Yeme & İçme En sevdiğiniz makarna çeşidi hangisi? AtomikŞef Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Spagetti varsa başkasını aramam. 🍝 Burgu Dirsek Fiyonk Spagetti Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz makarna çeşidi hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Spagetti Makarna severim gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Spagetti 0 0 Yorumla
Mahall Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Cevap veriyorum..Z) Hepsi..Lakin Salyangoz (Mantı) makarna, Spagetti ve kelebek başı çeker..Bu arada bir haber paylaşayım (Oba makarna ile ilgili)...https://twitter.com/tarimyazari/status/1530455617688805377 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Bilgilendirme için çok teşekkürler. 🙏🏻 Yorumla Mahall +1 yıl Rica ederim. Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Fiyonk makarnayı seviyorum. Haşladıktan sonra soğutup yoğurtluyorum ve üzerine pulbiberli tereyağı döküyorumm 🤤🧚♀️ 1 7 Yorumla Need4Read +1 yıl Ağzımız sulandı bir makarnasever olarak.. 😬😬 Yorumla AgresifKızıl +1 yıl @Need4Read haahah 😋 bazende fiyonk makarnayı yoğurtlayıp içine mısır sarımsak ve kornişon ekliyorum öyledeee çok güzel oluyooor :) Yorumla Need4Read +1 yıl Sende de hiç vicdan yok bee. Canım çekti.. 😑😑😒 Yorumla AgresifKızıl +1 yıl @Need4Read ıhhh iftiraaa aslında çok merhametliyimdir 🤞🧚♀️😅 Canın çektiysee makarna yapmayı biliyorsunduuur :) ama havalar sıcak sarımsak koyma 😅 Yorumla Need4Read +1 yıl Bu sıcakta sarımsak koyarsam kendi nefesimde zehirlenme ihtimalim de var, haklısın 🤣🤣 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Yalancı mantı gibi olmuş bu tarif. 😂 Yorumla AgresifKızıl +1 yıl @AtomikŞef Neyimiiizz doğruuu kii Şef'im🤷🏻♀️😜😅😅 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Penne makarna, lazanya ve spagetti seviyorum.. Keyifli günler.. 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Benim de liste bu şekilde. 😊 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Makarnanın her çeşidini seviyorum. Asla ayırt etmem. 😋😋 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl En güzeli. 👍🏻 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Uzun hariç hepsini seviyorum uzun yemesi bana aynı eziyet gibi geliyor 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Kırarak haşlayabilirsin. Yorumla
FiqHSHoT Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hepsini severim ama daha çok Conchiglie severim 😋 0 0 Yorumla
e-Darius Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sosuna göre değişir. Carbonara ya da bolonezde spagetti, arabiata ise penne vs 0 0 Yorumla
Golgeharamileri91 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kesinlikle nadıl sen nasıl mükemmel bir şeysin sabah akşam nadıl da nadıl😪😪😪 0 0 Yorumla
Ǥнσsτ17 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hepsini ayrı ayrı seviyorum, yeterki salçalı ya da bulyonlu olsun 0 0 Yorumla
belizcan Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Spagetti yanında da votka 1 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Hiç denemedim. Yorumla
prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 367 cevap paylaştı. makarnanın hepsini çık severim 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl O kesin. 😊 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Boncuk makarna bayılıyorum 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Kuskus gibi oluyor o. Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Eritilmiş kaşarla karışık beşamel sos harika oluyor üstüne Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Penne ve spagetti tercih ederim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kolay yenilen bütün makarnalar , pek sevmem o ayrı 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Spagetti yemeyi sevmiyorum Fiyonk ya da burgu 0 0 Yorumla
Bosluktaaçılmışhesap Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sevmem 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Aa niye ki? Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Pek aram yok Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Burgu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Penne 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Kremalı olursa tadından yenmez. 😋 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Spagetti. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Spagetti Makarna severim gadası
Spagetti
Cevap veriyorum..
Z) Hepsi..
Lakin Salyangoz (Mantı) makarna, Spagetti ve kelebek başı çeker..
Bu arada bir haber paylaşayım (Oba makarna ile ilgili)...
https://twitter.com/tarimyazari/status/1530455617688805377
Bilgilendirme için çok teşekkürler. 🙏🏻
Rica ederim.
Fiyonk makarnayı seviyorum.
Haşladıktan sonra soğutup yoğurtluyorum ve üzerine pulbiberli tereyağı döküyorumm 🤤🧚♀️
Ağzımız sulandı bir makarnasever olarak.. 😬😬
@Need4Read haahah 😋 bazende fiyonk makarnayı yoğurtlayıp içine mısır sarımsak ve kornişon ekliyorum öyledeee çok güzel oluyooor :)
Sende de hiç vicdan yok bee. Canım çekti.. 😑😑😒
@Need4Read ıhhh iftiraaa aslında çok merhametliyimdir 🤞🧚♀️😅
Canın çektiysee makarna yapmayı biliyorsunduuur :) ama havalar sıcak sarımsak koyma 😅
Bu sıcakta sarımsak koyarsam kendi nefesimde zehirlenme ihtimalim de var, haklısın 🤣🤣
Yalancı mantı gibi olmuş bu tarif. 😂
@AtomikŞef Neyimiiizz doğruuu kii Şef'im🤷🏻♀️😜😅😅
Penne makarna, lazanya ve spagetti seviyorum.. Keyifli günler..
Benim de liste bu şekilde. 😊
Makarnanın her çeşidini seviyorum. Asla ayırt etmem. 😋😋
En güzeli. 👍🏻
Uzun hariç hepsini seviyorum uzun yemesi bana aynı eziyet gibi geliyor
Kırarak haşlayabilirsin.
Hepsini severim ama daha çok Conchiglie severim 😋
Sosuna göre değişir. Carbonara ya da bolonezde spagetti, arabiata ise penne vs
Kesinlikle nadıl sen nasıl mükemmel bir şeysin sabah akşam nadıl da nadıl😪😪😪
Hepsini ayrı ayrı seviyorum, yeterki salçalı ya da bulyonlu olsun
Spagetti yanında da votka
Hiç denemedim.
makarnanın hepsini çık severim