kocam Bana bunu bugün söyledi ekmegine okadar Yag sürme dünya para verdik ona dedi cok zoruma gitti sana esin böyle dese ne yapardin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEşin seni daha güzel bir dille uyarmalıydı. Çalışmak kolay değil, her şey pahalı. Yüksek ihtimalle sen çalışmıyorsun ve bu konuda rahat olman ona batmıştır. Aranızı yumuşatın bence. Boğazından kısmazsın ama abartıdan da hem sağlığın için hem de ekonomik gücünüz için kaçınmalısın. Her şeyin ölçülüsü iyidir :)
011 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl bir cümle sen bir de kadın mısın gerçekten çok üzüldüm şu an ya bu ya bu yağ niye alınıyor yemek için en fazla bir daha diyemezsin ya alamazsın en fazla bırak kadın yesin bunun lafını etmek kibar dille de uyarılmaz bu edilmez eve alınan bir şey yenir
- +1 yıl
@Buaskdegildenebeee yesin zaten ama kendine dikkat etmesi gerekiyor. Kadınlıkla alakası yok bunun. Her şeyi cinsiyetçiliğe getirmeyin kusuyorum artık
- +1 yıl
Dostum fazla Olsun az olsun Ben Bak ben evli bir kadınım açlıktan ölürüm ama yine de eşimin yediği benim gözüme gelmez kendi yemeğimi onunla paylaşırım aç kalayım önemli değil istediği her şeyi yesin ona yemek yapmaktan da gocunmuyorum istediği her yemeği de yaparım ona feda olsun Ben akşama kadar mutfakta dururum bu sevgidir abartmak ne demek ya kadını istediğini yer kaç yaşında kadın kendisi bilmiyor mu kocası ne hakla karışabilir yani bunu söylemek gerçekten bayağı cahilce bir şey yalnız bağnaz bir şey
- +1 yıl
@Buaskdegildenebeee kocası nasıl bir düşüncede bilmiyorum. Onun gözünde ne bu kadar büyüdü bilmiyorum. Belki çok yemesi belki de kilo alması. İlla ki bir şey söyleyecekse de üslubunu bilmesi gerekiyordu. Bu şekilde kırmamalıydı
- +1 yıl
Her kurduğun cümle bir öncekinden daha vasat seni eleştirmek için söylemiyorum bir kadının kilosundan kocasına ne ayol kocası kim ya bir kadın kilosunu ayarlayamıyor mu ya bu kadın 18 yaşından büyük beyni olan bir varlık bir erkeğin beynine ihtiyacı yok bir adam kim ki ya onu daha iyi biliyor Yani bir insan sevdiği insana bunu yapmaz kiloymuş ona ne ya
- +1 yıl
@Buaskdegildenebeee olay erkek veya kadın değil. İnsan sağlığı için buna dikkat etmeli. Derin düşünemiyorsun.
- +1 yıl
Dostum Ben de sana diyorum ki bir kadın sağlığını zaten düşünür genel olarak karısına kilo imasında bulunanların sen de biliyorsun nasıl tipler olduğunu göbeği başını almış giden erkekler olmuyor mu Allah aşkına ya Türk toplumunda yaşıyoruz kiminle dalga geçiyorsun sağlığı düşünen kim
- +1 yıl
@Buaskdegildenebeee sana diyorum ki bu KADIN ERKEK olayı değil hala kadın da kadın a. mk ya. İnsanı insan olarak ele alın. Nereden biliyorsun dikkat ettiğini? Benim eşim dikkat etmese ben de uyarırım. Sevmiyorum g. öt baş salınmasını
- +1 yıl
İçindeki mahalle karısı yavaş yavaş açığa çıkıyor tek erkek savunucam diye mallaşıyorsun. Güzelim kilodan rahatsız olan iştahla yemek yiyen demez bunu. Başka bir zamanda kibarca uyarır. Cidden cehaletin büyük. Tek kendi fikrimi savunucam diye cahilleştikçe cahilleştin mall miin evet a
- +1 yıl
@Buaskdegildenebeee bil ki okumadım
- +1 yıl
Önemli değil görüş paylaştı
En İyi Cevaplar
- Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılMerhabalar ^^
Bir insanın yemeğine, uykusuna ve dinlenme kıstaslarına karışmak onun özüne hakaret etmektir. Çünkü kimisi az ile doyabilir, kimisi çok uykuyla kendine gelebilir, kimisi az dinlenmeyle yaşamaya devam edebilir, Allah böyle yaratmış, bize mi kaldı bunun yorumu?
Zaten kişinin kendisine saygısı varsa karşısındakine de vardır ve bazı erdemlerin de sahibidir. Buna asla yeltenmez...
Peki bu durumda ne yapılabilir?
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır, biliyorsunuz, onu ehilleştirmek elinizde. Zaten temel bakış açısı mevcut durumu en iyi hale getirmek için elinizden geleni yapmaktır. Keşke bunlar olmasaydı, Rabbim kolaylık versin size.30 Yorumla
+1 yılTabi doğrudur. ama birde mesela hapşurduğun zaman bütün organlar dururmuş. kalbin dahi duruyor o esnada. mesela dikkat et gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir hapşururken. hapşırık metabolizmayı bozduğu için o yüzden söyledim. yoksa tabi senin lafının derinliğine gelince de yarabbi şükür demek daha mantıklı oluyor.
00 Yorumla
+1 yılBenim de çok zoruma giderdi kötü hissederdim, bu yüzden mesleğimi elime aldım ilerde böyle şeyler duymayayım diye. Ve eğer evinde sen de destek çıkıyorsan sana ne senin paranı mı yiyorum ben kazanıp alıyorum de.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende calisiyorum Home office isindeyim yinede onun yaninda hic bisey alamiyorum yiyemiyorum giyemiyorum
- +1 yıl
Neden yapamıyorsun, sen de kazanıyorsun o da. Onun kadar senin de hakkın var böyle şeylere
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
49Cevap
+1 yılÇok yanlış davranmış ne demek bu ya ! Bende evliyim bende çalışmıyorum ama bir gün eşim şunu yeme bunu içme az ye demedi elleri ile sürer bana kahvaltıda bal kaymak. Cidden çok sinir oldum eşine ben o anda yemeği bırakıp kalkardım ve hemen bir iş aradım soğurdum
113 Yorumla- +1 yıl
@NevHa benim eşim bana bu cümleyi kuramaz Ben ona bu tavizii vermem. Zaten az çok adamların eğitim seviyesinden bunları anlıyoruz eminim evlendiği adam ortaokul mezunu en fazla doğunun kürdü falan yani kusura bakmayın ama benim eşimle kimseye kıyaslama ha dedi dedi diyelim dediğin gibi olsun Ben böyle sabırlı bir insan değilim misli ile karşılığını alır
- +1 yıl
@NevHa arkadaşım ben büyük konuşmuyorum... Böyle bir olay başıma gelirse neler yaparım bunu söylüyorum bu benim düşüncem ! Ülkenin tüm rahatsızları beni buluyor
- +1 yıl
@NevHa seni kıskançlığın ne?
- +1 yıl
@NevHa hayır sana kendimi açıkladığım halde neden hala devam ettiğini anlamadım.
- +1 yıl
@NevHa bilmiyorum sanki ben kocamı övüyor muium gibi konuşuyorsun! Olanı söyledim
- +1 yıl
@NevHa asla. Büyük nerede konuştum onu bulamadım
+1 yılAyıp etmiş ekmeği yağı bırak kibar kibar gülümse çok haklısın kocacım de sonra geç köşeye kurul bir yere keyfine bak sofrayı öylece bırak kaldırmaya uğraşma gece de gir yatağa hiç uğraşma uyu enerjim yok sabah çok yiyemedim malum pahalı dersin sorarsa ve bir sonraki gün kahvaltıda sen yeme biraz naz yap gülümse ondan ekmeğe yağ sürüp yedirmesini iste tatlı bi şekilde sonra bak elleriyle nasıl besliyor seni ama suratını asıp itici itici trip atma bence
10 Yorumla
+1 yıl"Lokmamı mı sayıyorsun ne ayıp" der güler geçerim..
00 Yorumla
+1 yılSağlık açısından sürme dese neyse de maddi kaynaklı söylemesi ayılığının göstergesi.
00 Yorumla
+1 yılBen kendim kazanıyorum o yüzden o tarz bir şey diyemez ama çalışmasaydım belki de sofradan kalkar daha muhatap olmazdım. Annem hep derdi küçükken çalışın kızım erkek eline bakmayın diye haklıymış bence çalışmanı öneririm en güzel cevap o olur ona
10 YorumlaEşinizin size latife yaptığını düşünüyorum...
Hani malüm zam üstüne zam geliyor ya, belki de size takılıp bir sohbet ortamı açmak istemiştir kim bilir..
Alınganlık göstermeyin bence..
Sizde espriyle karşılık verseydiniz keşke..00 YorumlaEn modern görünen adam bile çalışmıyorsan eline bakıyorsan bir yerde bu şekle bürünür. Çalışıp kendi ayaklarının üzerinde duracaksın kardeşim başka çaren yok. Yoksa böyle lokmaların sayılır.
00 Yorumla
+1 yılGüzellikle belirtebilirdi, kabalık yapmış. Rahatsızlığını gidip anlat bence. Ekonomi kötü olduğu için idareli olmamız gerektiğini biliyorum ama bunu düzgünce belirt birdaha de.
00 Yorumla
+1 yılKardeş
ekmeğe yağ süren kızla evlenmem ki mk
ekmeği kızartırsın
üstüne hafif bi yağ gezdirirsin
bu kadar.
iyi demiş. Hayvan mısın sen
fıstık ezmesi değil he yağğ o yağğ00 Yorumla
+1 yılEşin tasarruflu ama sana böyle demesi yanlış
Ben olsaydım önce ağlardım büyük ihtimal ertesi sabah inadına ekmeği yağa belerdim 😂10 YorumlaŞaka olmadığına eminsin dimi ! Öyle bir şey dememiş olsun yani. O kadar kötü oldu mu bu durumlar böyle ya
10 YorumlaYediğime mi karışıyosun sanane derdim yaptığı çok yanlış biraz mesafeli dur yaptığı hatayı anlasın belki özür diler
10 YorumlaYemek de yemeyelim o zaman, saçmalık. cimri insandan nefret ederim. Tamam pahalandı ama insan bunu söylemez yine de, alınır diye düşünmesi lazım.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılÇook ayıp ya, böyle bir şey bana söylensee benim çok zoruma giderdi. Boşan bence bundan sonra ne yapsan lafını ediyor mu diye düşünüp duracaksn..
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 501 cevap paylaştı. 1. her şey cidden pahalı yani eşiniz bu konuda hakli. 2. Normalden fazlasını sürdüyseniz sürmeyin.3. Fazlası zarar verir.
00 YorumlaBelki de esprisine demiştir. Kötü yorum yapmak istemem. O da bir şeyi fazla tüketiyorsa siz de aynı lafı şakasına söyleyin.
00 Yorumla
+1 yılSoru troldur herhalde ya sanmıyorum içi o kadar cimri ve çirkin biri nefes alsin.
Ne cevap yazacagimi bilemedim03 Yorumla- +1 yıl
babam öyle
- +1 yıl
O kadar çok var ki böyle
- +1 yıl
Üzücü kızlar nediyim ki bana çok anormal geliyor.
Etrafımda hiç öyle insan olmadığı için konduramadım kimseye.
+1 yılDedirtmezdim, gerçekten pahali..:) saka bir yana çok ayıp etmiş. Her şeyden kısılır ama gıdadan kısılmaz ve de kimsenin lokması sayılmaz..
00 Yorumla
+1 yılMaaşı enflasyon üzerinde zam almadıysa peki demen gerekir. Sonuçta sadece o değil, evdeki herşeyin fiyatı uçtu. Bu dönemde biraz anlayış
05 Yorumla- +1 yıl
Evi alınan bir yemeği niye alıyorsunuz o zaman onu yemek için almıyor muyuz zaten? Ulan biter en fazla bir daha alınmaz eve insan karısına bunu der mi ya siz nasıl adamsınız bir de savunuyorsunuz ya
- +1 yıl
Karnım bir kere doysun, sonra taş pişiririm diyorsun. Peki afiyet olsun.
- +1 yıl
İnsan bundan rahatsız olsa bile yemek anında söylemez. Sonra birax tasarruflu mı olsak der
- +1 yıl
Evet bunda haklısın ama maalesef gücünün yetmediğini hissetmiş belli ki.
- +1 yıl
Ki Ben eminim hiçbir şekilde bu şekilde konuşan bir adamın ben gücünün yetmediğini düşünmüyorum bak kadınla konuşalım İnan orta gelirli bir aile bunlar adam kendince kar etmeye çalışıyor Ben inanmıyorum bu cümleleri kuran biri fakir olamaz fakirler bir kere çok cömert oluyor
Sende yağı al evin güzel köşesine koy madem bende değerli dersin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHarbiden iyi fikir
+1 yılEsinden bir yagi kizinan adamdan kocami olurmus kusura bakmada harbi okuzmus
10 YorumlaBu karaktere sahip birine başından beridir nasıl katlanabildin.
10 Yorumla
+1 yılBana öyle dense boğazıma dizilir yiyemem. 😐
En iyisi kendim çalışıp, kazanıp yiyeyim 😐10 Yorumla
+1 yılHiç mi şaka kaldıracak bir tarafınız yok , yağın pahallılığı ile ilgili dürekli şakalar yapılır
01 Yorumla- +1 yıl
Yani dostum kadının kaç yıllık kocası kadın onun mimiklerini biliyor ezbere şaka yapmadığını düşünüyor ama sen tanımadığın görmediğ in bir an emincesine konuşuyorsun bu kadar cahil olmak zorunda değilsiniz ya sizi kim diyor yoda yapıyor bu sitede ya
hakketten dedimi bunu ya ekmeğe değilde o yağı güzel bir kazığa sürüp ona yedirmek isterdim.
00 YorumlaCimer'den cumhurbaşkanına hakaret ederdim.
Zira kocamın değil, cumhurbaşkanının ayıbı.00 Yorumla
+1 yılParasını sen mi verdin derdim birisi bana öyle dese
00 Yorumla
+1 yılYok be sende o anlık bilmeden fark etmeden söylemiştir herhalde 🤔
00 Yorumla
+1 yılHak verirdim fjfjf
Ekmeğe yağ sürmekte ne Amerigalımıyız biz fjgkg00 Yorumla
+1 yılSatasmis sana sadece kilo yapar dememiş dese cok kirilirdin
00 YorumlaBöyle bir şey diyemez ayrıca şaka amaçlı söylemiş olabilir öteki türlü kabalık etmiş
00 Yorumla
+1 yılsorun değil, bal kaymak sürerdim ben de, zaten daha sağlıklı..
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılSende hakkisin esinde herkezde ve kisilerin piskolejisi gercekten cok kotu ve alinmamalik lazim
00 Yorumla
+1 yılO yağı senin ananın mına sürerim sus diye cevap vermeliydin
00 Yorumla
+1 yılYediğim lokmayı mi sayıyorsun derdim. Terbiyesizlik
00 Yorumla
+1 yılBana karım bunu dese kovardım belki de ya da boşanırdım
00 Yorumla
+1 yılYok artık yediklerini mi sayıyor! Parayı mezara götürecek halimiz yok deseydin 😏
00 YorumlaEv bütçesine katkınız varsa ağzına sıçın yoksa ne deseniz parayı ben kazanıyorum der ezer sizi.
07 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir ezme durumu yok anayasaya göre erkek zaten eve bakmak zorunda kadın dava açsa kocam eve para getirmiyor diye tazminat alıyor hayırdır kocanın mallarının yarısı kadına ait hayırdır ayrıca bu kadın bu evin yemeğini yapıyor ütüsünü yapıyor temizliğini yapıyor bu da kocasına yemek vermeyip sonuçta Ben yapıyorum yemeği mi diyicek ya da senin kıyafetini ben yıkıyorum bugün yıkamayacağım ezeceğim mi diyecek
- +1 yıl
Kendimi savunmam. Yemeğini koymam. Ütüsünü yapmam bende onu ezerim
- +1 yıl
Onun yediğimi içtiğimi söylemesinin boşanmaya gitmeyeceğine malum ayrıca evlilik içinde kocam eve para getirmiyor adlı bir dava var onun tazminatını bile alırsın
- +1 yıl
Az diri bir ksdın olunca azına bile ediyosun bir bok olmuyo3 sen sıkıntı yapma
- Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılyağ zararlı ama söyleyiş amacı sana değil yağa acıması olunca kırıcı olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorunu yanlış yerde arıyorsun tatlım 🙄🙄 sorun tam olarak burada 👇👇👇
https://voca.ro/1fxTjFxZTAZr00 Yorumla
+1 yılÇok ayıp ya sonuçta israf yok ortada böyle bir şey söylemesi yanlış.
00 Yorumla
+1 yılYağ sürdüğüm bıçak, bir anda yer degistirirdi nir kadın olsam ve bama eşim bu cümleyi kursa😡
00 YorumlaTakılıyor olabilir mi acaba aksi halde kimse sevdiğinden bişey esirgemez
00 Yorumla
+1 yılBen olsam al sok bir tarafına o halde derdim..
Yemeyeceksek neden aldık derim.00 Yorumla
+1 yılYağı komple alır ekmeğin üstüne koyar yerdim. Yoksa bir tarafına sokmak zorunda kalır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayırdır bakamıyacağı kadını almayacaktı ozaman ye inadına ye
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGece kart geçerim aşkım olmaz mı der yemeğe devam ederim
21 Yorumla- +1 yıl
Harika bi cevap ya 😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok afedersin ama 2 öpücükten sonra hoop daha öpme çabuk eskiteceksin çok değerliyim hadi naş diceksin
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sfdgghjj tşkkrler ;)
Gizli Üye(18-24)+1 yılDogru demis bir yag olmus 120 tl. Ekonomi zaten berbat az idareli
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar sureyim, su kadar iyi mi diyeydin. Yagi ne kadar surebilirsin ki zaten.
00 Yorumla Ayıp etmiş... zamlardan sonra ortaya çıktıysa bunalımdadır öbür türlü zor be kardeşim cimri adamla yaşamak.
00 YorumlaMaddi olarak bağımlı bi ablamızsan kircan dizini oturcan veya akşam yatakta o kadar yanaşma ben de pahalıyım bi yüzük küpe bişeylerle gel de
01 Yorumla- +1 yıl
Ne demek maddi olarak bağımlı? O evin yemeğini kim yapıyor o evin temizliğini kim yapıyor o adamın eşyasını kim yıkıyor o adamın karnını kim doyuruyor o zaman o adam da bu kadına bağımlı... Türk aile toplumunda erkek eve bakar kadında kocasına bakar burada o şerefsizi savunacak hiçbir şey yok bunun bile kadına suç atıyorsunuz sen ileride evlendin karın sana yaptığı yemeği zehir etse. Ben ona yemek olarak bağımlıyım mı diyeceksin Bir kere mahkemeye göre kocasının mallarının yarısı bile bu kadına ait erkekliğinizi bilin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sırf böyle diye ailemin ısrarla istediği bir adamı reddetmiştim cimrilik en sevmediğim şey Allah uzak etsin …ona cevabını ver… sürerim yediğime karışma de bence.. hatta sen git kazanmana bak çok para istiyorsan de
00 YorumlaRezalet bir durum bence. Kimsenin yediğine icmegine karışmam ben.
10 YorumlaSen yeme senin hakkinida ben yiyim de İANDŞWNDĞANDLW
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmiyorum gerçekten de soruyu bir düşündüm ve eğer benim böyle bir sorunum olsa be yapardım acaba dedim içimden ve bir cevap bulamadım, üzgünüm 😔😔😔
00 Yorumla
+1 yılYediğim lokmada gözün mu var derim sonra küserim 😃
03 Yorumla- +1 yıl
Belki de şaka yapmıştır, her şey ateş pahası diye..😅
- +1 yıl
Olsun ne olursa olsun insan karısına öyle dermi 😏
- +1 yıl
orada haklısın tabi ki ama yangına körükle gitmeyin 😂😂
Az ye camış demiş kabacası
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyılık etmiş. Bu yüzden her kadın ekonomik özgürlüğünü eline almalı
Erkek maddi sıkıntıya düşünce ilkin eşine yöneliyor12 Yorumla- +1 yıl
Allah aşkına o kadar sinir oluyorum ki şu yorumlara burada bir adam dese ki karım yaptığı yemeği yüzüme vuruyor hepiniz dersiniz ki ne ayıp ediyor karın ne kadar yemek yapmayı bilmeli diye ama kadına gelince
- +1 yıl
Son cümleyi yanlış yazmışım demek istediğim şu burada bir adam karım yemek yapamıyor ya da yaptığı yemeği yüzüme vuruyor dediğinde kadınlar olarak linçliyorsunuz kadını o nasıl kadın işte ayıp falan yemek yapmak zorunda ama kimse şey demiyor sen yemek yapmayı bilmelisin bir erkek yemek yapmayı bilmeli hiç bir kadına muhtaç olmamalı
Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hic bir koca öyle demez şaka yapmıştır
20 Yorumla- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > "Ekmeğine bu kadar yağ sürme, pahalı!" diyen birine ne cevap verirsin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler