inde yetenek sıfır
Karım yemek yapmasını bir türlü öğrenemedi, ne desem tersliyor. Öğrenmesi için ne yapmalıyım?
inde yetenek sıfır
Merhaba...
Yapacağın ilk iş elinde ki telefonu bırakıp, yerinden kalkıp, en yakın duvara felan kafa atmak olsun.
Belki ters etki yapar beyin hücrelerin çalışmaya başlar.
Evlilikte yemek yapmak kadının görevi gibi yazmışsın, şimdi yemek yapmayı bilmeyen erkekle kadınlar evlenmek istemiyor. İyi eşin seninle evlenmiş.
Çabalayıp bişeyler öğrenmeye çalışıyor kadın!
Başkalarının yanında övülmeye ihtiyacı yok!
Birlikte mutfağa girerek, youtubedan videolar izleyerek, yemek tariflerine bakarak, güzelce sakalaşarak aşkla yemekler yapmak yerine, elinde telefon TV karşısında koltukta yayılırsan, eşinin de yemek yapmaya hevesi kalmaz.
Önce kendiniz adım atın lütfen, her zaman karşı taraftan beklemeyin.
Evlenmeden önce bilmiyor muydunuz yemek yapamadığını.
Ne kadar can sıkıcı saçma bir soru.
helal kız çok doğru yazmışsın
6 ay cok da uzun bir süre değil, herkes evlendikten sonra internetten ordan burdan bakarak öğreniyor. zamanla rayına otururdu. siz daha 6 aylık taze bir eş olarak karınıza biraz fazla bileylenmişsiniz sanki😅 anasının evine göndermeler falan hoş laflar değil bunlar şu an sizin cicim aylarınız. şimdiden katlanamassanız bazı şeylere ilerde nasıl olacak haliniz biraz hoşgörülü olun öğrenecektir zamanla
Ben bile kendim makarna, kurufasulye, fırında tavuk, prinç plavı, makarna, mercimek çorbası derken elimden yemek işi geliyor.
Üstelikte öyle yıllardır aşçı felanda değilim. İnsanın kafası ve eli yatkın olmalı ve gerçekten yemek yaparkende nasıl daha güzel yapabilirim diye özenilmeli.
Yorumlarda kadınlar hep seni kötülemiş herzaman olduğu gibi. Ama sen yerden göğe haklısın dostum. Bu kadına azıcık yüz versen varya saf koca damgası bile vurur sana.
Birşeyleri açık açık konuş gerekirse. Hem ev hanımı hemde evde boş boş oturup ekmek elden su gölden yaşayacak. Of anasını satayım paşa keyif istiyor şimdikiler.
Ohooyy.. dostum isin zor.. biraz yorumlara baktim haksizliga ugramamis degilsin.. bence biraz daha sabredip yemek kursuna falan gondermeyi dene. Yok yine hayir derse annesini cagir kendi anneni degil bak kayinvalideni eve cagir... Durumun izahatini bir guzel yap diyecegini o desin kizina.. sabahin korunde kalkip aksamin yedisinde eve geliyorsan hakli olarak o yemegi ararsin. Umarim duzelir.
teşekkürler dostum sonunda anlayan birileri çıktı. Maalesef artık taşma noktasına geldim çaba yok emek yok
yakında yollicam anasının evine 1 ay kalsın yemek yapmayı öğrenince gelsin artık anlamıyorumm kaç ay nişanlı kaldık bunda yarın evleneeğim birkaç çeşit yemek yapayım düşncesi hiç mi oluşmadı nası bir belaya bulaştım böyle
Bak simdi dostum.. sen onu evine yollama bu cok yanlis olur alin kizinizi basiniza calin moduna girme... Kayinvalideni cagir gerekirse o kalsin bir muddet.. "nasil bir belaya bulastim.. " cok sinirlenmissin anliyorum ama esin nihayetinde bela olarak anma.. ne kadar evlisin?
sen de haklısın ama artık dayaaanacak güvcüm kalmadı
6 aydır evliyi makarnayı bile doru düzgün yapamıyor
Ooo.. cicim aylari, simdi sen sakince bu aksam eve git kirdiysan uzduysen hosbes gonlunu al... Ertesi gun ara kayinvalideni anlat durumu supriz modunda incitmicek sekilde gelsin size soyle bi tencere kaynasin.. kizina da gostersin sende yenge hanimla mutlu mesut devam et hayatina.. bak olur.. goruceksin.. daha alisma evreleri paniktir, tedirgindir.. daha seni belki cozemedi.. takma kafaya rahat ol.. cozulcek bu yemek isi gorursun..
alllah aşkına 6 aydan sonra heyecan mı kalır ya şımarığın teki
Olur olur.. kadinin erkegine simarmasinin yasi yok 40inda da simarir 60inda da... Sen hele bi islerine rayina koyuver.. su kizdiklarina gulucen..
Bu abini dinle sen, ne kadar naif bir wnlatim ile anlatmış helal olsun... sayin soran, çözüm burada...☺
Cevap
3Cevap
Erkek olda biraz kendine bakmayı öğren herşeyi kadın mı yapacak youtube var internet gibi nimet var acin ogrenin deneye deneye oluyor ikinizde birbirinizden betersiniz
hayat müşterek ben ona bakıyorsam o da bana bakacak mk
Kadinin gorevi yazmissin yorumlarda keske anan seni biraz egitseymis baksana oglu kendine bile bakamıyor. Yeni seyler deneye deneye öğrenir ben bile yapıyorsam oda yapar cokta yetenekli degilim
ama adam calisiyor karisi ev hanimi bi zahmet yapiversin
bak kendinde diyorsun yapmak da bir şey yok yeter ki insan öğrenmeye hevesli olsun insan kocam işten gelecek ona güzel şeyler hazırlayayım der ama benimkisinde nerde o incelik sabahtan akşama kadar evde boş boş oturuyor
Evet hevesli olursa öğrenebilir bende deneye deneye ogrendim ilklerde hep kotu yaptim yaktim cogu seyi daha ogreniyorum yani. Çalışıyorsa evet kadin yapmali ama her zaman diyenlere katilmiyorum.
Ala ala hic mi biseyler denemiyor
yav 6 aydır daha makarna yapmasını bile öğrenemedi
Tuhaf cidden
işte diyorum da anlayamn yok herkes beni suçluytor ne desem de kafası almıyor
Evlilikten mutlu mu peki bilmiyorum hevesli olmasi gerekir yani
niye mutlu olmasın sabahtan akşama oturuyor
Söyleyince ne diyor
her şeyden şikayet ediyormuşum..
e ediyorsun
Sen yap o zaman? Sana yemek yapsın diye mi evlendin ananın evine git o sana yapsın
Biraz övebilirsin sever kadınlar kötüde olsa iyi de sevdirmeye çalıs yaptırmaya calısırsan inat eder
kardeşim yaptığı yemeği köpek yemedi nasıl öveyim
Bu nasıl bır eleştırı ya bu sekilde söyleyen birine yemekde yapmam ne yiyorsn ye..
İnternet var açıp baksın ev hanımıysa çok zor bir şey değil ne yiyorsunuz yemek yapamıyorsa hep dışardan nereye kadar
YouTube de yemek tarifleri var. Videolardan yapmayı denedi mi
sözde oradan izleyip bana yemek yapıyor da yemek demeye bin şahit lazım
Allah Allah kaç yaşında.
23
Yemek kurslarına falan katılsın.
öğrenir mi dersin
şimdiki kızları anlamıyorum ananın evinde makarna yapmasını dahi bile mi öğrenemedin
Denesin bı inşallah öğrenir. Annesi acaba öğretmemis mi
vallhi hiç bilmiyorum tiksindim ondan artık
Evlenmeden Önceden konussaydin keske
Öğrenmek zorunda değil senin elin kolun tutmuyor mu?
Adam çalışıyor belki
Napalım evlenirken bana yemek yaparsan evlenirim mi demiş
Ne alaka? adam çalışıyor kadın çalışmıyorsa eşşek gibi yapacak. adam onunla evde kedi gibi beslemek için evlenmedi herhalde. şu bizim kadınlarda ki sen yap tavırları da baydı herhalde. adam hem çalışsın hem eve gelip yemek yapsın. kadın da yan gelip yatsın sanki babasının uşağı var
@rabiaeri Oldu canım ya sen kocanın b*okunuda yersin erkeklere hizmet etmeye mi geldin bu dünyaya sırf 1 tane p*enis içjn erkekleri savunduğuna yemin edebilirim türbanlı orspu seni kadın çalışsada ev işi yapmak zorundadır sana göre değil mi? Eğer öyleyse gerçekten köle bir orspusun ayrıca fotoğrafını falanda atsana çirkin bir kadın mısın bakayım çünkü öyle görünüyor
soruyu siler misin bir arkadas rica etti onun karısıymıs
kari dedigin mutfakta asci olacak
nerdee benimkisi makarnayı beceremiyor makarnayı
sabret ogrenir zamanla simdiki kizlar manken olma pesinde
6 aydır makarna yapmayı bile öğrenemedim yemek yapamıyor gerek o üzülse ama onunn umrunda dahi değil
o senle bosanip nafaka almak icin evlenmis herhalde
yapamaz öyle
Eşine eşlik et sende otur ağla.
siz niçin öğrenmiyorsunuz bu kadar rahatsız iseniz bu durumdan
Karın da bıraz azimsizmiş
Sen yap yemeği
Kendin yap kardeş
onun görevi ben niye yapacağım
Birlikte yapın
İşine gelmediği için yapmıyor..
Kursa gönder
Birlikte öğrenin
ben çalışıyorum akşam eve geldiğim de bir de 2 saat ymrkle uğraşamam eve geldiğim zaman yemek hazır olmalı
sen yap asdasdsd
bacım ben akşam saat 7de geliyorum aç oluyorum yav bir de yemekle uğraşamam ben niye yapayım tüm gün o evde
komik mi mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?