Yeme & İçme Yoğurtlu çorbanın içine nohut katar mısınız nohutsuz mu yaparsınız? papatya__6 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Merhaba…Yoğurtlu çorbanın içine nohut katar mısınız nohutsuz mu yaparsınız? Yoğurtlu çorbanın içine nohut katar mısınız nohutsuz mu yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Nohut eklemiyorum ama yazın aşurelik bugdayla veya yarma ile yapıp soğuk yemeyi seviyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Sade yerim 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Nerdeyse her çorbayı yaparım ama en sevdiğim çorba olan yoğurt çorbasını yapamıyorum. Nohutsuz tercih ediyorum 1 0 Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl nohut katılsa nohutlu çorba olurdu ama o yoğurtlu çorbakatılmamalı ahs 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Ya annem inatla atar ben de yemek içinde nohut hiç sevmem 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Nohutlu daha çok severim 2 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Nohut değil de, aşurelik buğdayla dene derim 😋 1 1 Yorumla papatya__6 +1 yıl Aşurelik buğday ve nohut ile yapıyorum çok beğeniyorum Yorumla
ckddhn Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Nohut normalde de sevmem çorbanın sade hâlini yaparım icerim 2 0 Yorumla
єmrєвєч Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Yoğurtlu çorbayı çok seven biriyim ama katmazdim ben 1 0 Yorumla
yancaman23 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Nohutlu 10 kat daha lezzetli olur , pilava da koyarım çorbaya da. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Nohutsuz yaparım çünkü yoğurtlu çorbaya nohut girince kıvamı bozuluyor bence. 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Annem koymaz ama lezzetli olur bence 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nohutsuz daha iyi ama nohutluda güzel tabi 1 0 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 439 cevap paylaştı. Nohutlu yaparız 2 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok güzel olur 1 1 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Yarma ile yapılırsa o çorba tadı daha bir enfes olur Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Nohut yakışmıyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Nohut eklemiyorum ama yazın aşurelik bugdayla veya yarma ile yapıp soğuk yemeyi seviyorum
Sade yerim
Nerdeyse her çorbayı yaparım ama en sevdiğim çorba olan yoğurt çorbasını yapamıyorum. Nohutsuz tercih ediyorum
nohut katılsa nohutlu çorba olurdu ama o yoğurtlu çorba
katılmamalı ahs
Ya annem inatla atar ben de yemek içinde nohut hiç sevmem
Nohutlu daha çok severim
Nohut değil de, aşurelik buğdayla dene derim 😋
Aşurelik buğday ve nohut ile yapıyorum çok beğeniyorum
Nohut normalde de sevmem çorbanın sade hâlini yaparım icerim
Yoğurtlu çorbayı çok seven biriyim ama katmazdim ben
Nohutlu 10 kat daha lezzetli olur , pilava da koyarım çorbaya da.
Nohutsuz yaparım çünkü yoğurtlu çorbaya nohut girince kıvamı bozuluyor bence.
İki türlüde severek yiyorum
Yoğurtlu çorbayı severim ama nohutsuz.
Biz tarhanaya katıyoruz nohutu.
Annem koymaz ama lezzetli olur bence
Nohut enfes durur gibi. 😀
Bence nohutlu daha güzel olur
Nohut katınca güzel oluyor
Nohutsuz daha iyi ama nohutluda güzel tabi
Nohut güzel tat katara
Nohutla efso oluyor.
Nohutlu yaparız
Çok güzel olur