Yeme & İçme Günaydın, sabah kahveleri içildi mi? nobodynocrime Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Şimdi koydum acı bir kahve. Haftasonu erken uyanınca daha bir zinde oluyor insan. Yapacak çok şeyi oluyor. Erken uyanmak güzel. Güncellemeler+1 yıl Hepinize afiyetler olsun Günaydın, sabah kahveleri içildi mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Sabah içmedim gadası. Ama akşam içerim diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Kahve içiyorum şu an 1 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 640 cevap paylaştı. İçilmedi ama ennn buzlusundan içilicek birazdann 🧋🤍 2 2 Yorumla nobodynocrime +1 yıl Afiyet olsunn Yorumla Concorrdia +1 yıl Teşekkürler sana daa ☺️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Günaydın hayır içilmesi tezgah güzelmiş kardeşim dumanlarda güzel çıkmış afiyet olsunnnnn kardeşim 1 2 Yorumla nobodynocrime +1 yıl Pintersetten almıştım da eyvallah 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ora ne ben sizin zannetmiştim gkfkdhd Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu saat çok geç bana göre ben de 9da uyandım kahvemi içtim gün bitmiş gibi geliyor xjkdkdk 1 2 Yorumla nobodynocrime +1 yıl Ahahah ben de 8 gibi uyandım ama işlerimden dolayı kahve içemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günaydın o zamann erken uyanmak cidden çok güzel ahjadmk Yorumla
Murat_Dmr Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 78% +1 yıl Şu anda içiyorum ama artık sıcak değil.. buzlu bir filtre yaptım. Tavsiye ederim 1 0 Yorumla
Comagene00 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Ben çay faslındayım, kahvaltıyı yeni yaptım, kahve artık öğlene doğru. 1 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl sabah filtre kahve içen 170cm civarı kadın arıyorum buraya uğradı mı? 0 2 Yorumla nobodynocrime +1 yıl Maalesef görmedim. Yorumla çpkn_kuruFASULYE +1 yıl baristayım ben tamam mıbulun bana o kızı:DDDD Yorumla
siyahidenizz Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Genellikle sabah vaktinde çay içerim akşam vakti olduğunda kahve içerim yani bana kalırsa kahve içmek akşam vaktiyle iyi gider sabah vaktinde iyi gitmez 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Çoktaaannn.. 1 0 Yorumla
liader Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ben çay severim kahveye pek imkanımız olmuyor 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sabahları kahve içmiyorum pek tercihim değil 1 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 624 cevap paylaştı. Sabah çayları içildi 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sabah içmedim gadası. Ama akşam içerim diye düşünüyorum
Kahve içiyorum şu an
İçilmedi ama ennn buzlusundan içilicek birazdann 🧋🤍
Afiyet olsunn
Teşekkürler sana daa ☺️
Günaydın hayır içilmesi tezgah güzelmiş kardeşim dumanlarda güzel çıkmış afiyet olsunnnnn kardeşim
Pintersetten almıştım da eyvallah 😃
Ora ne ben sizin zannetmiştim gkfkdhd
Bu saat çok geç bana göre ben de 9da uyandım kahvemi içtim gün bitmiş gibi geliyor xjkdkdk
Ahahah ben de 8 gibi uyandım ama işlerimden dolayı kahve içemedim
Günaydın o zamann erken uyanmak cidden çok güzel ahjadmk
Şu anda içiyorum ama artık sıcak değil.. buzlu bir filtre yaptım. Tavsiye ederim
Ben çay faslındayım, kahvaltıyı yeni yaptım, kahve artık öğlene doğru.
sabah filtre kahve içen 170cm civarı kadın arıyorum buraya uğradı mı?
Maalesef görmedim.
baristayım ben tamam mı
bulun bana o kızı:DDDD
Genellikle sabah vaktinde çay içerim akşam vakti olduğunda kahve içerim yani bana kalırsa kahve içmek akşam vaktiyle iyi gider sabah vaktinde iyi gitmez
Çoktaaannn..
Ben çay severim kahveye pek imkanımız olmuyor
Sabahları kahve içmiyorum pek tercihim değil
Sabah çayları içildi 😂
Günaydın, afiyet olsun.
Henüz içmedim
Yok şimdi içicem.
Günaydın