Galiba evde kaldım tarifle bile bı şeye benzemiyo keske yetenekli olabilseydim : /

Hazırladıklarını görüyorlar mı ki
Yemek de öğrenilir bir şey değil her şey iyi yemek yapabilmek değil sonuçta yapıyorsun ve daha iyi yapmayı deniyorsun bunun için bir uğraşın var
Cevap
28Cevap
Dünyada çok fazla yalnız insan var yani yalnız değilsin bu konuda asdasdas çok güzel teselli ediyorum
Rica ederim her zaman 😅
Herkesin yemek yapmaya yeteneği olacak diye bir şey yok. ☺️
elinize sağlık belki tadı güzeldir üzerini fındıkla süsleyin veya çikolata vs ile kapatırsınız olur biter
Büyük yapmışsın sadece bence güzel görünüyor onun şerbeti iyice çekmesi gerekiyor 1 gün beklet ya da aksama kadar falan görünüş olarak sorun yok çünkü
Çok güzel yemek yaparım ama evde kalmakla alakası yok evlenmek istiyorsan evliyken de yaparak öğrenirsin kötü bişey değil
Boğa burcu ise sürekli yeni tarifler öğrenmek zorunda kalırsın ama yiyici bi tip değilse kafan rahat olur
Bende şimdi lokma tatlısı deneyeceğim, bakalım nasıl olacak? Bu arada seninkiler kötü durmuyor ki ellerine sağlık
Deneme yanılma yoluyla tecrübe ederek kendini geliştirebilirsin. İlk seferde başarısız oldun diye neden hemen pes ediyorsun?
Kaçıncı denemen bilmiyorum ama birinci denemeler genellikle hüsranla sonuçlanır. Ama olsun sen yinede devam et.
Bu kadar negatif düşünceli olma
Gerçekten yapmak isteyip özen göstermiyorsun. Bişeyleri hatalı yapmışsın, doğru yap düzelir. Tekrarladıkça düzeltirsin.
Adın Ezgi ise ev yemeği yapamazsın. Hacılar, hocalar öyle diyor 😃
Yemek yapma işi tecrübeyle olur. Yapa yapa kendini ilerletirsin.
Şerbeti bi tık fazla olmuş hindistan ceviziyle süsle cillop gibi olur
Tarifle yapmanın nesi var anlamadım. Annem 40 yıllık ev hanımı ve hala tarif defterine bakıyor.
Yemek yapmaktan hoşlanan arkadaşlarınla vakit geçir
👍👍
Herkesin el becerisi aynı olamaz ki. 5 kişiye aynı malzemeleri ver herkes farklı yapar.
Tadına bakmadan yargılayamam. Yemekte görünüşe önem vermem 😅
Çok kolay bir tarif niye yapamadın ki? Ununu falan mı az koydun acaba 🤔
Tarife birebir uydun mu? İçi Hindistan Cevizli demi?
Ben Hindistan Cevizli sandım 🤭
Unu az olmuş olabilir. Bu arada kendine beceriksiz deme. En azından deniyorsun. Hiç denemeyen, mutfağa girmeyen var. Yaparsın zamanla ☺
Başarılar ☺☺
Tecrübe ederek öğrenirsin. Zamanla yenilecek bir şeyler yaparsın.
Uğraşıyorsun en azından. Herkes annesinin karnında öğrenmedi. Olur olur bir şekilde.
Elimden geliyor her iş
Yalnız yaşamanın avantajı
Güzel olmuş gibi duruyor, ama yinede sen bilirsin 😇
Buna yağlı kağıt sereceksin harlı ateşe koymicaksın 140 derece ısınmaya başlicak koyduktan 5-7 dk sonra 180 e getireceksin
boş ver sen onun yaptığını her kurabiyede poğaçada muhakkak koy
Bende yapıp satıyorum kurabiye poğaça vs
Rica ederim 😊
Olmuş işte daha ne olacak. tarifteki resimlere bakma sen onlar profesyonelce sunum tabağına hazırlanmış ve çekilmiş tabii güzel duracak
Göğüslerin güzelse evde kalmazsın , yemeğe o kadar takılma
Neyi olmamış anlamadım. Bire bir aynısı olmasını bekleme onlar tecrübeli insanlar🙂 afiyet olsun benimde yapasım geldi. Tadına bakınca fikrin değişir
Sınav zamanım yapamam galiba Sonrasını da bayram temizliğine ayırırım anca yetişir 🙂 size afiyet olsun
ben bunu çok iyi yaparım 😀
olsun bir daha daha güzel olur eline sağlık 😀
Yaptıkça alışırsın, üzme kendini…
Öyle işte😃
Hayır ama ben de yemek yapamıyorum kanki😂
Dimi kanki😂👍
Bana göre güzel görünüyor ellerine sağlık
Rica ederim
Tarifle bile yapamiyosan
Olsun yinede ortada bişi var
İyimisin
Nerdesin