Yeme & İçme Fiyatının artmasına en çok üzüldüğünüz yiyecek nedir? AtomikŞef Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben net bir şekilde kırmızı et ürünlerini söylerim. Fiyatlar ateş pahası oldu. Fiyatının artmasına en çok üzüldüğünüz yiyecek nedir? Cevapla Nedir Soruları Fiyat Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Allah'a şükür para sorunum yok gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Alkol ve sigara 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Niye ete bu kadar ihtiyaç varken et üretimi için reform yapılmıyor bu daha önemli bir konu 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Orası çok ayrı mesele. Yorumla
InoriYuzuriha Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Organik ürünler. Zaten pahalılar şimdi iyice uçtular. 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 306 cevap paylaştı. Hayatımın hiçbir döneminde rahat bir şekilde et tüketemedim... 0 0 Yorumla
NujenZanistvan2 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kuzu kuşbaşı kilosu ne kadar orada? 0 0 Yorumla
Golgeharamileri91 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İstisnasiz nadil ve hazır çorba fiyatları 😪😪😪 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ton balığı 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl İyi bir protein kaynağıydı... Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dondurma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Allah'a şükür para sorunum yok gadası
Alkol ve sigara
Niye ete bu kadar ihtiyaç varken et üretimi için reform yapılmıyor bu daha önemli bir konu
Orası çok ayrı mesele.
Organik ürünler. Zaten pahalılar şimdi iyice uçtular.
Hayatımın hiçbir döneminde rahat bir şekilde et tüketemedim...
Kuzu kuşbaşı kilosu ne kadar orada?
İstisnasiz nadil ve hazır çorba fiyatları 😪😪😪
Ton balığı
İyi bir protein kaynağıydı...
Dondurma
Et benimde 😔
Ettt