Yeme & İçme Yemeklerde en çok kullandığınız yağ hangisidir? Yıldo21 Takip Et Xper 5 Yaş: 56 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sıvı yağ genelde kullanırız ama en güzel tereyağı ayrı bir tadı var Yemeklerde en çok kullandığınız yağ hangisidir? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 12,9b cevap paylaştı. Genelde zeytinyağı kullanırım. 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 306 cevap paylaştı. Erkek deyince akla gelen tek markasın kuran çarpsın... 0 7 Yorumla Yıldo21 +1 yıl Sağol kral google dayıya erkek yaz resmim çıkar erkeğin hasıyim beee maşallah de bari nazar olacam Yorumla SeninİcinGeriGeldim +1 yıl Maşallah Allah nazardan siklesin Yorumla Yıldo21 +1 yıl Siklesin mi yakışmaz sana sen dalga geçiyorsun belli canımı sıkma kaybol lolipop😠😠😠😠😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 Yorumla SeninİcinGeriGeldim +1 yıl Pardon reis telden yazıyorum otomatik zımbırtı var ya o saçmalsmkmis yoksa ayıpsin bir hatamizi gördün mü hiç Yorumla Yıldo21 +1 yıl İyi öyle olsun Yorumla SeninİcinGeriGeldim +1 yıl Kralsın Yorumla Yıldo21 +1 yıl Sende cansın Yorumla
Zincirler Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Genelde zeytinyağı kullanıyorum Yıldocuğum.Nadiren de, tereyağı kullanıyorum. 😼 0 0 Yorumla
BiggBoss47 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Foto: ben ne alaka? Jdkdksks 0 1 Yorumla Yıldo21 +1 yıl Alakasız ama severim kendi resmimi paylaşmayı Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Domuz yağı candır 0 1 Yorumla Yıldo21 +1 yıl O başka yav anlatılmaz yaşanır Yorumla
Sssizgrltu Takip Et Xper 5 Yaş: 72 , eic 100% +1 yıl Tereyağ 0 1 Yorumla Yıldo21 +1 yıl Kokusu tadı bambaşka çok severim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Genelde zeytinyağı kullanırım.
Erkek deyince akla gelen tek markasın kuran çarpsın...
Sağol kral google dayıya erkek yaz resmim çıkar erkeğin hasıyim beee maşallah de bari nazar olacam
Maşallah Allah nazardan siklesin
Siklesin mi yakışmaz sana sen dalga geçiyorsun belli canımı sıkma kaybol lolipop😠😠😠😠😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Pardon reis telden yazıyorum otomatik zımbırtı var ya o saçmalsmkmis yoksa ayıpsin bir hatamizi gördün mü hiç
İyi öyle olsun
Kralsın
Sende cansın
Genelde zeytinyağı kullanıyorum Yıldocuğum.
Nadiren de, tereyağı kullanıyorum. 😼
Foto: ben ne alaka? Jdkdksks
Alakasız ama severim kendi resmimi paylaşmayı
Domuz yağı candır
O başka yav anlatılmaz yaşanır
Tereyağ
Kokusu tadı bambaşka çok severim
Tereyağ
Bende çok severim