Yeme & İçme Ya çiğköftenin sürüldüğü şeyin adı neydi yufka değil başja bişey? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor adı neydi onun unuttum vallahi Güncellemeler+1 yıl heh lavaşmış ya sağ olun Ya çiğköftenin sürüldüğü şeyin adı neydi yufka değil başja bişey? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl L_V_ _ biz sizden 2 sesli bir sessiz harf istiyoruz 1 0 Yorumla
pandоrasbοх Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl ben çiğköfte sen lavaşsar beni yavaş yavaş 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Lavaş 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı. Lavaş canım 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 714 cevap paylaştı. Lavaş ekmeği 0 0 Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 415 cevap paylaştı. Lavaş mı 😂 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Lavaş mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
L_V_ _ biz sizden 2 sesli bir sessiz harf istiyoruz
ben çiğköfte sen lavaş
sar beni yavaş yavaş
Lavaş napcan gece gexe
Lavaş
lavaş
lavaş gel yavaş
Lavaş
Lavaş