Yeme & İçme En sevdiğiniz tatlıyı tahmin ediyim mi😅? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bakalım kim hangi tatlıyı seviyormuş Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl Kimler ne seviyor En sevdiğiniz tatlıyı tahmin ediyim mi😅? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 842 cevap paylaştı. Pasta, ekler, sütlaç, aşure, boza. Bunlar dışındakiler olmasa da olur. 0 0 Yorumla
Quiet_Queen Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Elbette ipucu da vereyim sütlü tatlılar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sütlaç😅 Yorumla
MasumBirCocugum Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Olur et bakalım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tulumba Yorumla
ilginfulyaa Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl tahmin et bakalım bilecek misin :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Baklava😅 Yorumla ilginfulyaa +1 yıl mlsf hayır şerbetli tatlılar değil :D Yorumla Soran +1 yıl Sütlaç😁 Yorumla
Kumralada_ Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Tahmin edemezsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Kumralada_ +1 yıl Dene bakalım Yorumla Soran +1 yıl Hımmm helva mo Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olur edebilirsin 😂😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olur bakalım bilicek misin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çilekli pasta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dogru cevap muzlu yaş pasta 😅 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ed bakalım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çilekli pasta Yorumla Firu_Zen +1 yıl Pasta tatlı değil ki🤣 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl değil ya😅 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Ahaha değil tabi Yorumla Soran +1 yıl Bence tatlı😂 Yorumla
nimeskusla Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl şerbetli tatlılar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Baklava Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Et.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Profiterol Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Hiç yemedim Yorumla
Doğukannn88 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Etttt 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Baklava Yorumla Doğukannn88 +1 yıl Hangisi ama Yorumla
dilara1023 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 83% +1 yıl Et bakalım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çikolatalı pasta Yorumla dilara1023 +1 yıl Pasta doğru ama frambuaz li olacaktı yinede yarısı tuttu 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Olsun yaklaştım😂 Yorumla dilara1023 +1 yıl Evet yarışı doğru 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynen 😂😂 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
HayatınKahpeliği Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 306 cevap paylaştı. Tabi edebilirsin 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. et bakalım 0 0 Yorumla
isokral007 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Et bakalım bro 👍 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sütlaç Yorumla isokral007 +1 yıl Bravo la sana tutturdun 😎👍👌 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Pasta, ekler, sütlaç, aşure, boza. Bunlar dışındakiler olmasa da olur.
Elbette ipucu da vereyim sütlü tatlılar
Sütlaç😅
Olur et bakalım
Tulumba
tahmin et bakalım bilecek misin :D
Baklava😅
mlsf hayır şerbetli tatlılar değil :D
Sütlaç😁
Tahmin edemezsin
Neden
Dene bakalım
Hımmm helva mo