Yeme & İçme Sucuklu yumurta mı, menemen mi? bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Günaydın arkadaşlar pazar kahvaltısının olmazsa olmazi hangisi Sucuklu yumurta mı, menemen mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. ikisini de yemiyorum 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 450 cevap paylaştı. Ben yumurta yemiyorumKızlar Bir Adım Öne 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ooooffff sucuklu yumurta offff yaninaborkadehde rakı iki dilim kavun hayat güzel o zaman 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Melemen çok daha iyi oluyor. 1 0 Yorumla
nobodynocrime Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Menemen, daha bu sabah acılı bir tane yaptım. 1 1 Yorumla bucali-caglar +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. sucuklu yumurta menemen sevmiyorum 2 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 829 cevap paylaştı. Karasız kaldım şu an. Mantarlı yumurta diyeyim. 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Et yemiyorum o nedenle menemen olsun. 1 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Menemenin yerini tutamaz bence sucuklu yumurta. 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Menemen.. 1 2 Yorumla bucali-caglar +1 yıl soğanlı mı pekii gagdzjv Yorumla igdonducakss +1 yıl Soganlı da olur soğansız da Yemek olsun :)) Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sucuklu yumurta 🍳 2 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Soganlı menemen 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sucuklu yumurta 🍳 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
ikisini de yemiyorum
Ben yumurta yemiyorumKızlar Bir Adım Öne
Ooooffff sucuklu yumurta offff yaninaborkadehde rakı iki dilim kavun hayat güzel o zaman
Melemen çok daha iyi oluyor.
Menemen, soğanlı bol acı ve tereyağlı.
Menemen, daha bu sabah acılı bir tane yaptım.
Afiyet olsun
sucuklu yumurta
menemen sevmiyorum
Karasız kaldım şu an. Mantarlı yumurta diyeyim.
Et yemiyorum o nedenle menemen olsun.
Menemenin yerini tutamaz bence sucuklu yumurta.
şu an menemen isterim
Menemen..
soğanlı mı pekii gagdzjv
Soganlı da olur soğansız da
Yemek olsun :))
Sucuklu yumurta
Sucuklu yumurta
Melemeni sucuklu yumurtalı yapmayı tercih ederim
Sucuklu yumurta 🍳
Soganlı menemen
İkiside
Menemen