"Ben yemek ayırt etmem" ciler gelmeden soralım bakalım sorumuzu. Her zaman sevdiklerimizden yola çıkmak olmaz. Biraz da iştahımızı kapatan yemeklerden konu açalım. 🙃👎
Hani olur ya, karnın kurt gibi açtır. Ancak o akşam yemeğinde, sevmediğin bir yemek vardır. İki yumurta ile doyurursun karnını.
Sana o yumurtayı kırdıracak olan yemek nedir? 🍳
(Önüme mantı konulsa ben direkt yumurta kırarım herhalde fjfhdhd Renkler ve zevkler...)
Önüne hangi yemek konulduğu takdirde "ben en iyisi iki yumurta kırayım" dersin?
Bu sitede az mı makarna fotosu atıldı sosuna şekline özel sorularla. Sakıınnn 😳 tüm reyting çöp olur. Bamya, pırasa, karnıbahar ben de sevmem yeni aklıma geldi. Yumurtadan gocunmam ama sade olarak değilde patatesli veya sucuklu felan ooff gece gece yordun beni.. 😅
Aslında çok fazla yemek ayırt etmem evet ama tabii ki benim de sevip sevmediğim aslında midemin alıp almadığı yemekler var. Kelle paça mesela kesinlikle yemem. Kokusu bile midemi fazlasıyla bulandırıyor kuru ekmek yerim yine onu yiyemem maalesef. Onun dışında yine bu hayvanın yağsıyla alakalı bir şey var pis pis de kokuyor onları da yemem. Mangal yaparken tavuğun derisini de yemem. Şimdilik de başka bir şey gelmedi aklıma.
Ben sebze yemeklerini hiç ama hiç sevmiyorum sadece patlıcan ve ıspanak yiyorum birde salata malzemelerini falan yiyorum sadece, galiba en sevmediğim yemek ise yine bir sebze yemeği olan pırasadır diyebilirim yani hem tadını hiç sevmem hem de kokusunu hiç sevmem çok ağır keskin bir kokusu var evi iyice havalandırmadan kokusuda çıkmıyor. Bu yüzden dolayı önüme pırasa konsa misafirlikte bile olsam rahatlıkla yemeyeceğimi sevmediğimi söyleyebilirim.
Önüme hangi yemek konulursa konulsun ben iki yumurta kırayim demem çünkü kendimi bildim bileli ben yumurta yemiyorum sevmiyorum kokusu bile midemi bulandırıyor 🙄
Kurbanın bumbarı işkembe çorbası valide yapınca o gün eve giremeyiz babayla beraber yerler onlar yanlız işkembeyi dışarda temiz bir yerde sanki yiyebilirim birde bir yemeğe kıyma konarsa bana küfürdür o enginarı kıymalı eh yemeğe çalışıyorum ama patates oturtma içinde eğer kıyma görürsem yiyemem evet yumurta da iyidir yaa oda yemektir aç kalmaktan iyidir günümüz ekonomisinde iyidir artık yani
Mantar. Birisi pişirse bile kokusuna dayanamam ve kusarım. Kesinlikle mantar olursa o sofraya bile gitmem. Bizim evde mantar yapacak kişi ölmek için randevu alabilir 😃
Bamya, kabak, babagannuş, pırasa hatırladığım kadarıyla bunları yemem 😂😂 ayrıca yumurtanin olup olmamasıda pek önemli değil çay demler otlu veya otsuz peynir yerim 😀