Peynir, zeytin, tereyağı gibi klasik kahvaltılıklarla ekmeksiz doymakta zorlanıyorsanız çareyi kahvaltı şeklinizi değiştirmekte arayın. Birçok insan artık yulaflı kahvaltılarla güne başlıyor. Yulaf hem ekmekten daha doyurucu hem de daha uzun süre tok tutuyor.
Klasik türk kahvaltısından arada biraz uzaklaşıyorum. Güne chia pudinglerle başlıyorum yulaf yerine benim için daha lezzetli oluyor. Canan Karatay lütfen yulafı görmesin bizi şu an burada mahveder😂 makarna yemiceksiniz, pilav da yemiceksiniz, bulgur da yemiceksiniz, siyez bulguru da yemiceksiniz, arpa da yemiceksiniz, çavdar da yemiceksiniz, yulaf da yemiceksiniz, pirinçte yemiceksiniz 😂 https://youtu. be/V_7qjOuMcVM
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben masa kurmayı seviyorum illaki aşırı çeşit değil ama sade bile olsa olur. Örneğin peynir, zeytin, domates salatalık, reçel, Nutella, haşlanmış yumurta ya da 1-2 yumurtadan az yağlı omlet, karışık yeşillik tabağı ( maydanoz, taze nane, marul, semizotu vb), közlenmiş biber çok severim mesela, taze demlenmiş bir bardak çay. Bunların hepsini yemem belki reçelden, nutelladan hiç yemediğim zamanlar oluyor ama masaya geçip sıcak çay eşliğinde yemek güzel geliyor