Yeme & İçme 1 ay Kafama şarap şişesi dikmek istiyorum ama olmuş 200 lira ne yapıcam ben? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 01 kafama şarap şişesi dikmek istiyorum ama olmuş 200 lira ne yapıcam ben? Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Kafama şarap şişesi dikmek istiyorum ama olmuş 200 lira ne yapıcam ben? 102 Görüşünü yaz
joeblack18 | Yeme & İçme konusunda 6,8b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Tamam olsun al ve dik. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
benhatıra | Yeme & İçme konusunda 62 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Ne güzel dedin bende şimdi bira içiyordum 🤣 ucuz içki yok ısmarlayacak biri bul jdjdd Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
kukusalgazmüptelası Xper 6 1 ay 50 liralıkj şarapdan 150 lira vergi alıyor padişahımız usulsüz bir vergi oranı ayarını sqm Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
arslanömer Xper 4 1 ay 3 kg kırmızı 3 kg beyaz üzüm al iyice ez 1 lt su koy karıştır baya 10 gr yaş maya at karıştır koy damacanaya içine şişe kapağı mantarı at ağzını iyice kapat 45 gün serin kuru yerde beklet sonra süz al sana şarap Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay kör oliym sonra arslanömer 1 ay İçine alkol kat yazıyor mu hayır fermante olmuş şarap oluyor doğal alkol Buda kör etmez
MoRTeamRFB | Yeme & İçme konusunda 99 görüş paylaştı. Guru 1 ay İsmarlayacak birini bul Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Metin_BG Xper 6 1 ay Yuh , ben az once 3 euro aldim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
rmznonur | Yeme & İçme konusunda 485 görüş paylaştı. Master 1 ay Bende boş bir şişe vardı, veriyim onu dik Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
__Victoria__ | Yeme & İçme konusunda 744 görüş paylaştı. Master 1 ay Ismarlayan çıkar bak şimdi 😀 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay o yuzden yazdim ztn njfnjnjkefnnjkwnjkfnjkf
halimizduman_aman Xper 6 1 ay iç gitsin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay 200 lira verdim bu şişeye tekte içersem anam ağlar 4 ay yetmesi lazim halimizduman_aman 1 ay her türlü bitecek zaten veya bira dik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
210Tamam olsun al ve dik.
Ne güzel dedin bende şimdi bira içiyordum 🤣 ucuz içki yok ısmarlayacak biri bul jdjdd
50 liralıkj şarapdan 150 lira vergi alıyor padişahımız usulsüz bir vergi oranı ayarını sqm
3 kg kırmızı 3 kg beyaz üzüm al iyice ez 1 lt su koy karıştır baya 10 gr yaş maya at karıştır koy damacanaya içine şişe kapağı mantarı at ağzını iyice kapat 45 gün serin kuru yerde beklet sonra süz al sana şarap
kör oliym sonra
İçine alkol kat yazıyor mu hayır fermante olmuş şarap oluyor doğal alkol Buda kör etmez
İsmarlayacak birini bul
Yuh , ben az once 3 euro aldim
Boş şişe bul, üstüne otur
Bende boş bir şişe vardı, veriyim onu dik
Ismarlayan çıkar bak şimdi 😀
o yuzden yazdim ztn njfnjnjkefnnjkwnjkfnjkf
Şarap bile 200 olmuş pehh
iç gitsin
200 lira verdim bu şişeye tekte içersem anam ağlar 4 ay yetmesi lazim
her türlü bitecek zaten veya bira dik
burada bedava cidden