Yeme & İçme Yemeğinizin içinden saç çıkarsa yemeği yemeye devam eder misiniz? İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yemeğin içinden saç çıkarsa çok kötü bir şekilde midem bulanıyor, trilyon verseler bir daha yemem o yemeği Yemeğinizin içinden saç çıkarsa yemeği yemeye devam eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Yerim 2 kez saç çıkma ihtimali düşük. yine matematik yaptım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl hayır kendim saçım toplu bile girmiyorum mutfağa yazmayla giriyorum o derece titizim bir de içinden saç çıkan yemeği mı yiyeceğim 1 1 Yorumla İtalyanKürdo +1 yıl Allah aşkına evlenelim, bu kadar titizini ilk defa görüyorum Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl yiyemiyorum. kendimi çok zorluyorum ama olmuyor hatta artık pırasa yiyemiyorum. sürekli bana çıkıyo bu kıllar saçlar. 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Asla yiyemem. Sadece tabaktakinden değil tenceredekinden de yiyemem 1 0 Yorumla
La-vita-è-amore Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hayır. orada öylece bırakıyorum. Hatta lavaboya geçiyorum, bulantı tutuyor beni. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Bir keresinde kuzenimin tabagndan benm saçım çıktı yemege devam etti zavallı 1 0 Yorumla
Evliolgunbaba Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 40% +1 yıl Zor bir durum ama bazen ortam bozulmasın diye çaktırmıyorum. 1 0 Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et FenomenYoda Yaş: 41 +1 yıl Ayy nefret ederim , hepte başıma gelir. 🤦♀️ 2 0 Yorumla
urmasterwashere Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kimin saçı ve hangi yemek olduğuna göre değişir. 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ben midesizim biraz yemeye devam edebilirim belki 1 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hayır yemeye devam edemem midem almaz benim 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benim saçımsa ederim değilse edemem. 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır yemem ya bırakırım yemeyi 1 0 Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Benimkiyse yerim ahsmwndmmekdmdjc 1 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 325 cevap paylaştı. Kendi saçımsa yerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yerim 2 kez saç çıkma ihtimali düşük. yine matematik yaptım
hayır kendim saçım toplu bile girmiyorum mutfağa yazmayla giriyorum o derece titizim bir de içinden saç çıkan yemeği mı yiyeceğim
Allah aşkına evlenelim, bu kadar titizini ilk defa görüyorum
yiyemiyorum. kendimi çok zorluyorum ama olmuyor hatta artık pırasa yiyemiyorum. sürekli bana çıkıyo bu kıllar saçlar.
Asla yiyemem. Sadece tabaktakinden değil tenceredekinden de yiyemem
Hayır.
orada öylece bırakıyorum.
Hatta lavaboya geçiyorum, bulantı tutuyor beni.
Bir keresinde kuzenimin tabagndan benm saçım çıktı yemege devam etti zavallı
Zor bir durum ama bazen ortam bozulmasın diye çaktırmıyorum.
Ayy nefret ederim , hepte başıma gelir. 🤦♀️
Kimin saçı ve hangi yemek olduğuna göre değişir.
ne devam etmesi kusarım direk
Ben midesizim biraz yemeye devam edebilirim belki
Hayır yemeye devam edemem midem almaz benim
Benim saçımsa ederim değilse edemem.
Hayır yemem ya bırakırım yemeyi
Hayatta yiyemem midem bulanır
Benimkiyse yerim ahsmwndmmekdmdjc
Yiyemem ya herkesin yenegi de yenmiyor ki
Hayır edemem
Tiksinirim ben
Etmem
Yemiyorum o durumda