Hiç bu kadar künefe yememiştim😋🤤 Arkadaşlarla künefe yiyelim dedik, künefenin yanına süt, çay ikramlık verdiler🥰 üstünede kahve ikram ettiler. Künefeyi beklerken meyve ve kuruyemiş servisini unutmayayım tabii🥳🥳 bir tatlı ile tıka basa doydum. Allahtan yemek yememiştim😀😇 Neyse ben çay tercih ettim ve mükemmel oldu. Peki senin tercihin ne?En kısa zamanda tekrarı olacak mutlaka🤤😋#DeliMavi 10 HAZİRAN 2022
Afiyet olsun çay iyi gidiyor gerçekten bende çayla tüketirim künefeyi künefe dediğin bana göre çayla yenir çay ve künefe çok güzel gidiyor size tekrardan afiyet olsun
Çay, içilebilir.. Soda içilebilir sıcak olduğu için , mineral, soğuk iyigelir.. ya da yakında bir şey içmezsin, kocaman bir maraş dondurmayla birlikte , yersin 🤔😌
Şekersiz çay içebiliyorsanız tatlının arkasına güzel olabilir. Bende çay, tatlının arkasında acı bir tat bıraktığı için ben çok tercih etmiyorum, sevmiyorum demem daha doğru olur. Bu tabiki de damak lezzetiyle kişisel bir tercihdir. Siz böyle lezzet duymuşsanız ne mutlu size ☺️