¤ Mercimek çorbası
¤ Kuru fasulye ve pilav
¤menemen ve makarna
¤ Su boreği ve kurabiye
Tek bildiklerim bunlar🤷♀️
¤ Kuru fasulye ve pilav
¤menemen ve makarna
¤ Su boreği ve kurabiye
Tek bildiklerim bunlar🤷♀️
E tamam genel olarak yemek yapmayı biliyorsun demektir zaten. Kuru fasulye yapar gibi yapıp içine fasulye yerine nohut koyunca nohut yemeği oluyor zaten. Yani yağ soğan salçaya ne koysan yemek oluyor mesela içine pazı koyarsan pazı kavurması olur böyle böyle. Farklı şeyleri yap İnternetten izleye izleye çok kolay olduğunu fark edersin çünkü hakimsin yemek yapmaya
Cevap
11Cevap
Yapıyorsun işte bir boklar, sanki bu vasıflara bakarak alıyorlar seni kurayla, ne zannediyorsunuz şu hayatı anlamıyorum ki, evden çıkmayıp da pencereden dışarı bakan Arap kızı halinizle.
Öğrenirsin ilaki, zor değil hele bu devirde bissuru öğretici imkanlar var. Sirf evlenmek için değil kendi ihtiyaçlarını gerektiği zamanlar taşımak adına da yavaştan öğrensen iyi olur
Kek kuru faulye tiramiusu trileçe menemen onlet pankek pasta kurabiye patates türlü çorba mercimek ya da tarhana un çorbası da dahil nohut yemeği kavurma poğaça sütlaç bulgur pilavı pirinç pilavı kızartma türleri vs vs vs... Taliplerimi bekliyorum. 😄😄heufbdj
Kız ne kalması az çok yapıyormuşsun zaten e elinin altında internet varken zaten yapamıyorum diye düşünme her şeyin tarifi var hiç bilmeyip de sonradan döktüren ne insanlar gördüm ben
erkeklerde bilmiyor onlar evde kalmıyorsa sana hiç bişi olmaz aşçı sevgili bulursun
Zamanla öğrenirsin, her kadın annesinin karnında öğrenmiyo
Kacinci yuzyilda yasiyoruz agsghd aciyorsun heme telefonu siparis veriyorsun tak kapinda
Bunlari yapıyorsan gerisi gelir. merak. etme su böreğini yapamıyorum bende bı tek
Internette her yemeğin tarifi var. Derdin bu olsun.
Kalmazsııın!
Zaten herkes yemek yapmayı bilerek evlenmiyor. Zamanla alışıyorsun.
Tamam bunlari biliyosan diğerlerini de yaparsın zaten
Yemek yapmada ne var Allah aşkına yemek yapmayı bilmiyorum demeyin de üşengecim tembelim diyin
Valla artık internet diye bişi var bende bilmiyorum ama evlendiğimizde hemen 5dk internetten bak iş bitmiştir
İnternet diye bir şey var bakar yaparsin hangi devirde yaşıyoruz
Aşıyla evlen miss dkjxhdhdbz
Aşı ne ya aşçı*
Nesquikli kurabiye😎😇
Evleninçe yapar yapar öğrenirsin
Açlıktan ölmezsiniz 😂
Yeter, Allah bereket çarpsın :D
Gel evlenelim, bunlar bana bir ömür yeter
aşçı mısın bu menü yeterli :)
Başka ne istiyorsun onu yapamayanlar var
Yeter daha ne olsun ☺
Ne alakaysa..