Yeme & İçme İcme suyunu nerden temin ediyorsunuz? ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben geçen seneye kadar su alıyordum eve su taşımaktan bıktım arıtma taktırdım Arıtma suyu Hazır su Çeşmeden Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İcme suyunu nerden temin ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Musluğa ağzımı dayayıp içiyorum 😂 1 3 Yorumla ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ +1 yıl Musluk boğazına kaçarsa görürsün 🤣 Yorumla Bikız99 +1 yıl Yok ayol daha neler😅 Yorumla ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ +1 yıl Daha neler 🤣 Yorumla
Ütü-Masası Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sucu su getiriyor 19L olanlardan. Onu takıp kullanıyorum. 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bizim evde arıtma suyu olur genelde de. Şu an tek olduğum için hazır su 0 0 Yorumla
ruletci03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl arıtma bi moka yaramaz içindeki klor zararlı vücuda çözümü köye kente gidip çeşmeden doldurup içmek 0 0 Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 393 cevap paylaştı. Kendi memleketimde musluk suyu okuduğum yerde hazır şu içiyorum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Marketten 10 litrelik alıyorum 1 4 Yorumla ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ +1 yıl Ne kadar olmuş Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl 21 lira falandı galıba , başka şeylerde aldım tek onun fiyatını bilmiyorum Yorumla ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ +1 yıl Anladım diğer üyede damacana ya 24 dedi belki o kadar yoktur reis Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Olabılır de markaya göre degısıyor. Bır de damacana yanlış bilmiyorsam depozitolu. 10 litre olana şişesinin parasını da vermıs oluyoruz Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Arıtma nası reis tadı filan. d 1 1 Yorumla ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ +1 yıl İyi kral hazır su gibi Yorumla
kızpsikolojimibozdu Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl egeden değilsen musluğa daya ağzını 1 2 Yorumla ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ +1 yıl Ege'de ne varki Yorumla kızpsikolojimibozdu +1 yıl kireç Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Damacana 1 4 Yorumla ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ +1 yıl Ne kadar damacana Yorumla Junİchi +1 yıl 23-44tl Yorumla Junİchi +1 yıl Lan 44 değil dlekdpssk 24 Yorumla ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ +1 yıl O da zamlanmis lan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Musluğa ağzımı dayayıp içiyorum 😂
Musluk boğazına kaçarsa görürsün 🤣
Yok ayol daha neler😅
Daha neler 🤣
Sucu su getiriyor 19L olanlardan. Onu takıp kullanıyorum.
Bizim evde arıtma suyu olur genelde de. Şu an tek olduğum için hazır su
arıtma bi moka yaramaz içindeki klor zararlı vücuda çözümü köye kente gidip çeşmeden doldurup içmek
Kendi memleketimde musluk suyu okuduğum yerde hazır şu içiyorum
Marketten 10 litrelik alıyorum
Ne kadar olmuş
21 lira falandı galıba , başka şeylerde aldım tek onun fiyatını bilmiyorum
Anladım diğer üyede damacana ya 24 dedi belki o kadar yoktur reis
Olabılır de markaya göre degısıyor. Bır de damacana yanlış bilmiyorsam depozitolu. 10 litre olana şişesinin parasını da vermıs oluyoruz
Arıtma nası reis tadı filan. d
İyi kral hazır su gibi
egeden değilsen musluğa daya ağzını
Ege'de ne varki
kireç
Damacana
Ne kadar damacana
23-44tl
Lan 44 değil dlekdpssk 24
O da zamlanmis lan
Hazır su