AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Parasız adam gereksiz adam diyip terk etmek
Ekmeği masaya bırakır, kalkarım. Çok kırıcı.
Ay ne kadar ayip ya..
Heee şöyle
Fakenin bile kalitelisi makbul lan
Şaka yapmıştır ya. Yani inşallah.
Sağlığın için de sürmesen iyi olur
İnanamıyorum ya sen ne dedin
Yemek için aldık g3rz3kalı deseydin
Alt tarafı yağ ne kadar surebilirdinki
kötü, yakışıksız bir şaka olduğunu düşünüyorum.
Hahahwh annemde oyle ya takma
İşe gir çalış ekonomi kötü kocan haklı
Kadın anayasamıza göre çalışmak zorunda değil bunu biliyorsun değil mi
Erkek eve yağ almalıdır kadında bol bol sürmelidir yazmıyorsa ya olana şükür edecek ya da işe girip çalışacak
Yok yok şükür etmeyecek yarın yaptığı yemekten o da kocasına vermez kocasının ütüsünü yapmaz ödeşirler... Bu arada senin ben çok yorumlarını gördüm sen zaten her şeyi cinsiyetçiliğe çekmeye çalışan kadın erkek arasında uçurum yaratmaya çalışan bir varlıksın. Bir insan sevdiği insana bir şey kıymamazlık etmez çalışıp çalışmamak önemli değil
Kocası da eve para bırakmaz yiyecek almaz dışarıdan yer olur biter kadın da babası evine geri döner 😉
Bende zengin koca arayan ay işe gitmem kocam bana baksın gibi soruları çok görüyorum ya da zengin koca nereden bulurum yazanları ben böyle olduysam kadınlar yüzünden oldum.
Babasının evine dönmesine gerek yok. 2011 yılında yasaya girmiş olan kocam eve para getirmiyor yasasından yararlanıp , kocasından tazminat alabilir ya da boşanıp malların yarısı ile iyi bir nafaka alır :)))
Ha birde oturduğu evde kadına kalıyor zaten
Bak nasıl da biliyorsun boşanma durumunda neler alabileceğini. Düğünü erkeğe yaptırın evlenirken bilezik isteyin kuaför masraflarına kadar erkeğe ödetin evlenince de işe girip çalışmayın birde boşanırken nafaka, tazminat alın ohh ne güzel
Şimdi şöyle bir şey söylemek istiyorum düğünü erkek yapar kına gecesini kadın yapar siz nerelisiniz bilmiyorum ama biz de böyle kocam ev aldı. Koltuk takımı aldı işte birkaç şeyi o aldı ama ben de bir tencere takımına 10 bin lira verdim mesela bir yemek takımına 12.000 lira verdim mesela ben de çok para harcadım ben de çeyizimi götürürken kolay mı ya bir elektrik süpürgesi şu an 10.000 lira kadın bir sürü çeyiz götürüyor evinden şu an bir kadın bak çeyiz desin en az 100 bin liraya 3 tane tencere takımı 10.000 lira diyorum sana. Ha bu arada bu tamamen insanlara göre değişir sen bunları yapmak istemiyorsan bir erkek olarak yapmazsın ama bunları kabul etmiş bir erkekle sesini çıkaramaz. Bu adam bu kadınla evlenirken kadının ev hanımı olduğunu biliyor kadın ev işlerini halledecek o da eve bakacak böyle anlaşıp evlenmişler şimdi pürüz çıkarması normal değil ki dostum başta istemiyorsa evlenmemeli
Düğün salonu burada 80 bin TL ama kınalar yemeksiz olduğu için maksimum 15 bin TL ye salon tutuluyor. Ayrıca tüm aldıklarını toplasan 1 ev parası yapmaz yani kocan her türlü daha çok para harcamış. Evet haklısın Türk erkekleri çalışmayan kadınla evlenip hayatını bitirmeyi kabul ediyor kadın ne yapsa az.
Ya Allah aşkına sallama 80.000 liraya nerede düğün salonu var lan daha 2 hafta önce kız kardeşime evlendirdik 10.000 liraya salon tuttuk kraliyet ailesinin orada yapmıyorsan düğünü. Git Allah aşkına ayrıca sana ne kardeşim milletin arasındaki satranç senin kafan o yapıda değilse kendine göre bir kız bulur evlenirsin.
Çalışmayan kadın ne sen bir kadını çalışıp çalışmayacağını söyleyemezsin Bir kadın isterse çalışır tamam mı sen çalışmak zorundasın ama bir kadın çalışmak zorunda değil bunu erkeklikle kadınlıkla alakası yok erkekler güç olarak daha fazla ya hani güç olarak daha fazla ya tabii ki de fazla iş yapmak zorundalar. Bilmiyorum okumuş bir insan mısın ama fizikte bir kural vardır hangisi daha güçlüyse daha fazla iş alır
Yemekli, orkestralı, fotoğrafcı içinde düğün salonları 80 bin TL bul bana bu şartlarda 10 bin TL ye düğün salonu üstüne bende sana 10 bin TL vereyim.
Arkadaşım siz nasıl bir yer bekliyorsunuz vallahi bilmiyorum Ben İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum burada salonlar yani ucuz
Yemek yoktur 300 kişilik falandır öyle yerler. Bizim burada düğüne 1000 kişi gelir yemekli müzikli olur ortalama 80 bin tutar Denizli de yaşıyorum
Ayrıca bu kadar şeye takılmana gerek yok fiyatlara beni ilgilendiren düşünce tarzı şimdi sana şunu söylüyorum sana göre erkekle kadın da çalışmalı ise git çalışan bir kadın bul amma velakin bana göre erkek çalışmak zorunda ama kadın isterse çalışabilir dinimize göre de böyle anayasamıza da görevi böyle çünkü bu böyle gelmiş bu böyle gider
Erkeğin üstünlüğünü kabul ediyorsan hem kültürel hem dini olarak diyecek bir şeyim yok.
Ben kadın erkek eşitliğinden yanayım kadında erkek de çalışmalı ev işleri de yarı yarıya yapılmalı
Erkeğin üstünlüğünü kabul etmiyorum. Ben de kadın erkek eşitliğini savunuyorum bu yüzden iş paylaşımını savunuyorum Yani şöyle erkek dışarıda çalışmalı kadın da evde çalışmalı a ikisi de çalışabilir ikisi de. Ben buna karşı değilim ama erkek dışarıda kadın evde çalışınca zaten eşit oluyorlar
Tabi tabi erkek sabah erkenden işe gitsin 1 saat yol 8 saat mesai yapsın ki en az saatler bunlar kadın yemek yapsın temizlik yapsın sonra bunun adı iş bölümü olsun komik olmayın ya
Ben çalışan bir kadındım. Şimdi çocuğum oldu ve o büyüyene kadar ajanstan ayrıldım. Sabah işe gidiyordum akşam geliyordum şimdi sabah kalkıyorum kahvaltı eşim gidiyor onu topla çocukları kreşe götür sonra almaya git. Sosyal kurslarına götür getir. Eve gel evi topla ütü yap ymeek yap sofrayı topla. Dahs sonra çocukların ödevini yap giydir ilgilen yatağa giriyorum kemiklerim ağrıyor. İnan çalışırken daha az yorgundum. Bu tamamen kişinin işine bağlı bazı adamlar var. Akaşama kadar masa da oturuyor bazı kadınlar var tekstilde senin hesaba göre bunlar da eşit değil o zaman adam ek iş mi bulucak?
Çocuğu olan kadına lafım yok ama çocuk yoksa benim karım çalışmak zorunda
Ya kardeşim ben senin satrancına bir şey demiyorum umarım hayallerindeki kişiyi bulursun ama fikirlerimiz uyuşmuyor saygım sonsuz
Okey iyi akşamlar
Hic almayalim o zaman daha iyi dersin
Çok kirilirdim bidahada o yağa dokunmazdim
Ayıp etmiş. Çok üzücü
En ucuz margarin 8 tl napsın adam😄
Yemeyek mi kdkdmd napaq öleq mi nxjxjx
Sofradan kalkardım net
işte bu yüzden zengin erkek
Zenginlikle alakası yok ki , bir insanın kalbi zengin olsun. Böyle çirkin insanlara milyonları ver huyları değişmez. İnsan sevdiğinin lokmasını sayar mi
@KahveSacliHeRif fakir olunca insan cimrileşiyor ister istemez
Bana çok ters şeyler , ben kendi lokmamdan keser sevdiğime yediririm. Çok ayip bir şey ya bu.
Yediğin lokmaları mi sayıyor , tanrım 😱
Demişti bana aynısını.
Vucuduna Nutella sürer yalrdım 😂
Bari fazla yeme sağlığa zararlı deseydi
Sen bu işi biliyordun qpanqijwha
*biliyorsun
Bir çakacan suratına, kendi paranı kazan
Cimri okuzzz deseydin
Lokmalarinimi sayıyo kocan
Ncndjsjsjdjsj haklı adam
Sanane derim
Çok ayıp etmiş.