Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Yalvarbarisalim çikolatası Yorumla YalvarBarışalımp +1 yıl @GaradenizliGız23 bah nasi da bilio Yorumla Boavistaa +1 yıl Hile var burada 😂 Yorumla YalvarBarışalımp +1 yıl ehhe Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Edin bakalım 😂 1 12 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sütlaç Yorumla Madamm_ +1 yıl Yanii arada belki 😂 Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Ekmek kadayıf Yorumla Boavistaa +1 yıl @Madamm_ Sütlaç yap yiyelim 😂 Yorumla Madamm_ +1 yıl Ekmek kadayıfı hiç sevmem 😂 Bir çikolatalı baklava ya da sufle deseydiniz tamamdı😂 Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Seviyormuş gibi yapsana sen djdj Yorumla Boavistaa +1 yıl Ben bildim işte 😂 Yorumla Madamm_ +1 yıl @GaradenizliGız23 yalan söyleyemem olmaz 😂 Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Bir kerecik ama 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl 2 Oldu sanırım 😂 Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Uc olmalı 😂 Yorumla Madamm_ +1 yıl @GaradenizliGız23 olmazzzz 😂 her şey birle başlar Yorumla
Cyclaxs Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Baklava 1 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Tahmin etseydik bari 😏 Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Hiç komik değil Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ediin 1 10 Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Sütlaç Yorumla Boavistaa +1 yıl Pasta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @GaradenizliGız23 ✌🏻 Yorumla Boavistaa +1 yıl @_e-eral-_ Pasta da seviyordun sanki Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Yooo sevmiyor sjjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl onuda severim 😄 Yorumla Boavistaa +1 yıl Yapıyorum bu sporu 😂 Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl Offf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl en sevdiğim künefe ama 😜 Yorumla Boavistaa +1 yıl Kaymaklı olsa da yesek 😂 Yorumla
astre Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Olur. 1 7 Yorumla Boavistaa +1 yıl Künefe Yorumla astre +1 yıl Evet severim künefeyi Yorumla Boavistaa +1 yıl Sevilmeyecek gibi de değil lsdfls Yorumla astre +1 yıl Benim künefeyle pek aram yok aslında babam çok sever künefeyi. Yorumla Boavistaa +1 yıl Sen de beni kandırıyorsun hı dlfkgdkl Severdim dedin Yorumla astre +1 yıl Benim tatlıypa aram yok bi onu yiyiyorum o yüzden seviyorum dedim Yorumla Boavistaa +1 yıl Anladım Yorumla
anyaozturk22 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Cupcake Yorumla anyaozturk22 +1 yıl ❌Seviyorum ama en sevdiğim değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tahmin edebilirsin
Triliçe
Evet
Cansın ☺
Saol bro :)
Güzel tahmin edersen bulursun sadece odaklan😉
Benimkini de lütfen
Çikolata
Severim yerimde tatlı olsun yeter🥳🥳
Seninki pasta mı?
Tatlıların çoğunu severim 🥳
Tüh bilemedim neyse bende tatlı seviyorum
Burcun ne
Bildin sayıyorum olsun 😂
Aslan
Hm iyiymiş beklemiyordum🤐
Neden şfgşlsgs
Kardeş misiniz diğer kızla
Bilmem o kadar detaylı düşünmedim
Kardeş gibi mi gözüküyoruz :D Arkadaşım sadece
Samimî görünüyorsunuz ondan dedim
Uzun zamandır tanışıyoruz ondandır belki
Iyi iyi ne güzel
Hıhı
Beğenmemiş gibisin😐
Seni mi 😏
Hayır ya gicikligin tutuyor gibi
Yok ya bir şey yapmadım 😂
Yukarıyı oku anlarsın hihi diyon onu dedim
Lafın gelişi diyorum onu seninle alakası yok yani ☺
Kendime alınmadım zaten sordum sadece gibi diyince de arkadaşını beğenmemiş gibisin dedim
Yanlış anlaşılma olmuş o zaman
Aynen 😊
Evet biz boavista ile kardeşiz sjsj uzun zamandır da tanışıyoruz
Fakat şu da var ben onun sadece arkadaşı olduğuma göre beğenmesi ne alaka sjsj manitayı beğensin snsndn
😂😂
Olur tabikide tahmin edin bakalım doğru bilicek misiniz
Baklava
Hayır maalesefki
Fırında bir şey dfsdfsf
Hadi tahmin edin bakalım
Browni
Ananas pastası kshdjshsh
Kdjcjdkdk
Ahssj ikisi de harikulade tahminler
😂😂😂😂
Ksjdjd
Olurr
Soğuk baklava
Hiç sevmem :D
Tüh :D
Fırında sütlaç djdj
@GaradenizliGız23 teşekkürler, daha iyi :D
@irsii Ayıp ediyorsun :D
Kusura bakma kötü atıştı :D
😒
Hadi et
Ben?
Yanlış çikolatalı tüm tatlılar sjsjsjs
Bilmiş oluyorum ama kxjsjdjs
Yiohh
Skskskx
Küstüm ağlayıp gidiyorum jasjsjsj
Qıyamam
Gerçekten küsüp ağlamaya mı gittin sjsjsjsj
Kıyamadın dimi kwbxjdidi
Yok merak ettim sjskdkd
Gittim tabii ki 😑
Ahahahhaah
Kwjdkdoe
Skssjsjdjs
Bir dakika ben derken sjsjsj
Olurss
Sufle
Yeriss🤤ya aslında benim 1 tane sevdiğim tatlı yok çok var😒
Benim de öyle 😂
😄😄
Olur
Çikolata
Edin bakalım 😂
Künefe seversin sen 😂
Yok valla sevmem peynirli felan 😂
Peynir ekmekvfhcfhh
Jvgjjbh
@Barış_LonelyForever yorumları kapatmış dtdgddg
Ksjdjdosks
@GaradenizliGız23 Alışkanlık :D ama tahmin yapıldı zaten teşekkürler
Hamsi köy sütlacı severim üstü hafif kızarmış pirinç az olcak 😅
Sütlaç olsa da gömsek 😂
Olur et
Çikolata
Evet doğru bildin
Biliriz
Olur. 😅😅😅
Supangle
Aslında her tatlıya bayılıyorum ama baklava ve sütlaç ve profiterol baya güzel. 😋😅😋
Ben de hepsini severim 😂
Ben yemek canavarıyım ya. Herşeyi yerim. 😂😂😂
Jwndjddk
tabi
Kadayıf
onuda çok severim en çok sütlaç ama
Sütlaç ben de severim
Olur
Krem karamel seversin bence
Fena değil
Bir zahmet, ben söyledim çünkü 😂
Vövövö herkese yorum yapcam sjsj
İşin ne xd
Tabi olur (:
Şekerpare seversin bence
Ay yook🥲 ipucu verebilirim ama.
Olur
Sütlü tatlılar...
Sütlaç 😂
Fazla verilen ipucu 😂😂
Nasıl bildim ama 😂
Valla imkansızı başardınız😂
Sayende 😂
İpucu verilmez ama
Hemen
Narcos baklava sever ya
Bayılır
Abim @Neveaşıkbiri sever sjsj
Üff nasilda biliyor😎😙
@Neveaşıkbiri 😘sjsjs
olur
Kazandibi
hayır
Tüh
diğer kız bakalım nediycek onu bekliyorum o diyene kadar bende demiycem
ama kazandibi severim ama en sevdiğim değil
Uyuyordur o :D
olsun yarın derim
Jsjs uyudum bugün düğüne gittim ve geldim kesin dondurmasir sjsj
@GaradenizliGız23 aga be bilemediniz
bu arada kutlarım ALLAH bir astıkta kocatsın bacım :) bu arada bende karadenizliyim
Arkadaşın düğünüydü sjjs amin 🙏😂😂
@GaradenizliGız23 sizin sanmıştım pardon dmgf :D
neyse ona da aynı dilekleri diliyorum
Yok ben bekarım sjaj
@GaradenizliGız23 hayırlısı diyelim o zaman bacım :)
bu arada en sevdiğim tatlı elmalı kurabiye ve kadayıftı
Oluur. 🍬
Muhallebi
Olmasa da olur. 😂
Seversin sen ya :D
Çok aramam diyeyim. Ondan daha fazla sevdiğim şeyler var. 😂
Demek öyle :D
Olur bakalım
Kadayıf
Severim, teşekkürler
Ricalar
Güllaç
@GaradenizliGız23 Teşekkürler bu da güzel 😊
Edin.
Güllaç
Tadını bile bilmiyorum
Bkclvbkjc
Cikolata
Söyleyiniz
Keşkül
Linzer Torte sjsjjs
@GaradenizliGız23 hıı Oma’s orginal Rp :D hahaha dondurma seviyorum dondurma…
Dondurma pek sevmem 😏
Sen sevme :D
Şşş 😂
Ne şşş?
Hiç
Sjdkdk 😅
Jejdjf
Bir dk ya djjd bir saat gittim ortama bak sjsj ayrıca dondurma tatlı değ sjsj
Tatlıya giriyor lksşdfkls
Girmezzz girmeeezzz sjsj
Sosyetic 2 :D
Hemserim tabiii یا 😂
İkinizi aynı anda çekemem :D
:D dondurma tatlı hemde sütlüsüü
Çekersin boavista çekersin merak etme ben varsam mümkün 😂 @Sosyetic_SheqiiL değil dedim değil ben sözümün arkasındayım 😂
Güvenme bana :D
“ Dondurma, içine şeker katılmış çeşitli meyve suları ya da sütten soğutmak suretiyle elde edilen soğuk bir tatlıdır.” diyor vikipedyy 😃
Tatlı zaten ama kabullenemiyor hanımefendi :D
@Sosyetic_SheqiiL vikipedi yalan da söylüyor 😂😂Ben ondan daha çok biliyorum sjsjs
@GaradenizliGız23 nau nau :D
Vövövö 😂
Şımarık ya 😂
@GaradenizliGız23 sjsjdka ne saçmalıyo bunlar diyecekler ya :D kafamız her zaman güzel
Ben bir şey içmedim 😂😂isteyen istediğini sanabilir valla zerre umrumda değil ben sadece anı düşünüyorum gül eğlen geç 😂😂
Sosyetic bir şey içmeden de kafa buluyor 😂
@boavista İsmail yk şımarık şarkısı sana gelsin djdjdjd
Benim çok şeyimde mi bakayım; aa valla değilmiş 😅
Kdjdkskdk Şanslı kişi ben miyim
Ben erkek olsam şimdi s* değil dicektim 😂ama değilim cinsiyeti me uygun konuşuyorum sjsjs @boavista ben çay içince sarhoş oluyorum biri morfin katıyor sanki 😂😂
Tuhaf 😂😂 Şaşırmadım ama sizden beklerim
Bizde, bizde olana göre konuşuruz :D anladın sen onu. İki dene at ağızlı ne düşünür diye hareket etmiyoruz :D
Anladım 😂😂
Buyurun.
Baklava sever Onur abi 😂
Bayramlarda çok yerim.
Yenir tabii
Bana et shsg
Puding
Severuk jdjx
Wjjdjd
evett
Çikolata
nayir 🥺
Yalan 😏
Yalvarbarisalim çikolatası
@GaradenizliGız23 bah nasi da bilio
Hile var burada 😂
ehhe
😂😂😂😂😂😂
Edin bakalım 😂
Sütlaç
Yanii arada belki 😂
Ekmek kadayıf
@Madamm_ Sütlaç yap yiyelim 😂
Ekmek kadayıfı hiç sevmem 😂 Bir çikolatalı baklava ya da sufle deseydiniz tamamdı😂
Seviyormuş gibi yapsana sen djdj
Ben bildim işte 😂
@GaradenizliGız23 yalan söyleyemem olmaz 😂
Bir kerecik ama 😂
2 Oldu sanırım 😂
Uc olmalı 😂
@GaradenizliGız23 olmazzzz 😂 her şey birle başlar
Baklava
Tahmin etseydik bari 😏
Hiç komik değil
ediin
Sütlaç
Pasta
@GaradenizliGız23 ✌🏻
@_e-eral-_ Pasta da seviyordun sanki
Yooo sevmiyor sjjs
onuda severim 😄
Yapıyorum bu sporu 😂
Offf
en sevdiğim künefe ama 😜
Kaymaklı olsa da yesek 😂
Olur.
Künefe
Evet severim künefeyi
Sevilmeyecek gibi de değil lsdfls
Benim künefeyle pek aram yok aslında babam çok sever künefeyi.
Sen de beni kandırıyorsun hı dlfkgdkl Severdim dedin
Benim tatlıypa aram yok bi onu yiyiyorum o yüzden seviyorum dedim
Anladım
Et bakalım
Cupcake
❌
Seviyorum ama en sevdiğim değil