Yeme & İçme "Bu sıcakta hiç yenilmez" dediğiniz bir yiyecek var mı? AtomikŞef Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bence lahmacun gibi ağır diyebileceğimiz yiyecekler bu havada hiç gitmez. "Bu sıcakta hiç yenilmez" dediğiniz bir yiyecek var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ekmek gibi yiyecekler 0 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben yemekleri yaz, kış ayırt etmiyorum. Yazın da, kışın da her yemeği yiyebilirim. Ağır bulmuyorum hiçbirini. 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Bol salçalı ve içerisinde hayvansal yağ barındıran yiyecekler yemek insanı bayıyor pek tercih etmemeye çalışırım 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. çorba olabilir lamacunu her halükarda yerim ben şahsen 0 0 Yorumla
melzisback_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Bu sıcakta çorba tarzı şeyler içilmez bence ve sıcak olan her yiyecek 0 0 Yorumla
ćalvinkle1n Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ağır yağlı yemekler Bu havada karpuz ve beyaz peyniri iyi gider 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Ağır ve yağlı yemekler sıcaklarda yenmiyor. Daha hafif aperatif yiyecekler iyi oluyor. 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ağır yemek yağlı et falan 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Yağlı şeyler hiç yenilmiyor. Yorumla hot_chocolate +1 yıl Aynen Yorumla
Bordomaviyeşil Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Çorba hiç gitmiyor yaz mevsiminde 0 0 Yorumla
YELELİ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Şimdi bir mehir olsa da yesek demi buz gibi 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Acıkırsam sıcak soğuk demem yerim 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Yağlı yemekler 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yağlı şeyler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ekmek gibi yiyecekler
Ben yemekleri yaz, kış ayırt etmiyorum. Yazın da, kışın da her yemeği yiyebilirim. Ağır bulmuyorum hiçbirini.
Bol salçalı ve içerisinde hayvansal yağ barındıran yiyecekler yemek insanı bayıyor pek tercih etmemeye çalışırım
çorba olabilir
lamacunu her halükarda yerim ben şahsen
Bu sıcakta çorba tarzı şeyler içilmez bence ve sıcak olan her yiyecek
Ağır yağlı yemekler
Bu havada karpuz ve beyaz peyniri iyi gider
Ağır ve yağlı yemekler sıcaklarda yenmiyor. Daha hafif aperatif yiyecekler iyi oluyor.
Ağır yemek yağlı et falan
Yağlı şeyler hiç yenilmiyor.
Aynen
Hamur işi falan yenmez
Sebze kızartması yenmez gibi
lahmacunu her şekilde yerim
Çorba hiç gitmiyor yaz mevsiminde
Şimdi bir mehir olsa da yesek demi buz gibi
Acıkırsam sıcak soğuk demem yerim
Şerbetli tatlılar
Sıcak çorba
Yağlı yemekler