Dün bir tabak sarmayı parmaklarım ile yiyerek gömmüş olabilirim 🙄

Afiyet olsun bende elle yemeği seviyorum zaten bütün bir limonu ince ince diliyorum üzerine koyuyorum ayrıca bir limon daha sıkıyorum bol miktarda tuz serpiyorum varsa birde yoğurt oh mis gibi
Ben tek kendime yapılmışsa da elle yemem sarmayı ama kendi kendineyken elle yiyen insana da görgüsüz demem.
Balık, tavuk tarzı yiyecekler dışında çoğu yiyeceğin de elle yenilmesini doğru bulmuyorum.
En büyük görgüsüzlük bana göre sarmayı çatalla yemektir 🙄
Cevap
27Cevap
Evet, hoş değil.
Kendi tabağından ye fakat tencereden elle almak ya da ortadan elle almak hiç hoş değil.
Evet görgüsüzlük olabilir ben çatal kullanırım her zaman. çünkü ellerim yağlı oluyor ayrıca mikropta olabilir hiç olmasa bile kötü görüntü tabi ki bu her yemek için geçerli
Sarma yemenin bir adabı vardır tencereden el ile alınmak suretiyle afiyetle yenir tabaga koymussun olmadi kxjcnf
Sarmayı dondurma kabından yiyeceksin. Dondurma sanılıp içinden sarma çıkınca Nirvanaya erişilir; o halde de elle yemesinde görelim görgüsüzlük diyenleri.
Elle kendi tabana almak görgüsüsce geliyor ama velette başka çatalla yoryo parmak yaşamak görgüsüzlük bbce aldıktan sonra yala ve başkalarında servis yap mütiş ötesi
18 yildir sarma yiyorum bu kadar gorgusuzluk gormedim! el ile yenmez sarma hele ki yanin da senden buyukler varsa cok gunahtir! tobe!!! tobe yarabbimm!! tedavisi yok mudur acaba ya...
her neyse ben de simdi sarma yiyorum elimle o yuzden yazmak zor ya...
Arkadaslar yanlis yazmisim cok arap ve gunah ya... ayagimla yiyodum ayak gorgusuzluk degil el gorgusuzluk!
Herkesin yemek kültürü farklı kibarlık yapacam diye aç kalmam açsam 3 5 atarım mideye güzel nezih bir yere gittiysem tabi ki çatalla yerim.
Aile evinde ya da kendi evinde nasıl istiyorsan öyle ye ama insan içinde adabı muaşeret kurallarına uymak gerekir.
Dolmayıda çatalla yiyecek kadar kasmayın be. Parmaklarda çatal gibidir. Kullanmazsanız zamanla hareket yetenekleri kısıtlanır
Görgüsüzlük olduğunu düşünmüyorum fakat ben ellerim ile yemeyi sevmiyorum balığı bile ellerimle yemem çatal kullanıyorum
Canımın istediği istediğim şekilde yerim kimse umrumda olmaz onların görgü dediklerini ben kitap haline getirir basarım.
Ben tencereden yiyorum daha lezzetli elle girişiceksin
Kendi evinde ye. Ama başka ortamda çatak kullan lütfen
Gorseldeki gibi hatun olsun ayağıyla yesin isterse 😍😍😍
Sarmayı elle yemek görgüsüzlük değil ama arkadaşları çağırmamak görgüsüzlük
Ayaklarinla yemen gerekiyordu tabiki de gorgusuzluk bir de sormus utanmadan
şu an yiyorum işimi bitirdim bizimkilerde yapıyorlar bu işi:)
Afiyet olsun. Kimle birlikte yediğine göre değişir. ben görgüsüzlük olarak görmem bu durumu
Yooo isteyen istediği gibi yiyebilir ama sosyeteye girdiysen görgüsüz sayılırsın
Ben kraliyet ailesinden geldigim icin her şeyi çatalla yerim
Çatal bıçak ve kaşığı bu tür yiyecekleri yiyelim diye üretmişler hani 🤔
onun zevki orada ya çatalla yiyince tadı çıkmıyor gibi ncjdncjd
Çatalı batırınca ikiye bölünenler oluyor gayet mantıklı asdkfkg
Eğer evde ise yerim el ile daha keyifli oluyor sanki
Ortamlarda el ile yemek görgüsüzlük değilde biraz saygısızlık olur.
Ben de evde elle yerim. Öyle daha güzel tadı çıkıyor.
Sarma elle yenir, tadı çıkmaz
Onu bilmem ama elle yemek lezzetli oluyor
Ayakta tencere başında elle yenir 😁
Sempatik bür eylem bence.
asıl yememek görgösüzlük benim için
Hayır yenebilir bence
hiçte bile öyle daha lezzetli oluyor bence
Börek pideyi elle yerim
Ellerimin kirlenmesi en sevmediğim olaylardan biri
Tabiki elle yenir ya en sevdiğim😍
Hayır ya asıl elle yenir
Öyle daha lezzetli napaaaalımm
O zaman nasıl dadı çıkar ki
Kim çıkarıyor bunları hayır ya.
Çatal yoktu sanırım...
Acıktığım zaman sarma dahil birçok şeyi elle yerim
Isteyen istedigi sekilde yer ben karismiyorum.
Nerede yediğine bağli
Yani kalabalik bir ortamda evet
Niye görgüsüzlük olsunki rahatça yerim
En sevdiğim kadın tipi ✨
Bende tek basimayken elle yerim sarmayı
Et balık sarma ve kelle bunlar yenur ellee
Değildir bence
Görgüsüzlük
Sarma elle yenir
Yeme tarzıdır
Tencereden yiyorum ben 😂
sarma olsun yeter ki