Yeme & İçme Şekerli kahve mi yoksa şekersiz mi? princessscindirella Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Hangisini tercih edersiniz? Şekerli or şekersiz? Şekerli Şekersiz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şekerli kahve mi yoksa şekersiz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Sade ve şekersiz 0 0 Yorumla
genelnektarigurmesi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl kahveyi içtiğim kişiyle ne hakkında konuştuğuma göre kahvenin şekerli mi sert mi olduğu değişkenlik gösterebilir 0 0 Yorumla
Mahall Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Şerbet, tatlı ve çikolata harici şeker tüketmiyorum.. 0 0 Yorumla
AtomikŞef Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Şeker kahvenin tadını kaçırıyor bence. Net bir şekilde kahve aroması isteyen şekersiz içer. 0 0 Yorumla
Siyahimsiiimavi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Şekerli olunca asla kahvenin tadını alamıyorum. Şekerli su içiyor gibi hissediyorum. 0 0 Yorumla
nissme Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Değişiyor ya, o an canım nasıl isterse öyle içiyorum kahveyi. 0 0 Yorumla
kayserili_genc Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Şekersiz içtiğim de oluyor ama çok az bi şeker iyi olur. 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Şekersiz kahve favorimdir.❤️ 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Ben şekerli içierim. 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Sade, şekersiz, sert kahve 🖤 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 441 cevap paylaştı. Çayı da kahveyi de şekersiz tercih ederim. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Şekerli 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Şekersiz 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Şekersiz 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Şekerli 0 0 Yorumla
mavibalonbeyazkus Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kahveyide cayida sekersiz seni sebepsizz 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Şekersiz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sade ve şekersiz
kahveyi içtiğim kişiyle ne hakkında konuştuğuma göre kahvenin şekerli mi sert mi olduğu değişkenlik gösterebilir
Şerbet, tatlı ve çikolata harici şeker tüketmiyorum..
Şeker kahvenin tadını kaçırıyor bence. Net bir şekilde kahve aroması isteyen şekersiz içer.
Şekerli olunca asla kahvenin tadını alamıyorum.
Şekerli su içiyor gibi hissediyorum.
Değişiyor ya, o an canım nasıl isterse öyle içiyorum kahveyi.
Şekersiz içtiğim de oluyor ama çok az bi şeker iyi olur.
Şekersiz kahve favorimdir.❤️
şekerli şerbet gibi oluyo ne içtiğimi anlayamıyorum
Ben şekerli içierim.
Sade, şekersiz, sert kahve 🖤
Çayı da kahveyi de şekersiz tercih ederim.
Şekerli
Orta şeker
Şekerli
Bol az şekerli
Şekersiz
Şekersiz
Orta şekerli
Şekerli
Şekersiz sevmiyorum ben
Ben turk kahvesini şekerli iciyom
Şekersiz
Şekersiz