Yeme & İçme En sevdiğiniz uzak doğu yemeği hangisi? AtomikŞef Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sushi deyince benim için olay bitiyor. Seçimim o yüzden Sushi. 🍱 Sushi Noodle Pad Thai General Tso tavuk Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz uzak doğu yemeği hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sushi 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Favoridir. 🤤 Yorumla
Mahall Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Sushi yi herkes güzel yapamıyor.Japon take away den yiyordum arada..Helal olması şartıyla, ben oyumu "General Tso’s Chicken" den yana kullanıyorum. 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Sushi konusunda çok haklısın kanka. Genelde güzel bir şey yemek istiyorsan biraz para vermen gerekiyor Türkiye'de. Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Hiç birini sevmiyorum 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Saygı duyarım kral. Yorumla
seezinn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl kimchi çok lezzetliii 0 1 Yorumla misbethy +1 yıl evetttttt Yorumla
mandalinadalinaman Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çin pilavı >>>> 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Bilmiyorum sanırsam. Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. noodle bir de ramen 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Ramen'i de çok severim. Yorumla
ChooChoo_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Noodle 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Özel olarak hangisini seviyorsun? Yorumla ChooChoo_ +1 yıl Körili Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Noodle 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Tavuklu Noodle varsa hayır demem. Yorumla
Trouvaille_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Hiçbirini sevmiyorum 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Saygı duyarım. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Pirinc pilavı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sushi
Favoridir. 🤤
Sushi yi herkes güzel yapamıyor.
Japon take away den yiyordum arada..
Helal olması şartıyla, ben oyumu "General Tso’s Chicken" den yana kullanıyorum.
Sushi konusunda çok haklısın kanka. Genelde güzel bir şey yemek istiyorsan biraz para vermen gerekiyor Türkiye'de.
Hiç birini sevmiyorum
Saygı duyarım kral.
En sevdiğim noodle ve ddukbokki
kimchi çok lezzetliii
evetttttt
Sushiye bayılırım olsa da yesek
Çin pilavı >>>>
Bilmiyorum sanırsam.
noodle bir de ramen
Ramen'i de çok severim.
Noodle
Özel olarak hangisini seviyorsun?