Sıcak havalarda yağlı salçalı yemekleri hiç canım istemiyor. Genelde kahvaltı salata türü şeyler tüketiyorum. Peki siz ne yersiniz? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yaz kış fark etmiyor yemeklerimiz hep aynı. Gün içinde su tuketimi daha fazla oluyor sadece.. Yemeğin yanina yakışan salatalar ya da meze türlerinin çeşidi artabiliyor, çorba yerine cacık daha çok yapiyoruz ek olarak kahvaltı karpuz, domates ve salatalık ağırlıklı oluyor.
Mevsimi olan sebze ve meyvelerin tadını aaliyoruz. Kışın salatalık domatesin hic tadı olmuyor.. Yaz gelince haliyle özlenmiş oluyor, kahvaltıda da seviliyor.
Teşekkürler 😊🌺
Rica ederim 🌹🦋
Cevap
1Cevap
Dün ne yiyorsam bugün de aynılarını yemeye devam ediyorum. Yakında yağlı yiyeceklerden kendimi çekerim.
Genelde hafif şeyler tercih ediyorum. Karpuz peynir ya da kavun peynir iyi gidiyor. Tavuklu ya da köfteli salatalar filan.
Belki amele derlerdiye yazmadım ama🙈. Evet tek favorim karpuz beyaz peynir zeytin domates hiç birşeye değişmem
Zaten istah azaliyor, hafif yemeklerle gecistiriyorum.
Aynen
Duzenlemiyorum ne bulduysam yiyorum
100 yaşında gözüküyorsun dikkat et yemene içmene🤗
Allah korusun olmasın. Ama hayata karşı biraz atarlı hissettim seni
Özür dilerim abala 🙄
Eyvallah
Hafif şeyler
👍Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar