Yeme & İçme Hangi tatlıyı tüketirken dünyanın dönüş hızı 2 katına çıkıyor? aduuketciciki Takip Et Xper 5 Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Fıstıklı sade yağlı Antep baklavası nelere sebep olduğunu bilse : )( Antepli baklava : tamam la abartma mk... Hangi tatlıyı tüketirken dünyanın dönüş hızı 2 katına çıkıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Anzer balı dünyayı topaça çeviriyor baklava da neymiş 😉 1 2 Yorumla aduuketciciki +1 yıl Yav sen ne söylisen essah mi Yorumla arasreis02 +1 yıl Essah tabi hiç yemedin mi Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bak şimdi bi baklava olsa iyi giderdi 1 5 Yorumla aduuketciciki +1 yıl Dimi dimi Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Durduğum hata hadi gidiyorum ben durduk yere beni masrafa soktun varya alıcam bunun parasını senden 😂😂😁 Yorumla aduuketciciki +1 yıl Bende sipariş verdim hjhjh ye gitsin Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla aduuketciciki +1 yıl Eyvallah sizede hocam Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Dondurma eşliğinde waffle ve soğuk baklava😍 3 0 Yorumla
Gizem1845 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Baklava ve künefe.. yerken kendimi kaybediyorum🤣 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Tiramisu da iyi 😌 böyle üstünde kahveli bir de 😋 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yemyeşil olan sarma baklava elbette 1 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 586 cevap paylaştı. Künefe ama soğudum 1 0 Yorumla
Gayetmutlu Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kadayıf 😋 1 9 Yorumla Cann3131 +1 yıl Olsa da yesek 😅 Yorumla Gayetmutlu +1 yıl @Cann3131 iyi olurdu dayanamam o tatlıya Yorumla Cann3131 +1 yıl Yanında da dondurma of Yorumla Gayetmutlu +1 yıl @Cann3131 sabah sabah ne yaptın bee gözümde canlandı kadayif Yorumla Cann3131 +1 yıl Hahhaha birde biraz sicaksa Yorumla Cann3131 +1 yıl Sana bir kadayıf borcum olsun tamam 😅 Yorumla Gayetmutlu +1 yıl Olur neden olmasın Yorumla Cann3131 +1 yıl O zaman günaydın Yorumla Cann3131 +1 yıl 😅😅 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Künefe 🤤 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Anzer balı dünyayı topaça çeviriyor baklava da neymiş 😉
Yav sen ne söylisen essah mi
Essah tabi hiç yemedin mi
Bak şimdi bi baklava olsa iyi giderdi
Dimi dimi
Durduğum hata hadi gidiyorum ben durduk yere beni masrafa soktun varya alıcam bunun parasını senden 😂😂😁
Bende sipariş verdim hjhjh ye gitsin
Afiyet olsun
Eyvallah sizede hocam
Dondurma eşliğinde waffle ve soğuk baklava😍
Yaş pasta ya da sütlaç.
Baklava ve künefe.. yerken kendimi kaybediyorum🤣
Tiramisu da iyi 😌 böyle üstünde kahveli bir de 😋
Yemyeşil olan sarma baklava elbette
Kazandibi
Künefe ama soğudum
Cikolatali yemekler off
Kadayıf 😋