Ay gerçekten yıldım. Kardeşim kendime ayırdığım her şeyi bulup yiyor. :D Buna bir çare yok mu, her ailede böyle mi? 😂

Abur cuburu beraber yeriz genelde. Kendimiz için aldığımız varsa bir dondurma vardır, onu aldı mı da yesin derim. Zaten bir şey alınca hepimize alırız, zaten kendimizden önce küçükleri düşündüğümüzden böyle dertlerimiz olmuyor ama kardeş üzmektense aç kalmak daha iyi bana göre
Aileyle yaşadığım dönemlerde benimde en nefret ettiğim konulardan biriydi.
Hayır evde adam akıllı elini cebine atıp kimse aburcubur vs almıyordu. Alsada en ucuzundan alırlardı tadıda birşeye benzemezdi.
Ben kendime bir aburcubur çeşitleri aldığımdada köpek gibi gizlice alıp yiyorlardı. Neymiş canım çekmişmiş falan filan. ya canın çektiyse sende al dimi yani.
KS çeviriyor yazdıklarımı ama sövüyorum aklıma ne gelirse.
Görseldeki kız bana çok benziyor 😅😅😅
Hayır hiç başıma gelmedi, yemek saklamadım hiç. Sorun etmem, çok iştahlı biri değilim. Yaparım bi makarna yerim.
Cevap
15Cevap
Bizde hiç öyle şeyler olmuyor ki genelde de yemek ayırmıyoruz zaten ama sizin yaşadığınız olay gerçekten sinir bozucuymuş :D
Hayır bana özel
Eskiden oluyordu hatta bazen tek kalan şeyi bile isteyene verir ben payımı yedim derdim :D şimdi öyle bir durum yok..
Ahahaha benim kardeşim de yapıyor bunu bazen. Ama ben takılmıyorum, çoğu zaman zaten yemeyecektim diyorum. 😂
off evet ya ben de kızamıyorum ki, kıyamıyorum 😂
Kesinlikle kıyamıyorsun😂
Yemekler konusunda değil ama tatlı konusunda kırmızı çizgimi biliyorlar. Zaten ben kardeşime yaptırıyorum, bitirirse yine yaptırırım.
ben de genelde tatlılarımı kaptırıyorum. 😂
evet 😂
Genelde o kardeş benim çok yaparım degerli geliyor onun saklandıgını bilmek.
Ama ben çaldırmak için iki tane koymayı ögrenmiştim
İzmir’de koz kardeşimin aldıklarını yerim 😁
Konuşmuyoruz üstelik 😂😂😂
Ama evleri ayırdık otlanmıyorum artık.
Yemek değil de, kendime Coco Cops yaptiğim zaman saklama kabına koyar tencere arkalarına saklardım. Gerekirse dolabın önünde bile nöbet tutardım.
Ah ah annemle bu konuda çok tartışıyoruz ben aldıkça o yiyor sonra da anne nerde diyorum ben yenisini alırım boş ver diyor kfkfkkf
Ooohooooh hangi koyduğum yemeği bulabiliyorum ki bir keresinde puding ayırmıştım onu bile yemişler. Kardeş şiddeti bu değilde ne?
Kucuk kardeş olarak bu görevi layığıyla yerine getiriyorum.
hahahaha demek sen o'sun 😂
Cok sinirimi bozar , oyuzden aklimda kalacagina midemde kalsin der , birakmam yerim
yiyeceğim yoksa da yerim dolaba yemek saklamak ne demek:))))
genelde hep yerler ben görmem özellikle pasta tatlı meyve olayları
Allah'tan böyle dertlerim yok. Tek çocuğum. Kafam rahat. 😂🤣😅
Valla evde saklayacak yer kalmadı, bu gidişle dolaba kilit vuracam 🤦🏻♀️😅
Şaşmaz bu durum ama alıştık 😅
maalesef alıştık :D
Olmuyor benden başka kimse yok evde
Benim yemeğime ilişemezler 😂
Yemek saati olduğu için böyle bir sorun olmuyor
Kardeşim yok
Oluyor
Yok yemezler
Küfür koy 😂