Sabah 7 gibi yattım neyse bayağı rüya falan gördüm aşırı değişik neyse ezan okunmadan önce rüya içinde rüya görüyorum ama kirleniyorum açılmıyorum bir türlü derken ezan okundu onun rahatlığıyla dua falan okudum normalde geçerdi bu sefer ben zorladıkça o baskıda arttı en son felç olduğumu falan düşündüm, yataktan düşüyordum yeni kalktım bir ara bir isim duydum ama emin değilim.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Valla karşim cnler seni zorlamiş
Yemin et
Yemn karabasan sadece uyku ferçliğidir nefes almayi bile unutursun ama bence kabusun etkisindeymsin
Kabus kabus gibi değildi ki uyanıyordum bir şey yok harika diyordum ama bakıyorum hala rüya ve yine kitlenmişim
Oow ozmn işte mussalllat her dk her dk uyku ferçliği geçiremessin seni gelin yapcaklar haberin olsun
Töbe de ya bence uyku düzenim bozulduğu için
Valla haci banada karabasan geldi bana isim söylemedi bide besmele çekince falan gitmiyor
Ne yaşadım bilmiyorum ya of valla kafayı mı yiyorum acaba stresli bir dönemdeyim
Kaçcamassın sabaha kalkcan elin kinali muhhehen
Yok kına falan
Hahaha yarin ssabah ahhahaha artik evlilik düsünmene gerek yoğk ahhahaha
Kuzu gel okuyayım seni 😊
Uyku felci diyorlar buna
O hemen geçiyordu normalde ya bu uzun sürdü
Hım olabilir o zaman gece abdestsiz mi yattın
evet 2 kere yaşadım berbat Bi şey
Nasıl bişeyd8 sorabilir mıyım detaylı
Ya birde resmen konuştu bu sefer benle aşırı saçmaydı uyku felci gibi değildi
Böyle üstünde ağırlık Gibi hissediyor musun kıyafetinde çarşafla, eq. ll. r misin
@ipekkokusu ya ondan hep olurdu geçerdi bu biraz daha farklıydı ama 1 saatte yaşadıklarım 10 saat gibiydi.
ilkinde uyandığımı zannettim görüşüme ve bacaklarıma bacaklarıma biri avucunu almış 2 eliyle bastırıyordu toplam 4 eldi yani doğrulmaya çalıştım kalkamadım yan odada annemle anneannem vardı onlara seslendim gelmediler ayetel kursi okuduğum an kayboldular üzerimdeki ağırlık kalktı annemlere neden bakmıyorsunuz dedim seslenmedin dediler bağırdığımı sanmışım sesim çıkmamış
2. kendimi 1 binada gördüm her yeri cam sokak görünüyordu yani banyodaydim ama rüyada bedenimi görmedim yani başımdan aşağıyı rüyada su döktüğüm an uyandım bu sefer kilitlendim kalkamadım ama bilinç altımda karabasan olduğunu anladım yine ayetel kursi okuyunca gecti
Ben ayetel kürsi okudum geçmedi, ezan okunuyordu hala geçmedi, yeni uyandım.
belkide tamamen psikolojiktir ama kesinlikle aşırı korkunç
Kanka ben kavga ettim resmen korkuyuda geç bir ara öldüm, felç kaldım diye düşündüm Allah büyüktür ya o korurda sıkıntı yani
Ben sırt üstü yatınca oluyor artık hep yan yatiyorum olmuyor o zaman
O karabasan işte bunda farklıydı anlamadım benziyordu ama değişiktide
Kafam karışık cidden
O gri imiş karası daha acımasız
Nasıl?
İddia etmeden ciddi olarak bir şey soracağım rüyada besmele çektiğim oldu mu hiç
Oldu bayağı 1 saat içinde 10 saat çabaladım, Allah birdir gidin başımdan falan dediğimi hatırlıyorum
Rica etsem bana yazar mısın
Ekliyorum ama yazamam xper yok birde 5dkya falan hazırlanmam lazım dışarıda işim var
Çünkü ciddi bir durumdasın
Yazar mısın ne gibi bir durum pek bilgim yok
Tatlım ben de yazamadım xp sorunu. İnstg var mı
Yok yaz burdan anonimiz
Hiç kendini tuhaf hissettiğin olduğu uyanınca sanki bir günah işlemiş gibi
Hep son zamanlar hep
Günah işlemiş gibi değilde stres var ama oda normal ya sınav stresi vs bayağıdır dışarıda çıkmıyorum sosyal bir insanım normalde ev yaramadı bana
Vücudunda bir kasılma veya rahatlama oluyor mu
Abi hesabımı kaybettim random atmıştım buradan yazayım uyandıktan sonra titreme, kasılma oldu ama geçti
allah korusun
Ne
sanki 3 harfli ler ugramis
gece duş alma sakin sen
Ben geceleri ders çalışıyorum ama son 1 haftadır ramazanda geliyor diye programı öyle ayarladım
Ve şu an duş almam lazım dışarı çıkacağım
bu ilk kezmi oluyor sende boyle
Diğerleri ayetel kürsi okuyunca 5dkda geçiyordu bu ilk başta rüyamda çatıdan geçmişte okul bahçesinde falan kendimi izliyordum neyse birden yatağıma geldim yatağımda kilitleniyorum kalkıyorum oh bitti diyorum meger hala rüyadayım bu 10 kere sürdü resmen en son yatakta az az felç gibiydim kaya kaya düşüp uyandım
tekrar soruyorum gece duş aldin mi ya da mastürbasyon yaptin mi iyi düşün
Ne fark ediyor ki?
cevap vee ona göre cok fark eder
İkisinide cevapla
gece 2 den sonra duş asla alma mastürbasyon yaptiysan bu istek birden biremi geldi saat kacti
Olabilir