Eşim yemek yapmayı bilmiyor öğrenmiyor da. Nasıl öğrenebilir?

Bende evde iki erkekle yaşıyorum vallahi genelde evde işlem yaparım da evde olmasam genede yapıyorlar ya hemde hiç uf demeden evde temiz olur işte bitmiş olur yemek de hazır olur hangimiz evdeysek gönüllü olarak yaparız hiç bilmeyen arkadaşım bile internetten temizlik yemek ve ütü yapmayı öğrendi
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bir seyi öğrenmek için istemek gerekir. Sanırım eşin yemek yapmak istemiyor.
İlede eşine yemek mi yaptırcaksın yani şartmı oldu bu boşan tamamı git kendine yemek yapan adam bul kızın bitanesi şey diyodu yurt dışındaki erkekler yemek yapıyo heh ordan bul bitane tabi onların pek size bakıcagını sanmıyorum ama dene bi şansını
YouTube ' daki videoları birebir taklit edebiliyorsa zaten gayet iyi yemekler yapabilir. Basit bir şey aslında...
İnternette bir ton yemek sitesi var, her türlü yemek tarifi var. Nefis yemek tarifleri sitesini tavsiye ederim, uygulaması da var
Yani kadın yemek kapmalı diye algısından bu dertlenmeler. Evlenmeden önce de biliyordun yapmadığını. Ona yaptırmak yerine birlikte yapmayı öner.
İstese ôgrenirdi biliyorsun belliki istemiyor hatırlat sürekli ya da kaynana faktörü olursa olur o
Karışma Burak aç kal biraz
Atıştırmalık ye
Yoksa öğrenmez
Nefis yemek tariflerini acsın baksın bu da zor olamaz yani
Bir aylığına babasının evine gönder orada öğretsinler.
Babannemin evlendiği yıllarda öyle yapıyorlarmış.
Eğer yemeği sen yapıyorsan yanında çıraklık yapsın, örneğin patates soysun, soğan doğrasın.
İşine gelmiyordur öğrenmek😃
Tıpkı erkeklerde olduğu gibi :d
Yemek yapmak yetenek isteyen bir şey değil. Herkes yapabilir.
Annesine yola deki yemek ogret sonra onu almaya gelırım 🤣🤣🤣
Benim de çok becerim yok. Eşim benden daha iyi yapar
Ona tarif kitapları alabilirsin ve birebir yapınca gelişmiştir olur
Sen yapacan tabi, bide karına mi yaptıracaksin yemekleri
Nedne ki bilmiyor kendi öğrensin
Hevesi yoksa öğrenmez
B. k yesin yapmıyorsa
Şimdi feminenler gelir diye yorum yapmiycam 🤣
Femen senin mesajından 1 saat sonra geldi.
Not: "everkeğii" kullanıcısının mesajını oku.
ben senin eşin olsaydım her türlü yemeği yapardım
Zamanla
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş