İkimzide çalışıyoruz. Temizliği birlikte yapıyoruz ama yemek yapmayı bilmiyor. Her gün ben yapmaktan yoruldum zaten eve yorgun geliyorum sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yeme & İçme konusunda 501 cevap paylaştı. Öğret o zaman. Yemek yaptığın zaman eşine de basit sorumluluklar ver , sonra zamanla da adım adım yemek yapmaya başlar artık. Ayrıca yemek yapmayan birine direkt yemek yaptırmak o kişiyi soğutabilir bu durumdan, yanlış yapar ve yapamıyorum işte diyerek bu işten sıyrılabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
benim annem uc yasimdayken elime toz bezi verdi, alti yasimda kahvaltiyi ben dizerdim, dikis dikmeyi bile ogretti ki yarin obur gun dugmem kopar ya da bir yerim sokulurse kimseye muhtac olmayayim
orgu ormeyi, etamin islemeyi de ogretti, konserve yapmayi da, kislik giysileri kaldirmayi da, dogru sekilde paspas yapmayi da, hali puskullerinin nasil taranacagini da, konuklara suyun nasil verilecegini de… daha dort yasimda kadeh tutmayi ogretti, evimizde icen yoktu ama yarin obur gun insanlarin yaninda rezil olma dedi
bir insanin duzenli bir hayati tek basina surdurebilmesi, onun ne kadar dogru yetistirildigini gosterir, kendine bakamiyor olmasi ise ne kadar kalitesiz bir ailede buyudugunu…
iyi gunler dilerim, ve kolay gelsin, zira kolay bir yasaminiz olmayabilir11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel konustun sen ya
+1 yılTatlı dille söyleyin, canım gel bak sen bunu biliyor muydun falan fişman. İyi gün olur kötü gün olur bak öğreteyim derken. Baktınız biraz meyil ediyor, aradan biraz geçince hastalanın ya da günübirlik bir rahatsızlık için numara yapın mesela şiddetli baş ağrısı vs. Gibi. Ondan yapmasını isteyin o gün için yaparsa sizindir yapmazsa geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılYemek yapmayı bilmiyor olabilir, bunu sorun haline getirmemelisin.
Tabi ki yoruluyor olabilirsin bazen dışarıda yiyebilirsiniz, bazen eve sipariş verebilirsiniz. Tabi sağlıklı olmasını isterseniz eşinizle birlikte aktivite olarak yemek yapıp bunu eğlenceli hale getirebilirsiniz.
Eşin bilmiyorsa ona yemek yapmayı sen öğretebilirsin ya da eşinden rica edip bugün yemeği sen yapabilir missin diyebilirsin😊00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
26Cevap
+1 yılBoşa hemen
Şaka biyana
Bak biz erkekler siz kızlar gibi annemizin bize yemek ögretmesini beklemedik genelde ya işe gidiyorduk eve 3 5kuruş getirelim diye ya da babamızın işlerine yardım ediyorduk anlıyacagınız bize yemek yapmayı ögreten biri olmadıgı icin normal degilmi kocanın yemek yapmayı bilmemesi hem zaten birbirinizi severek evlendiyseniz bu neyin sacmalıgı sizin birbirinizin eksigini tamamlamak icin ugraşacagınıza şikayet etmen birşeyi degiştirmicek
Ayrıca altı üstü yemek yani nekadar zor olabilir yapması temizlik işini o yapsın sen yemegi yap bölüşün işleri uzatmaya gerek yok konu sacma036 Yorumla- +1 yıl
Bu devirdeki kizlarda yemek 1ßß% yapamiyor cünkü ya bizlerde okuyup calisiyoruz, eskidende evde oturup okumamalari. Ama simdi herkes okula gidiyor ise gidiyor. Internettden kolay ögrenilir ben bile ögrendima hhhasashsah.
- +1 yıl
Bir sürü kız arkadaşım var cogu calışmıyo cogu okumuyor ve hic biri sizin kadar aglamıyo yemek yaparken yaptıgınız yemek max 30 dakka ve bundan şikayet duyuyosunuz üstelik sevdiginiz adama yemek yapıyosunuz sanki düşmana hergün yemek yaparmış gibi şikayet edilmesi de ilginc
- +1 yıl
Benim cevremde herkes calisiyor ve okuyuor okumaya calismayan yok. Sadece yapilcak olan 30dk yemekse sen yap o zaman.
- +1 yıl
Sizde sevdigniiz kadina yardim edip yemek yapicaksiniz bunun hesabinin yapilmasi gücünüze gidiyorsa ayni sey o zaman sizler icinde gecerli
- +1 yıl
Konu burada senin anlattigin gibi calismaya kizlarin yemek yapmasi degil, kocasi gibi calisip yorulan evde temizligi beraber yapip ama arada hic yemek yapmayan adam konusu. Arada adamda yapabilir sende diyorsun ya sadece yapilcak olan 30dklik yemek o zaman yapiversin yani oldu k adin essek gibi calissin adam destek olsun birde cogu yük evde üstüne yiklsin? Baska arzunuz isteginiz var mı beyfendi? Kardesiniz var mı ? Onunda böyle üstüne gidilsinmi veya kiziniz olursa, siz yetistirin büyütün elin erkeginin hamballigini yapsin.
- +1 yıl
@CallMeKiKi bak sen nasıl anlamak istiyosan anla nereye cekersen cek konuyu benim icin np pek yazmıcagım şeyleri de anlamıcaksın olsun denemekte fayda var
Bir erkek nasıl da calışmak zorunda ise bir kadında öyle yemek yapmak zorunda bunu hamallık olarak gören bi kadın zihniyeti hic bir erkekle evlenemez bir kadın calışmak zorunda degildir degilmi erkek zorunda demi e ozaman kadında yemek yapmak zorunda gerekiyorsa ben eşimi calıştırmam yoruluyorsa calışmasın evde yemek yapsın anlamıcan ama her neyse sen buna geri kafalılık de benim annem seneler dir calışıyo bir kere bile demedi sürekli yemek yalmaktan bıktım diye yeni nesile biraz rahat batıyo - +1 yıl
Hayir zorunda degil senin annan kiz kardesin seviglin karin artik hayatindaki tüm kadinlar köllelik yapsin umrumda degil akilli olan yapmaz
- +1 yıl
maalesef calismak zorundayiz tonlarca pinti erkek karisina gelince avucunu acip para vermiyorsa o zaman sizlerde bu hayata layiksiniz kadin gibi temizligide yemegide yapicaksiniz siz adamlar adam olsaydiniz anneler kizlarini erkek gibi yetistirip kizim calisin kocanizin eline bakmayin demezdi
- +1 yıl
Annana yazzik essek kadar cocuklarina hala calisip yemek yaipi temizligi yapiyorsa o zaman sizde vijdan yok demektir insanlik yok vijdanida gectim insan bunu annesine yaparmi hicmi iciniz kötü olmuyor bu kadar yillardir yaipyor ediyor diye ölünce ne olacak kadin hayatini yasayabildimi?
- +1 yıl
@CallMeKiKi dedigim gibi olayı başka yerlere cekmeye başladın olay yemek di sen okula işe oraya buraya baglamaya başladın bak sanat la zanaat diye bir şey vardır kadının eli ince işlere daha cok yakındır bunu bilim söylüyo ben degil yani bir erkegin yaptıgı yemekle bir kadının yaptıgı yemek aynı deyemesin ki ben bir kere melemen yapmayı denedim harc yapmışım bildigin ama işte ben bunu anlatsam da senin o beynin algılamıcak sen sadece erkeklerin kadınları köle hamal olarak kulandıgını savunan kendi capında birisin ayrıca kocanın azına bakma kelimesi cadı anne doldurması boş laflar elbete bir kadın kocasının eline bakmak zorunda degil kimse bunu inkar etmiyo ama eşitlik diye bir şey yok adalet var bunu aklına sok
- +1 yıl
ayy sen cok zekisin sana herseyi acik ve net yazdigim halde hala vidi vidi isine geldigi gibi kendi cikarlarin icin konusuyorsun biraz beyin vereyim kullan
- +1 yıl
@CallMeKiKi harbi diyorum sakkat mısın gören dicek gün yüzüne cıkarma dık istedigini almadık hem benim annem seni allakadar etmez yaptıgı işte toplasan 1saat sürmez sizin hayat dediginiz şeyler barda vs icmek sen annene bunları yakıştırabiliyosan o senin miydesizligin
- +1 yıl
yaw isine geldigi gibi konusma nedense yabanci erkeklerin her boka elleri yatkin gerek yemek olsun temizlik organize isler olsun o zaman sen aptalsin acik ve net diyim ya da aptalsiniz becereksizin tekisiniz pompadan baska beceriniz yok sizsiz hayat o zaman daha mantikli
- +1 yıl
barda icmeyi kim dedi ne alaka mk anneler sadece sizin popon toplayip calisip yemegi yapsin diyemi var gezicekde tozucakda bu demek degilki herkes barda gezicek ve bunu diyen kendisi bardan cikmiyordur yani sen onun icin ceneni kapat canım sacma konusma mal mal
- +1 yıl
Ve olmayan beyni veremesin sacma sallak burada yemekten cıkan olayı vijdana bagladın hayal gücün geniş ama beynin yok
- +1 yıl
Tabikide senin gibi egoist insanla annein yasadigi icin cok üzügünüm malsin ve aptalsin kadin eli daha yatinmis oysa dünyaca seflerin cogu erkek hic alakasi bile yok isinize geldigi gibi konusup kadin eli daha yatkin diyip kestirip atmaya calismaniz ayri bir trajiiiikomiklik
- +1 yıl
Okadar yabancı erkek seviyosan al kendine dinsiz bir hıristiyan elleri yemek yapmaya yatkın ayrıca gezip tozmadıgını nerden cıkardın bana diyosun ya barlarda gezidigibi nerden cıkardın diye aynu soru evde 4 duvar arası kilitli degil ki bu benim ailevi meselem senş hic allakadar etmez
- +1 yıl
Sizde rus kizlarin köpegisiniz sanan alirim istersem
- +1 yıl
sanane
- +1 yıl
@CallMeKiKi ve ayrıca bunu diyen bardan cıkmıyodur varsayki öyle konuyla ne allakası var benim bardan cıkmamamın nerden vursam diye sapıtıyosunuz düşinmeden azınıza geleni söylemekte hür sünüz calışma özgürlüğünüz var herşeyiniz var erkeklerden daha cok kadınları koruma kanunu var ama gel gelelim ki kadınlar köle hamal diye yırtınsınlar
- +1 yıl
Bar konusunu acan sensin özürlümüsün? Ben barin bsini dememisken
- +1 yıl
@CallMeKiKi siz yakında erkekler olmasın da dersiniz var zaten öyle bi kac mal muhtemelen sende onlardansın cok merak ediyorum senin baban yemek yapıyomu?
- +1 yıl
tamam simdi git kösede aglaaa
- +1 yıl
babamin cani cehenneme
- +1 yıl
@CallMeKiKi nekadar hayırlı bi kız oldugunu da gösterdin babana hakaret ederken
- +1 yıl
Sen benim hayatimi benim babami tanimadigin icin istedigini düsünebilirsin babam gibi bir babayi kimsenin basina gelmesin beyin vermistim sana kullandinmi?
- +1 yıl
@CallMeKiKi benim anneme acıyacagına dön kendi haline acı ve edep ögren yazarken konuştuklarının farkına var istedigin herkese mal sallak deyemesin beli şımarık yetişmişsin konuyu fazla uzatma yoluna bak o kafayla evde kalıcagın kesin ve ayrıca yabancı erkekler de seni bekliyodu
Ve ben hic bir zaman rus kadını istedigimi dile getirmedim ben 50 kişinin sarıldıgı bedenlere sizin gibi aşk demem okey hadi yallah turşu seni - +1 yıl
Kendi agzinla diyorsun annem hem calisiyor hem herseyimizi yapiyor dedin havadanmi ürettim bunu bende diyorum essek kadarsiniz
- +1 yıl
tursu diyenin tipine bak mk tursu bile etmezsin
- +1 yıl
@CallMeKiKi yaw sen benim annemin hayatını bilmeden atıp tutuyon ben atınca sen benim babaöım hayatını bilmiyom diyon rahatsız sın diyom gecmiş karşıma agla diyon neyime aglıyım?
- +1 yıl
ahahahahsasaha aglasana ahahassah
- +1 yıl
@CallMeKiKi ya bak güzel ce anlatıyom anlamıyon senin anlayacagın dil hangisi onu söyle öyle anlatayım 1 annem kendi istegiyle calışıyo calışmadan öncede istedigini alıp gezebiliyodu calışırken de istedigini alıp gezebiliyor buraya kadar anladınmı
- +1 yıl
Anlamadıysan daha devam etmicem
- +1 yıl
ahahahaha
- +1 yıl
@CallMeKiKi yazık kafana anırmaya devam et
- +1 yıl
senin gibi isde iaaa iaaa ahahaah
+1 yılMadem bu tür şeylerde hassas birisin ve paylaşımcı olunmasi gerektiğini düşünüyorsun o halde neden evlenmeden önce baştan sonra herşeyi konusmadiniz ki? Bence evlilikten önce daha sağlıklı bir ilişki olması açısından herşeyin a dan Z ye konusulmasi gerekiyor.
05 Yorumla- +1 yıl
Yemin ederim senin karın yemek yapmazsa burayı Duman edersin millete gelince böyle
- +1 yıl
Yemin etme bence. Çünkü bende yemek yapmayı bilen biriyim. Prof değilim tabi ki ama kısa yoldan iki dakika da kendimi doyurabilecek şeyler yapabilirim.. bu sanırım senin tezini yeterince çürütür ablacım.. iyi geceler.
- +1 yıl
Bu arada yazmayı unutmuşum. Farkettiysen burada kötü yorum yapmamışım soruyu soran arkadaşa, sadece evlenmeden önce eşini az çok tanımıştır ve neden daha önce konuşulmamasi gerektiğini vurgulamak istemiştim.. senin şu an ki saldırgan tavrını anlayamadım da neyse.. iyi geceler.
- +1 yıl
Ben senin düşünce sisteminden iğreniyorum şu an sen bu yorumu yaptıktan sonra bunlar geri dönüp tekrar konuşacaklar mı yok o yüzden olduğunu anla görebiliyorum yapmak zorundasın
- +1 yıl
Bu ne sinir? Laflarına dikkat edersen sevinirim. Kötü bir tavsiye de bulunmadığım halde bu tür yaklaşımı hakketmiyorum. Sanırım aramızda daha önce yorumlardan birinde tartisma yaşanmış. Yoksa bu nefret başka yerden gelmez. Yine de saygi duyarım. İyi geceler.
+1 yılherşeyi bilirim ama yapmam artık öküz gibi yaşamaya devam yapınca edince değerli olmuyorsun örf adet ananeye göre yaşayacağım artık yok aman yorulmuştur aman şudur aman budur aman işten yorgun gelmiş o eşşeklik bir kez olur
00 Yorumla
+1 yılKimse anne karnından yemek yapmayi bilerek doğmuyor. Yapmak isteyen yapar zaten aranizda anlaşmaniz lazim o temizlik ütü sen yemek de olabilir iş bölümü
03 Yorumla
Soran+1 yılTemizlik hafta sonu bir gün sadece ama yemek öyle deği
- +1 yıl
Yani birlikte yapabilirsiniz alternativ olarak veya o hazirlayip kaldirmayi
Soran+1 yılİşte bir gün o yapıp bir gün ben yapsam rahat edeceğiz
Yeme & İçme konusunda 846 cevap paylaştı. Allah senin gibi kadınlardan korusun. Fıtratınızı bozmuşsunuz. Yemeği kadın yapar. "Kocam yemek yapmayı bilmiyor" gibi bir cümle dikkate alınmayacak kadar tirajikomik.
10 Yorumla
+1 yılyapasi yok, senin ustune yikiyor. İnternette herseyin tarifi var. Sirayla yapmanizi soyle. Eger yapmayacaksa onun kartindan yemek soyleyin onun sirasinda.
11 Yorumla
+1 yılBenimde karım yemek yapmayi bilmiyor ben yapiyorum surekli yemekleri arkadaş dertler bitmiyor ya😅😅😅
00 YorumlaTemizlikte yardımcı olması bile büyük başarı Türk erkeği o konuda eşlerine yardım etmez çünkü. Yemeği de sen yapı ver ne olacak öğrenir zamanla
01 Yorumla- +1 yıl
Vallahi çalışmayı hep koca parası yiyen kadın da çok ama bak bu kadın çalışıyor demek ki değişebiliyormuş roller ne demek oluyor bu erkeğin görevi
+1 yılHazıra alışmış hep.. Sen olmasan aç mi kalacak bu. Şöyle ona enazindan aç kalmayacak kadar öğrensin..
00 Yorumla
+1 yılÖğret o zaman herkes yemek yapmak zorunda makarna pilav yapsın hazır çorba falan yapsın en azından
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılöğret. öğrenemiyorsa da diğer işleri daha çok yüklensin
00 Yorumla Aşçılık kursuna yazdır belediyenin ücretsiz kursları
00 YorumlaOna yemek öğretmek aklına gelmedi mi buraya soru sorana kadar kardeşim?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemek yapmasını neden bekliyorsun zor ismi bu kadar calsyorsunuz evde malzeme var bir tencerede karistirmayida kocandan beklemezsin
02 Yorumla- +1 yıl
İşte böyle cahil kadınlar var iye beklemesin ikisi de çalışıyor erkeğin gücü daha fazla niye bu kadar cahilsiniz ya niye bu kadar erkek düşkünüsünüz?
- +1 yıl
Senin gibi cahilleri kocası çalıştırıyor hem parasını yiyor hem de evde yemek yaptırıyor siz de bunu normal görüyorsunuz işte o zaman niye erkeğin gücü fazla sen kadın değil misin sen yüz karasısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden anne olacak.. Erkeğe göre bir tık evcil işleri fazla yapa bilirsin.
Bence bundan dolayı rahatsız olma alış mutlu olmaya çalış.010 Yorumla- +1 yıl
Kadinda calisiyorsa nasil üstüne daha yük alsin? Sen isden gelince yorulmuyormusun? Üstünde dahada fazla is yapabilirmisin?
- +1 yıl
İşe geldiği zaman biz erkeğiz daha güçlüyüz diyorsunuz ama şimdi kadın daha fazla iş yapsın o zaman siz tırt erkeksiniz gücünüzün yarısı boşa adam ol biraz derdim ama zorlanırsın
- +1 yıl
O zaman erkek de karısını çalıştırmasın kardeşim madem senin görüşüne göre ne oluyor yani o zaman birazdan maddi işleri daha fazla yapsın ve gerçekten bu kafa yapısında olan cahiller var size erkek denmez sizin gücünüzün yarısı tırt boşuna güçlü yaratmış Allah size bir boka yaradığınız yok
- +1 yıl
@Abazalaruzakdursun6 evde olsak bile karilarina gelince para yok diye cimrilik yapanlar cok bosuna demiyor annelerimiz kocaniza muhtac olmayin diye bklari ortada
Cevap sahibi+1 yıl@Abazalaruzakdursun6 senin gibi ezik ve ahlaki yapısı bozuk olan birisi benım görüşüme yorum yapamaz. Ben bunu hakaret olarqk kabul ediyorum. İğrenç ağzını al ve defol git hödük.
Cevap sahibi+1 yıl@CallMeKiKi işine gelmiyorsa evlenme baba evinde saltanatını kur kezban.
Kendinizi ne sanıyorsanız iki işi yapacak ne kapasiteniz var nede kadınlığınız.- +1 yıl
Ayni senin gibi @Bey_NeLmiLeL
Cevap sahibi+1 yıl@CallMeKiKi lütfen bni rahatsız etme.
Bari bunu başarabil.- +1 yıl
Sen neyi basarmissinda basarabil diyorsun bana mk denyosu
Cevap sahibi+1 yıl@CallMeKiKi nasıl bir hayvansın ya. Defol git lanet pis ağzınıda alarak.
Edepsiz hayvan.
İsraf !
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklere mutfakta bir şey öğretmek zor. Ben öğretmeye çalıştım sonra mutfağı savaş alanına çevirdi
02 Yorumla
Soran+1 yılVallahi toplar toplar
- +1 yıl
cok yanlış yaben cok yemek ogrendım hem annemdenhem esımden her erkek bır degıldır hatta esımın yorulacagı butun yemek ıslerını getır ben yapayım benım erkeklıgımı kullan derım cok da guzel oluyor hafta sonu lahana sarma yapacagız beraber bakalım bu 2. olacak cok da guzel yapıyoruz
+1 yılFırın poşeti al. Her şeyi içine atmayı becerir herhalde
00 Yorumlagüzel yemek yap yaparken de eşini çağır yardım etsin daha az yorulursun
00 Yorumla
+1 yılO soysun, doğrasın. Sen pişir 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılYine bana yük bir gün o yapsa bir gün ben yapsam
+1 yılVahhhhh sen yap karısın
10 Yorumla
+1 yılYemek yapmayı öğrenmen lazım
00 Yorumla
+1 yılYardım ettirip öğreteceksin.
00 YorumlaDerdini ne yapim abla?
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılUkraynali bir bayan yardımcı tutun 😅
00 Yorumla
+1 yılHer yemeği yapabilirim o senin ve kocanın problemi
00 YorumlaÖğret
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Öğrensin..
00 Yorumla
+1 yılsen ne ummuştun?
00 Yorumla
+1 yılÖğret?
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılÖğretin
00 Yorumla
+1 yılKocan calismiyormu
00 Yorumla
+1 yılÖğrensin
00 Yorumla
+1 yılTarifleri var
00 Yorumla
+1 yılOnada öğret o zaman
00 Yorumla
+1 yılVerme
00 Yorumla
+1 yılYemekleri cirkin yap esyalarini toplama les koksun
00 Yorumlaaç bırak ölsün 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacak bişi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılO o zaman ileride karınla birlikte çalıştığınızda karın eve gelip oturup sen yemek yaptığında bu cümleyi kur
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖğret
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenir
00 Yorumla kadın tut yapsın
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri