Şubeyi arıyorum herif yüzsüz yüzsüz "abi malzemem azdı, kusura bakma" diyor.
Ben de öderken "kardeş kusura bakma, param azdı" diyeyim o zaman.
Madem malzemen az, yapma o zaman!..
Her bk@ bir kılıf uydurma!..

Güncellemeler
+1 yıl
__gncllm__

Dominos maalesef işinde okadar titiz olamıyor. Ama bazı şubeleri fena değil.
Mesela 6 7 ay kadar önce hataydaki bir şubesi çok ilgiliydi ve istediğim pizza neyse o gelmişti. Ankara'ya gittim geçenlerde ama istediğim bol malzemos soslu pizzayla hiç alakası yoktu. Sos zaten yoktu orası apayrı bir şey.
Pizzacıda çalıştım en ayar olduğum şeydi adam geliyor mantar istiyor mesela biz yok diyoruz koskoca firma bul buluştur o adamın isteğini yap arkadaş! Gidip alayım diyorum frenc getirmesi lazımmış haftalık geliyormus sipariş falan filan tam bir saçmalık...
Cevap
2Cevap
Yok ben dominosu beğeniyorum genelde, sosu ve hamuru diğer yediklerime nazaran daha iyi amaa hiçbiri evde yapılan pizza gibi olmuyor maalesef..
Milano's Pizza.
Şubesini bulabilirsen şehrinde hiç kaçırma. "Bu pizzaysa, bundan öncekiler ne?" diyeceğine garanti veriyorum.
Peki bir şey sormak istiyorum. Milano pizza ile milano's pizza aynı marka mı?
Ben internet sitesini bulmak istediğimde milano pizzanın internet sitesini çıkarıyor.
Eğer öyleyse bu pizzanın yalnızca İstanbul'da şubeleri var.
Öte yandanda milano's pizzanın ise birçok ilde şubesi var sanki ama web sitesini bulamadım.
Bi gariplik var bu işte ama anlamadım. Eğer orjinal web sitesini biliyorsanız yazarsanız sevinirim. Ağız tadıyla sorunsuz pizza yemeyi bende özledim.
Milano's şeklinde olanları ve farklı illerde gözükenler genelde google haritalar, zomato gibi yerlerde.
Benim dediğim Milanos. Milano değil. Farklı şehirlerde var mı hiç bilmiyorum :(
Teşekkür ederim. Fırsat bulduğum vakit milano's olan yerden denemek istiyorum.
Little caesars mi neydi o da iyiydi
Pizza lazza
Sbarro
Pizza bulls en iyisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar