Kahve sadece ayılmak için içilmez. Kahveye olan temel ihtiyaç aslında sosyal bağdır. Birkaç saatlik özverili, sıkı çalışmadan sonra molalarda arkadaşlarla kısa sohbetler ve bir fincan kahve bizi günün geri kalanı için hazırlar ve motive eder. Güne bir gülümseme ile başlamayı sağlar :)
Çalıştığınız ofislerde lezzetli kahve içebiliyor musunuz yoksa bunun için kahve dükkanlarına mı gidiyorsunuz?
Çalışmıyorum fakat arkadaşımın spor salonunu sabahları açıp üyelere yardımcı olduğum oluyor. Burada beni seven bazı üyeler dışarıdan kahve alıp geliyorlar beraber içelim sohbet edelim diye önemli olan kahveyi kiminle içtiğim ve sohbetinin beni sikmamasi ve beni rahatsız etmemesi yoksa kahve bahane... Kendim burada kahve yapıyorum bazen güzel oluyor.
Ögle arasında yemekten sonra bir kahve dükkanının ikinci katına geciyorum, çalışma ortamı ofis gibi. Böylece evin verdigi o sürekli bir rahatlık yatak bakıyor havasını dağıtıyorum, kahve mi yudumlarken bağlanıp sen şimdi bittin genel merkez diyorum.. 🧟
Eski çalıştığım hukuk bürosunds Nespresso makinaları vardı. Oldukça kaliteli kahveler içerdik. Bunun dışında cafe Nero'ya komşuyduk. Şimdi ise sanayinin ortasında bir yerde çalışıyorum türk kahvesine talim😂