Yeme & İçme Her gün tatlı bir şeyler yer misin? -ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Her gün tatlı bi şeyler yer misin?Bazen insana kriz geliyor sanki)) Her gün tatlı bir şeyler yer misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır hergün tatlı bir şeyler yemiyorum, aramam tatlı.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Tatlı isteğim çok var, ama kilomu korumak için sigara içiyorum bunun yerine 1 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Günde 2 ufak kare bitter çikolatası atarım ağzıma. Yetiyor bana. 1 3 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Kare? Uyuz oluyorum her şey kalıplaşmış..Neden bırak dağınık kalsın şekilleri yok)) Yorumla Teόmάń +1 yıl Üretenler kare üretmiş, ben sistemin bir mağduruyum. d Yorumla -ViviR_- +1 yıl Affet, bi daha olmaz))😀 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bazen değil, her saat başı falan yaşıyorum o kriz halini ve yanımda sürekli çikolata ya da şeker tarzı şeyler bulundurmam gerekiyor. 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yediğimiz çikolata bisküviler tatlı kategorisine giriyorsa evet 😇Tatlı kategorisine girmiyorsa her gün olmasada haftada bi kaç defa 😇 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır, her gün tatlı bir şeyler yemem. Ara sıra canım çekerse öyle yerim onun dışında pek aramam. 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kahve yanında bitter yiyorum. Ayda yılda bir de künefe yerim. Başka tatlı sevmiyorum 😄 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evett, yemeden duramam, akşamları çay ile şekerli bir şey yiyiyorum. 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Tatlı konusunda krizlerim yok. 😂😂😂Tatlıyla aram yok sanki. 😀 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hayır hiç tatlı aramıyorum hatta ağır geliyo bünyem kaldırmıyo sanki gibi bir tek regl iken 1 0 Yorumla
aaaliali Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 45% +1 yıl Tatlı sevmiyorum ama bazen bir kriz uğramıyor degil 1 0 Yorumla
JustCoordinator Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yememeye çalışırım. Her gün olmasa da 2-3 günde bir kesin yerim. 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet yerimde bende genelde İçecekte oluyo içecek içmeden bı günüm geçmez asla 1 0 Yorumla
SSerzeniSS Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Sütlü, meyveli olması şartıyla evet Çikolata, şerbetli tatlıları sevmem.🤓 1 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Her zaman değil ama diyet dönemindeyken canım bir şeyi çok isterse alıyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok ya 3-5 günde bir falan yerim hatta kahvaltıda 1 aydır tatlı bir şey yemiyordum bugün bal yedim 1 0 Yorumla
Sonsöz27 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Tatlıyı sever ve yerim ama şeker hastalarına acırım 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Meyve yiyorum, tatlı sevmiyorum 1 0 Yorumla
Nesrin772 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatlı değil de çikolata yemeden duramam 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Hergün yemesem bile 2-3 günde bir yerim 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Evet her gun mutlaka en az 2 çikolata yerim.. 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Her gün değil ama sıkılıkla yerim. 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Şekerli şeylerle pek aram yok tansiyon yapıyor 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aynaya bakıp kendi kendimi yiyorum hergün. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sadece bitter çikolata 1 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Sıcakta hiç gitmiyor dondurma hariç 1 0 Yorumla
Ädalineẞowman Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Spora başladığım için hayır her gün değil. 1 1 Yorumla Cielos +1 yıl Çok iyi 👍 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 519 cevap paylaştı. Evet çikolata felan gibi 1 0 Yorumla
BilgeLee Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Görselde ki gibiyse, ben ekşiye razıyım. 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. hayır her gün yiyemem 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Meyve yerim 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Her gün yemem 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Elbettee 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Her gün yemiyorum 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 829 cevap paylaştı. Yerim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Hayır hergün tatlı bir şeyler yemiyorum, aramam tatlı..
Tatlı isteğim çok var, ama kilomu korumak için sigara içiyorum bunun yerine
Günde 2 ufak kare bitter çikolatası atarım ağzıma. Yetiyor bana.
Kare? Uyuz oluyorum her şey kalıplaşmış..
Neden bırak dağınık kalsın şekilleri yok))
Üretenler kare üretmiş, ben sistemin bir mağduruyum. d
Affet, bi daha olmaz))😀
Bazen değil, her saat başı falan yaşıyorum o kriz halini ve yanımda sürekli çikolata ya da şeker tarzı şeyler bulundurmam gerekiyor.
Yediğimiz çikolata bisküviler tatlı kategorisine giriyorsa evet 😇
Tatlı kategorisine girmiyorsa her gün olmasada haftada bi kaç defa 😇
Hayır, her gün tatlı bir şeyler yemem.
Ara sıra canım çekerse öyle yerim onun dışında pek aramam.
Kahve yanında bitter yiyorum. Ayda yılda bir de künefe yerim. Başka tatlı sevmiyorum 😄
Evett, yemeden duramam, akşamları çay ile şekerli bir şey yiyiyorum.
Tatlı konusunda krizlerim yok. 😂😂😂
Tatlıyla aram yok sanki. 😀
hayır hiç tatlı aramıyorum hatta ağır geliyo bünyem kaldırmıyo sanki gibi bir tek regl iken
Tatlı sevmiyorum ama bazen bir kriz uğramıyor degil
Yememeye çalışırım. Her gün olmasa da 2-3 günde bir kesin yerim.
Evet yerimde bende genelde İçecekte oluyo içecek içmeden bı günüm geçmez asla
Sütlü, meyveli olması şartıyla evet
Çikolata, şerbetli tatlıları sevmem.🤓
Her zaman değil ama diyet dönemindeyken canım bir şeyi çok isterse alıyorum.
Yok ya 3-5 günde bir falan yerim hatta kahvaltıda 1 aydır tatlı bir şey yemiyordum bugün bal yedim
Tatlıyı sever ve yerim ama şeker hastalarına acırım
Meyve yiyorum, tatlı sevmiyorum
Hayır ihtiyaç duymuyorum
Tatlı yemezsem gün içinde bayılırım
Tatlı değil de çikolata yemeden duramam
Hergün yemesem bile 2-3 günde bir yerim
Evet her gun mutlaka en az 2 çikolata yerim..
Evet, hemen hemen her gün yiyorum
Her gün değil ama sıkılıkla yerim.
Şekerli şeylerle pek aram yok tansiyon yapıyor
Aynaya bakıp kendi kendimi yiyorum hergün.
evet mesela kendimi ajs
Sadece bitter çikolata
Sıcakta hiç gitmiyor dondurma hariç
Bu ara o kadar çok aramıyorum.
Tatlıyı severim ve yerim evet :)
mutlaka yerim hiç affetmem
Spora başladığım için hayır her gün değil.
Çok iyi 👍
Evet çikolata felan gibi
Görselde ki gibiyse, ben ekşiye razıyım.
Nutella yerim her gun
hayır her gün yiyemem
Her gün yemem
Evet
Meyve yerim
Allah ne verdiyse
Duyarım ^^
Evet yerim jfjfjfjjf
Her gün yemem
evettt her gün
Zararlı
Elbettee